Si eu zic ca Idora
Cred ca atitea creme si farduri si prostii nu fac deloc bine tenului pe termen lung, cu toate reclama fabricantilor. Sint pline de conservanti si de chimicale. Eu nu folosesc fond de ten si pudra decit la ocazii si celelalte cosmetice (ruj rimel etc) le iau de la magazine naturiste. Am fost o data la dermatolog cu o eczema sub ochi si m-a intrebat daca folosesc Clinique sau Lancome (se pare ca astea sint cele mai naspa).
Eu prefer sa curat fata cu tarite, sa ma spal cu un sapun usor,pun masti naturale din cind in cind si in rest las porii sa respire. Machiajul complet il pastrez pentru ocazii speciale.
Dar daca voi va simtiti bine asa, spor la treaba 
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
Cristi22na eu cand eram in Romania am folosit in ultima vreme fondul de ten de la Giordani parca de la Oriflame sau Avon nu mai stiu si mie una mi sa parut un foarte bun fond de ten.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda