Slabim mincind din 2 in 2 ore (9 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 10
karol spune:
Felicitari, Nora! Ma bucur mult pt tine.

Hai sa dau si eu raportul:am dat jos o juma de kg.Sint cam dezamagita dar asta e..
Nora, cum stau acum:
sau in top rusinica sau ambele?
Va pup, fetelor si succes.
corinadana spune:
Eftimie, au ce bune au fost!!! Ca mi venea sa mananc toata cutia!!!Azi am fost mai cuminte, desi mai erau in cutie nu m am mai atins de ele. Azi mi a fost rusine sa ma urc pe cantar
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
devylla spune:
Neata!
Ce faceti?
Eu bine,da...m-am trezit f tarziu azi,dar tot nu am inceput ziua pan nu am venit pe DC cu cafeaua!
REvin dupa munca,va pup!
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator
sabina
Eftimie C. spune:
Buna dimineata.
Devylla, ma bucuram ca am cu cine sa beau
si am constatat ca tu ai baut-o de la 2 si ceva azi noapte
.Cat era ceasul la voi de ai spus ca ai dormit mai tarziu?
Nora, ieri nu ai mai spus nimic.Ai plecat sa sarbatoresti?
Fetelor, trezireaaaaaa!
Meniu: FRUCTE si lichide.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
ellinia spune:
Nora felicitari!
Carmen iti tin pumnii, sa treci pragul!
Raportul meu e de 56 de kg. Urmatorul raport am sa-l dau la o saptamana dupa Paste -
nu de alta dar sa nu intru in top rusinica! Plus ca din wk nu prea am sa mai intru ca plec prin mai multe parti. De Paste ne intoarcem dar atunci nu ced ca o sa am timp!
Acum incerc pe cat posibil sa mai fac ceva prin casa, cu Stefan printre picioarele mele!
Inca nu stiu ce am sa mananc astazi, probabil ce gasesc prin frigider si mult lapte cu cereale. Dupa-amiaza am zis ca fac niste peste, pentru mine doar prajit fara faina sau alte chestii.
Va pup si sper sa reusesc sa mai intru!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Eftimie C. spune:
Ellinia, multam.Observi ca tin, intr-un fel, dieta ta.
Petrecere frumoasa pe unde mergi si ai grija sa nu pui nici un gram, ca avem multi
si nu-i vrea nimeni de Paste.Poate daca erau miei, ii cereau toate fetele ![]()
Sunt sigura ca Nora, care e o draguta, ne
la raportul din ziua de Paste.E imposibil sa nu calcam pe bec.Unde mai pui ca traditia cere sa mergem la nasi si parinti si...cum intram pe usa toti ne poftesc la 
Ce bine va fi, dar ce vom
dupa 
Carmen E. si
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Nora, primesti azi raspunsul?Sau a fost ceva de genul "va sunam noi".Asta e cea mai mincinoasa replica pe care o poate da un angajator. Niciodata nu suna
Oricum, noi iti suntem alaturi [majoreta![]()
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Nu, Carmen, nu a fost un simplu interviu, ci un examen in toata regula, asa cum erau examenele de facultate inainte de 1989...Cu numne pus pe banca, cu imposibilitatea de a privi spre vecin, cu teste grile dificile, unde pierzi usor punctele...Apoi cu interviu in fata unei comisii inchizitoriale...a fost greu...dar eu am perseverat. Cred ca astazi ramin definitive rezultatele.
Nora
nora2005 spune:
Buna dimineata, fetelor !
Eu sunt prinsa cu multe probleme acum si nu am mai reusit sa intru pe calculator. Si nu stiu cum va fi pe viitor, dar ne descurcam noi, cumva...Deci, raportul il vom da acum, apoi pe...1 mai, cind vom da si raportul la cm. Asa ca aveti timp sa dati ture prin casa si sa faceti abdomene , dupa Paste, sa nu se umple top rusinica !
Raport personal pe saptamina aceasta: stationez ! Adica am inceput sa ma relaxez...si nu am mai dat jos...Cine mai da raportul? Sau vreti sa avem program de voie pina pe 1 mai? Astept propuneri ! Vedeti ca urmeaza luna plina, beti lichide si dati jos 1 kg in acea zi...14, parca !
Eu azi pap soia cu rosie si masline...pina la ora 12 mere...si apa toata ziua, plus ceai verde.
O zi buna, cu caldura in suflet, chiar daca afara soarele e mai mult absent si bate vintul.
Nora
Eftimie C. spune:
Nora, ma voi
sa nu se schimbe nimic la rezultate.
Stiu ca ai avut un examen scris si imi dau seama ca a fost greu.Eu ma refeream la raspunsul dat de comisie la interviu.
Job-ul e in alt oras, daca imi aduc eu bine aminte.Ce faci, te muti?Detaliaza putin, ca eu...
.Renunti la celelalte job-uri?
Raportul eu cred ca ar fi bine sa-l dam si pe 18, altfel ne lasam in voia ispitelor si pana la inceputul lui Mai, depunem...depunem...depunem si
.Apoi ne auzim pe 1-2 mai, ok?Ce parere aveti?
Carmen E. si