Zodia Gemeni?!?!?! (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Cata activitate la gemanutze!!! Si horoscop in fiecare zi! Moamaa da' asta e chiar un club :D!!!
Sa tot fie o vreme in care n-am mai scris.Pe multe din voi nu va stiu.. BraveGirl tot aici ...

Io fusei nitel ocupata si rezultatul e pe masura asteptarilor !

Va pup pe toate gemanutzele fug la fimiu caruia i-am daruit raceala mea :(

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

???? No way! Sunt anumite zile foarte aglomerate, dar eu in ultimul an cel putin nu am auzit asha ceva. Acum...oi avea eu alte intrari, dar chiar NU am auzit asta! Pe bune..tu asa stii? Ca ma mira foarte tare...

quote:
Originally posted by blackgirl0

Stai ce ceva nu se leaga pe aici. Spui ca te duci sa iti schimbi pasaportul la ora 10 dimineata? Si eu care stiam ca se sta la coada de la ora 2-3 dimineata...

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Da Sun asa stiam si eu ca e...te duci pe la 2-3-4 noaptea sa prinzi rand si sa te scrii pe lista (in functie de cum te asezi la rand), ca daca nu stai degeaba la rand, nu te recunoaste nimeni...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Kittie

Cata activitate la gemanutze!!! Si horoscop in fiecare zi! Moamaa da' asta e chiar un club :D!!!
Sa tot fie o vreme in care n-am mai scris.Pe multe din voi nu va stiu.. BraveGirl tot aici ...

Io fusei nitel ocupata si rezultatul e pe masura asteptarilor !

Va pup pe toate gemanutzele fug la fimiu caruia i-am daruit raceala mea :(

mamica de ( 13oct04 )

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Felicitari pentru "rezultate" , si bine ai revenit

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

si eu am fost la pasapoarte anu trecut.. Numai ca nu la ghiseele normale ci la cele pentru inscriere pitici.. Si acolo la fel, inghesuiala de la 7 dim pt a fi primit la 11 :( cu sugar.. Un sisteeeeem sa ne traiascaaaaa

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Da Sun, cel putin eu asa am patit. Stat la coada cu noaptea in cap, inscriere pe o lista care se striga din jumate in jumate de ora, aglomeratie, imbranceala. Bineinteles ca erau si alte intrari, dra astea erau pentru cunostinte, relatii...nu pentru mine...
Oricum, m-as bucura sa aud ca s-a schimbat ceva/ca se schimba. Dar cred ca ma iluzionez degeaba.

Mergi la inceput

Uite fii atenta. Eu anul asta am mai schimbat pasaportul, desi il schimbasem dupa nunta, adica in oct 2005. Si de data asta NU m-am folosit de "functia" mea(lucrez oarecum in bransa) cu m-am dus cum intri in partea stanga...nush ce corp e....e o chichineata asha. Sunt doua ghisee. Am ajuns la ora 13, iar la ora 15 eram pe scaun pt poze. Si REPET, nu m-am folosit ca data trecuta de "corpul vip" pt ca nu ma grabeam si pt ca nu era cazul. Era aglomerat, intr-adevar...si era intr-o joi. Dar am scapat repede zic eu. De aici mirarea. Ma scuzati daca am gafat, nu am vrut!

quote:

Da Sun, cel putin eu asa am patit. Stat la coada cu noaptea in cap, inscriere pe o lista care se striga din jumate in jumate de ora, aglomeratie, imbranceala. Bineinteles ca erau si alte intrari, dra astea erau pentru cunostinte, relatii...nu pentru mine...
Oricum, m-as bucura sa aud ca s-a schimbat ceva/ca se schimba. Dar cred ca ma iluzionez degeaba.

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Esti o draguta, dar..orase diferite!!!

Mergi la inceput

Pup la fata draguta! Sa ma scuzi daca am gresit, nu asta mi-a fost intentia!...oricum, mai e mult pana cand in Ro se va schimba CU ADEVARAT ceva!

quote:

Esti o draguta, dar..orase diferite!!!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Doamne si cand ma gandeam ca aseara tot citind pe aici pe net te-am vazut mare stelista. Si cum eu am tinut cu Rapidul (doar de dragul artei, nu ca as fi eu cine stie ce microbista!)...
Oricum, am revenit la sentimente mult mai bune in ceea ce te priveste!!

Mergi la inceput