Zodia Gemeni?!?!?! (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by Kittie

Cata activitate la gemanutze!!! Si horoscop in fiecare zi! Moamaa da' asta e chiar un club :D!!!
Sa tot fie o vreme in care n-am mai scris.Pe multe din voi nu va stiu.. BraveGirl tot aici ...

Io fusei nitel ocupata si rezultatul e pe masura asteptarilor !

Va pup pe toate gemanutzele fug la fimiu caruia i-am daruit raceala mea :(

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Bine ai revenit in club... si felicitari pt

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

BUna seara la fete !!!

bravos Steaua !!!
Cum ieri am fost in , azi a iesit soarele si pe strada mea .

Bravo KIttie si bine ai revenit .

Cine vrea sa isi afle ascendentul poftiti de vedeti:
http://www.eastrolog.ro/ascendent/calculeaza-ascendentul.php.

Roxana mama Alexiei Maria( 21 octombrie 2005 )

"Lume multa, oameni putini."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ma primiti si pe mine?Io nu sunt geamana da' am unul acasa si-l iubesc mult mult mult.Si cea mai buna prietena a mea e tot geamana si ne intelegem super.Ceea ce ma face sa cred ca am ceva afinitati cu zodia asta(io sunt scorpiuta)

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem siPOZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Revin cu inca un argument.Am vazut ca voi aveti horoscopul la zi si ma intereseaza si pe mine cum sta tati cu banii si cu dragostea.Ca sunt afectata in mod direct, nu?

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem siPOZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by blackgirl0

Stai ce ceva nu se leaga pe aici. Spui ca te duci sa iti schimbi pasaportul la ora 10 dimineata? Si eu care stiam ca se sta la coada de la ora 2-3 dimineata...

Incredibil, dar am stat mai putin de o ora la coada...si am ajuns acolo pe la ora 12...Pe 28 ma duc sa-l ridic.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Georgi-primim....primim.
Noi plecam la munte, asa ca ne mai auzim duminica seara...
Pupici pt gemanunte si pt gemanuta prin alianta

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna gemanutzelor,
Alooo...da' nimeni nu pune horoscopul azi?
"Astazi s-ar putea sa nu fiti prea inspirat si nici prea comunicativ.

Evitati întâlnirile de afaceri si calatoriile, pentru ca sunteti predispus la greseli!

Va recomandam sa nu începeti activitati delicate sau laborioase. Puteti avea succes în activitatile casnice."
Geo bun venit si speram sa-ti dam vesti bune pt tati!
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neatza gemanutze....
Dau o pt cine mai doreste!
Georgi... bine ai venit in club gemanutzelor!

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Multam de cafea Andreea chiar as mai avea nevoie de inca o cescuta

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

O soacra voia sa isi testeze cei 3 gineri si se arunca in fantana, dupa care striga dupa ajutor.
Vine ginerele cel mare, o scoate din fantana si a doua zi gaseste la poarta lui o DACIA NOVA noua cu un bilet : "Bine faci bine gasesti", semnat mama soacra
Se arunca iar in fantana striga dupa ajutor, vine ginerele mijlociu, o scoate si a doua zi gaseste un OLTCIT nou la poarta cu un bilet : "Bine faci bine gasesti", semnat mama soacra
Se arunca iar in fantana striga dupa ajutor dar ginerele cel mic ce se gandeste : la cel mare ia dat o DACIE, la cel mijlociu un OLTCIT, eu daca o scot ma aleg cu un LASTUN asa ca o lasa sa se inece.
A doua zi gaseste la poarta un MERCEDES nou cu un bilet pe care scria : "Bine faci bine gasesti" semnat tata socru...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput