Zodia Gemeni?!?!?! (7)
Raspunsuri - Pagina 3
andreea_trend spune:
ce previziune interesanta ...
ete una si pt toata luna:
În jurul datei de 6 aprilie, veti reîncepe sa iesiti într-un grup pe care îl cunosteati. Aceste iesiri va vor aduce un plus de buna dispozitie.
Pâna pe 17, puteti definitiva contracte, profitând de contextul favorabil.
Sunteti foarte activ pe plan social, dar destul de circumspect fatza de deschiderea celorlalti. Asta este foarte bine, pentru ca, în jur de 17 aprilie, veti avea surpriza sa constatati ca prietenii cu care va întâlneati nu erau chiar usa de biserica.
Dupa 20 aprilie, lucrurile va vor fi mai clare si veti actiona cu mai multa precautie. Cu alte cuvinte, veti reevalua unele din relatiile dumneavoastra.
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
andreea_trend spune:
si ete si la horoscopul dragostei ce zice...
Chiar daca nu credeti tot ce va spune iubitul dumneavoastra, relatia s-a îmbunatatit simtitor.
Pe 17 aprilie, veti avea surpriza sa constatati ca el flirta cu una dintre prietenele dumneavoastra. Va simtiti profund dezamagita si va hotarâti sa stati un timp departe de el, pentru a delibera.
Iesiti destul de des cu amicii.
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
mihaela amalia spune:
gemanutelor...eu abia am ajuns acasa, am fost la cumparaturi
Chiar asa Andreea...
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
gemanutelor...eu abia am ajuns acasa, am fost la cumparaturi
Chiar asa Andreea...
Eu sunt optimista... si sper sa nu fie asa ...
Dar niciodata nu se stie ce-ti rezerva viitorul
Nunta noastra
Poze
NicoletaB spune:
fetelor m-am porcit azi era prima mea zi de curitie si am mancat o pizza 80% si acum motai de somn de nu mai pot, arat precum copii de la camera ascunsa care adorm mancand, mie frica sa nu adorm mergand, caci cine stie unde ajung sau raman...
andreea nu uita ca noi suntem gemanute si apoi putem rezolva orice situatie mai neplacuta, doar d-aia suntem doi (unul drege, celalalt suporta)
asi spune:
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
SunSmile spune:
Haidi ma Andreao....nu mai crede si tu chiar tot!
Asi????....primim, primim...intra!
Nicoleta las' ca recuperezi tu...
Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
BraveGirl spune:
Buna seara! Ce fac gemanutele mele?Eu azi am fost la coafor...sunt ca o ...Acum ma pregatesc sa iesim....asa ca maine trag chiulul la facultate...
==========
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Distractie placuta, Corina! Sunt convinsa ca esti frumusica....da' vezi sa nu cada englezu' pe spate (ca femeile lor...valeu mama)
quote:
Originally posted by BraveGirl
Buna seara! Ce fac gemanutele mele?Eu azi am fost la coafor...sunt ca o ...Acum ma pregatesc sa iesim....asa ca maine trag chiulul la facultate...
==========
Corina
Albumul meu
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by asi
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Mey... curaj....
Gemanutzele parca nu's timide... cel putin nu eu...
Sun ... trimis PM... da nimic...
Nunta noastra
Poze