Zodia Gemeni?!?!?! (7)
Raspunsuri - Pagina 2
blackgirl0 spune:
Daca ar vedea si sotul ce de "bine" imi scrie la capitolul dragoste Din fericire (sau din pacate) ca si o floricica ce ma simt (wow! ce modesta!) sunt polenizata deja!
Ce scartaie este nah! capitolul bani care se pare ca in ultimul timp sunt tot mai putini...sau nu stiu eu cum sa ii gestionez...musai sa vad exact PE CE SE DUC BANII!!
Sper ca maine sa imi mearga mai bine, ca azi a fost o zi de n-as mai avea din astea. Parca imi venea sa ma cu toata lumea. sau poate nu sunt suficient de polenizata ...
iliuta spune:
Buna fetele. Maine si poimaine sunt libera. Acum imi astept barbatul acasa.
Pupici.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
BraveGirl spune:
Buna gemanute! eu am fost libera azi si am profitat din plin...Am fost la sala, am mancat in oras, am fost la shopaiala , am avut ora de masaj...iar acum trec la lucruri mai putin placute:
==========
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Rox multam de horoscop! Si da...am inceput bine. De indragostit...zilnic ma reindragostesc de sot, cu joburile stau bine...sa vedem cum e cu paguba pe 16. Da' e duminica si poate scap!
Pupici si spor in toate, tuturor!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
mirelamea spune:
Sint noua si vreau si eu sa trec pe aici cind am timp , ce zice-ti am si eu loc pe listuta voastra , eventual puteti sa o completati cu datele mele de nastere :ziua 1, luna iunie , anul mai vedem noi daca sa il scriem ,deoarece constat ca nu sint fete de virsta mea si nu as vrea sa fiu cea mai mare ca sa nu zic cea mai batrina .
Cu zodiacul de azi am cam dat-o in bara sa c-am adeverit cu toate ca am intrat acum seara si am vazut ce trebuia sa se intimple ,cert este ca sa adeverit ,situatia fiind destul de tensianata la birou ,iar despre bani este foarte adevarat ca nu imi ese pasenta asa cum mi=am organizat afacerea .Asa ca ROXI spunem de unde culegi informati zilnice despre zodie si daca pot fi citite inainte cu o zi .
Va pup,
miine sigur vom ave o zi mai buna
andreea_trend spune:
Aici is Sunule suparici... ...
Se pare ca astrele nu's de partea mea zilele astea...
Dar mai am o mica sperantza...
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
SunSmile spune:
Neata
Ce-ai patit Andreiule? Baga PM repede, ca imi fac griji!
Horoscopul zilei:
"S-ar putea sa ajungeti la un punct de cotitura în viata, care sa va aduca multe bucurii.
Sociabilitatea si forma intelectuala în care va aflati va asigura succesul pe plan profesional si social.
Va sfatuim sa va bazati pe intuitie, mai ales dupa-amiaza, când trebuie sa luati o decizie importanta în ceea ce priveste relatiile sentimentale."
Pupici si o zi faina tutror!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
roxisialexia spune:
Neata' la fete, sa aveti o zi la maxim !!!
SunSmile mama, dar tu nu ai somn? dc asa matinal??
Mirelamea bine ai venit, nu cunosc de unde si cum, s-a nimerit sa il gasesc, pentru aprilie e valabil.
Oricum responsabili cu horoscoapa sunt SunSmile SI Mihaela amalia .
Speram sa fie o zi faina !!
Roxana mama Alexiei Maria( 21 octombrie 2005 )
SunSmile spune:
Asa sunt eu, Rox! Matinala convinsa! O zi buna si tie!
quote:
Originally posted by roxisialexia
Neata' la fete, sa aveti o zi la maxim !!!
SunSmile mama, dar tu nu ai somn? dc asa matinal??
Mirelamea bine ai venit, nu cunosc de unde si cum, s-a nimerit sa il gasesc, pentru aprilie e valabil.
Oricum responsabili cu horoscoapa sunt SunSmile SI Mihaela amalia .
Speram sa fie o zi faina !!
Roxana mama Alexiei Maria( 21 octombrie 2005 )
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
NicoletaB spune:
buna fetelor
in sfarsit am aterizat si pe aici
sper sa recuperez cu cititul
zilelea acestea au fost ok pt mine