Zodia Gemeni?!?!?! (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Ce fac gemanutzele mele? Andreiuuuu...unde-mi umbli? Ha?
Sunteti harnicute ori plimbarete?

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Eu fac un lucru pe care nu l-am mai facut de mult...spal de mana rufe...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna seara la toata lumea!!

Si eu am fost tare plimbareata, am si avut treaba ca nu gaseam vaccin pentru pitic, dar a dat domnu si am gasit.

BraveGirl dar ce ai patit scumpa, dc. de mana?

SunSmile o seara buna si poate in week te trezesti si tu mai tarziu, ma ia cu frisoane cand vad ca e ceasul 5-6 dimi., am pierdut atitea ore de somn in primele 4 luni dupa nastere ca acum as dormi..........

mihaela amalia si eu imi doresc la fel, ca sunt satula de frig si vant si stat in casa.......NU degeaba ne-am nascut noi VARA !!!!!

Va doresc sa aveti un weekend stralucit si in forma maxima.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am spalat de mana pt ca am cateva lucrusoare(prin cateva se intelege la mine destul de multe) care nu pot sa le spal la masina pt ca sunt din materiale finute, creponate, sau nu stiu cum sa le spun sau din voal...mai am cateva si de la Goldenpoint care la fel nu pot fi spalate la masina.
Acum va urez noapte buna!

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata gemanute, haideti aici la un capitul nou unde va asteapta si horoscopul

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput