Zodia Gemeni?!?!?! (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata gemanutele!!!
Azi se pare ca va fi frumos, asadar, deci si prin urmare azi nu prea vom sta acasa

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neata si de la mine!
Azi nu am de gand sa stau prea mult pe acasa...profit ca e vremea frumoasa.
Pupici

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Acum vazura ochii mei la ce ora ai scris Sun horoscopul...Scumpo, cum poti maica sa te trezesti la ora aia? Trebuie sa-mi dai niste cursuri, ca eu nu mai fac fata oboselii...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Io dau, da' pe bani!
Serios acuma...asa sunt de cand ma stiu! Cu cat mai devreme, cu atat mai bine ma simt! Somnul vine pe la 3-4 dupa-masa, dar avand tot timpul treaba, fuge de unde-a venit!

quote:
Originally posted by BraveGirl

Acum vazura ochii mei la ce ora ai scris Sun horoscopul...Scumpo, cum poti maica sa te trezesti la ora aia? Trebuie sa-mi dai niste cursuri, ca eu nu mai fac fata oboselii...

==========
Corina
Albumul meu

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

ce catati pe pag 2?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NicoletaB

ce catati pe pag 2?

Da' tu de ce te asunzi???

Eu cred ca au fugit fetele pe afara, le-au tras soarele de manecuta.Si eu prin oras, da' asta dupa ora 3, ca acuma imi doarme

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Eu acum m-am intors din oras...Poate mai ies diseara la o plimbare prin parc cu sotul.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni pe aici? Vorbesc singura?Unde ati fugit toate?Eu inca imi astept maseuza...dar vad ca intarzie...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ce fac gemanutzele mele? Andreiuuuu...unde-mi umbli? Ha?
Sunteti harnicute ori plimbarete?

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Noi am fost plecat azi putin prin oras ca a fost destul de frumos sper sa o tot tina asa deacum incolo...
Gata eu ma retrag pe azi
O seara placuta in continuare!!!

Mergi la inceput