Minunatele scorpiutze (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Am venit !
Am fost sa-mi iau prenatalul pt scirbici si apoi am facut piata in Carrefour.
La doc. mi-am facut 1000 de nervi...pe bune toata lumea se face ca nu te vede, nu conteaza ca ai burta la gura trebuie sa stai la rind, nici macar locul nu ti-l da nimeni... asta la ginecologie unde sunt numai femei de la care ai pretentie ca au trecut si ele prin starea de grviditate...
Bine, policlinica la care merg pt prenatal, este gratuita (de servici) si pt cei care lucram si pt pensionari mai appoi...asa ca nu ai loc sa respiri de pensionarii care stau lipiti de usi sa nu intri cumva in fata lor. Nu vreau sa ma credeti rea, chiar nu am nimic cu ei si stiu ca asa voi ajunge si eu dar sincer cind am fost prima data ma gindeam ca va fi mai liber la ginecologie.... da de unde ??? azi am intrat la doc dupa fix 5 batrinele dintre care una surda ca tipa bietul doc de se auzea d-afara....
Asta e, eu prefer sa merg la particular cind am o problema si renunt la tot si nu sunt singura care procedeaza asa.

Monica ma bucur pt puiuta ta ca nu mai este plingacioasa si sper sa treca totul cit mai repede. Va doresc multa sanatate !

Gabita sunt vrenicuta nu?
Mai da sa stii ca ai niste pantofi SUPER !!!!!! Pacat ca stai asa departe de Bucuresti... Cum se numeste magazinul ?
Si draguta mea daca te duci la spital cu "pasa" cosmetizata te lasa in pace ca nu au ce sa mai rada si a mea e sensibila nu vrea cu lama
Sper sa nu intre prea multi barbati sa citeasca pe aici...ca patesc cca barbate-miu cind mai trge cu okiu la ce vb pe mess cu colegele... se inchina si zice: "Doamne iti multumesc ca m-ai barbat"

Nina esti o fericita ca stai cu mama ta si dinsa este o norocoasa ca are o fata care vb asa frumos despre ea
Sa ti-o tina Dumnezeu sanatoasa si sa va bucurati una de alta cit mai mult !si asta pt Cristina frumoasa cu stea in frunte
AAA da, am oki verzi, ai vazut bine

Adriana cine este bolnav ? Razvan?
Da chiar toti piticutii sunt bolnaviori ? Si al Elenei si fetita Anei...o uitam pe Georgiana si Mira...
Aveti grija de cupii sa ii face-ti bine cit mai repede !
Va doresc insanatosire grabnica la toti puiutii vostri

Deja m-am dat la birfa, nu ma injurati
Noapte buna!

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR!Ce mai faceti? Eu am intrat in mare fuga sa va scriu cate ceva si apoi sa ma apuc de treburi linistita. Sunt asa de ocupata zilele astea...nu mai pot de nervi ca nu pot sa va citesc fara sa ma grabesc.Din cate am inteles eu, toti copilasii sunt bolnaviori.Pai hai sa va zic si de al meu...dupa o sapt. de tratament si una pauza, adica de insanatosire, il apuca din nou pe Alinut o mare tuse.Dupa o noapte nedormita in care a tusit non stop, ne spune ieri de dimineata ca il doare burta!Ce sa facem ca ne-a rugat educatoarea sa-l aducem un pic la gradinita ca e deschiderea de an si ma rog...Pe Alin nu-l ducem lunea la gradinita ca e si sotiorul liber si stam in familie.Deci, nu avea febra asa ca ne-am zis sa-l ducem un pic acolo si pe urma sa fugim la doctor cu el, nu de alta dar cand ma gandesc la ce drum avem de facut pana in Ro, ma ia groaza!Macar sa fie sanatos sa nu mai merg si cu medicamentele dupa mine.Ajungem la gradinita, se pune pe un mare plans, da in tuse, il ia educatoarea in brate si...vomita pe ea!Va dati seama in ce situatie am fost...sotiorul meu numai cu plecaciuni si scuze...Nu s-a suparat femeia, sa speram!

L-am luat dupa o jumatate de ora si am fugit cu el la dr., dupa care a trebuit sa mergem sa cumparam ceva, si sa te tii iar vomitaturi si in magazin!Ce sa va mai zic...ne-a disperat pe ziua de ieri!
Este putin rosu in gat si asta e!Noroc ca nu a facut febra si sa speram ca ii trece repede!V-am impuiat capul cred, am tinut sa va povestesc si eu de comoara mea ca sa vedeti ca toti copilasii sunt bolnaviori!Sper ca nu v-am plictisit!
In rest...
GEORGIANA, ce face zambareata?Imi inchipui ce fata ai facut cand ai vazut limbricul!Tare nasol...chiar ca nu am vazut niciodata asa ceva, sper nici sa nu vad, dar tare imi este frica si cu Alinul meu ca m-a disperat cu dulciurile!Tu ce mai faci?tie si la zambareata!
DOLCEBABY, ce mai faci?Apropo de plecatul de langa mama, nici o secunda din viata mea nu m-am gandit ca am sa ajung aici!Am fost si langa ea(adica in tara), dar destinul a vrut ca sa plec departe.Asa a fost sa fie! Principalul este ca sunt fericita aici si asta o consoleaza si pe ea. Oricum mai am doi frati care sunt in tara, si ne vedem in fiecare zi pe messenger, tocmai de-aia am si zis ca nu o sa mai avem ce povesti cand am sa ajung acasa.
Cand ai intrebat de cine este din Berceni, la ce te-ai referit, la cartier sau comuna? Daca e de cartier, eu sunt!
Cum te mai simti? Mai ai un pic si scapi de burta! Ai sa fii fericita asa cum numai o mama poate fi!tie si la bebelina!
GABY, nu am avut timp sa intru sa vad pantofii! Trebuie neaparat sa-i vad! Eu sunt disperata cu tocurile! Numai cand ies afara cu Alinutul meu imi iau ceva mai comod (nu te gandi la tenisi), in rest...daca nu ma cocot parca nu ma simt bine!Daca e ceva sa-mi placa nu se poate face si comanda?Asta valabil cand voi fi in tara.Ce zici?
MONICA, ce mai tragi si tu cu copilasii tai! cand am vazut ca ai scris de Budimex, parca m-am si vazut pe Brancoveanu!Stau la 5 min. de mers lejer de spital!Daca mai ai drum cand sunt eu acolo, nu neaparat sa vii la Budimex, poate treci si pe la mine!Mi-ar face o mare placere sa ne intalnim!tie si la copilasi!
MIRA, ce mai faci? Am fost de dimineata sa-l duc pe Alin la gradinita, si cand m-am intors a iesit din lift o vecina care are 4 copii.Toti mici, si chiar ma gandeam la tine!Chiar vorbeam de una singura in lift...Mare curaj trebuie sa aiba o mama cu atatia copii.Bravo tie!Apropo de plecarea mamei tale, cand au fost ai mei parinti aici in vizita ,au stat trei luni.Vreau sa-ti spun ca,dupa ce i-am condus la aeroport, si eu si sotiorul, am plans non-stop in masina pana acasa, timp de 5 ore.Ce sa-ti zic...cand ne-am intors parca eram pe alta lume, casa ni se parea goala...am avut soc! Pe sotiorul meu numai la moartea mamei sale l-am vazut plangand in halul asta!Mi-a fost si mie de mare ajutor mama cand a fost aici, dar asta e...a trebuit sa plece.Chiar si acum cand mi-am amintit a trebuit sa iau o pauza sa-mi sterg lacrimile...tie si la copilasi!
Mey fetelor, asa patiti si voi ca si mine?Absolut tot ma impresioneaza, ca-i bine ca-i rau mie imi dau lacrimile!Oare asa sunt toti scorpionii?
M-am intins o gramada si nu mai am timp ,chiar as fi vrut sa va scriu mai mult dar mai bine ma opresc ca iar umplem 10 pagini in trei zile,HELLENE, ANINA,ANA ADRIANA,EMMA, CARMEN, MSTEF, KLUMEA BLONDY, YRYS, sper ca nu am uitat pe nimeni, si daca am facut-o sper sa nu va suparati, oricum va pup pe toate, o zi buna va doresc si revin mai tarziu macar sa va citesc!
Am uitat sa le urez copilutilor insanatosire grabnica!
[left]Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

LORY imi pare rau ca si puiul tau Alinut este bolnavior, credeam ca el a scapat... insanatosire grabnica ca atunci cind vine aici la mamaie sa fie bine

Scumpa mea te rog sa ma ierti dak te-am suparat cu statul departe da mama... eu cred ca esti chiar de admirat, atit si dinsa oriciti copii ar mai avea tot ii este greu. Nu m-am gindit niciodata ca ai fi un copil rau care nu isi iubeste mama mai ales ca esti scorpiuta si noi suntem atit de legate de mame. Sunt convinsa ca esti fericita pt ca altfel nu ai putea sa stai atit de departe

Intrebam dak sta cineva prin Berceni pt ca am nevoie urgenta de o cosmeticiana prin zona ca a mea sta in Lacul tei si nu mai pot sa ma duc pina acolo singura ... vreau sa nasc si eu ca omu' la spital..

Te pup si sa nu fii suparata pe mine !!!!!!!!!!!!!!!!

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor
lory, mai bine ne vedem in oraselul copiilor(ca tot e prin zona), fiindca numai cand aud de budimex ma ia cu fiori...maia veti putin si veniti acasa...incepem cu galeria
dolce, eu cred ca de rasul, tunsul si frezatul din spital(daca faci cezariana din cate stiu) nu prea scapi...si eu ma dusesem...becsi chipurile tot a mai trebuit facut ceva...doar ca sa-mi inhate "tanti" niste bani banuiesc...ca altfel nu vad ce mai era...oricum sa ai pregatit la tine totul al tau(chiar si aparat de ras )
miralasa kg-mele in plus, sigur o sa le dai jos, tu trebuie sa fii puternica acum pentru cei 3 puisori
fetelor apropo de kg eu mai am doar 1 singur kg de dat jos dar(cred ca v-am mai spus de 100 de ori si v-am zapacit de cap nu? )parca nu mai sunt asezate kg-mele asa cum erau inainte...am ramas cu picioarele mai umflateledeci nu mai tine doar cu regim alimentar...trebuie sa-mi iau niste ore la sala sau aerobic sau sa fac macar pe bicicleta acasainsa eu sunt lenesa
va pup pe toate si va doresc o zi buna

monica

Mergi la inceput

DOLCEBABY, dimpotriva, te rog eu pe tine sa ma scuzi daca am dat de inteles cum ca as fi suparata pe tine! Doamne fereste,nu am de ce sa fiu! Sincera sa fiu chiar imi faceam griji cum ca s-ar putea sa interpretezi asa!nu-ti mai fa griji ca nu sunt eu chiar asa de sensibila la faze d'astea!Vreau si eu o cosmeticiana buna in zona! De ce in zona...am tenul super sensibil si ma inrosesc imediat, asa ca, ideal ar fi sa fie cat mai aproape de casa, sa nu se uite lumea la mine ca la urs cand plec de-acolo.si inca o data scuze!
MONICA, asa e si mai bine!Ce zici ne vedem in Oraselul Copiilor?Mergem cu copiii la plimbare?
Fetelor, asta a fost o interventie de urgenta! Am vrut sa lamuresc cum stau lucrurile si fug din nou la calcat. Daca vedeti ce este aici...industrie! Balconul geme de rufe spalate si fierul de calcat...sper sa nu explodeze!Va pup pe toate!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Lori acu' ca ne-am impacat iti dau cosmeticiana mea Cind o-i gasi-o ...

Chiar, am fost la un cabinet cred ca pe linga blocul tau...imediat dupa Budimex, si mi-am facut manechiura sa nu calci pe acolo pt ca sunt si scumpi si de proasta calitate... pina seara mi-a sarit lacul de pe unghii si asta fara sa fac nimik, m-a costat 150 de mii

Vezi ca este la et 1 intr-un bloc, iti mai spun odata sa nu te duci ca nu se merita, chiar dak este aproape de casa... ca asa m-am intepat si eu

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza scorpiute
Semnez si io condicutza ca si ieri v-am citit da mi-a fost lene sa mai scriu.Ma iertati, da?
Noi am luat aseara prima doza de tratament(nu va zic cu ce strambaturi!!!) si mai repetam o data lunea viitoare.Mi-a groaza sa nu inceapa sa elimine urati de-aia .Sa speram ca nu mai e nici unul.Dr. mi-a zis ca s-ar putea sa mai elimine sau nu,dar sa atau linistita ca moare tot dupa tratament.
Monica m-ai intrebat daca noi mai bagam tot in gura.Nu!Am trecut de faza aia.Dar sunt convinsa ca de afara a luat ouale pt ca dr. a zis ca sunt 2 variante: ori din lapte(varianta care cade pt ca ii dau numai La Dorna si ala e tratat UHT - nu i-am dat niciodata lapte de vac de tara), ori a luat ouale de pe afara.Sigur s-a jucat prin nisip sau cu bete sau mai stiu io cu ce si a bagat mana in guritza.Sanatate multa si la Ruxi si la Alex(parca asa il cheama pe baietel,nu?)
Lori-k stai linistita ca nu face Alin limbrici de la dulciuri.Am spus mai sus cum ii ia.Oricum am vazut ca si tu ai probleme cu el.Insanatosire grabnica si voua.
Dolce sa stii ca si io m-am dus fresh la spital dar nu am scapat de toaleta.Asa ca ia-ti totusi un aparat de ras la tine. burtica.
Gaby, ti-am vazut pantofii dar nici io nu ma omor cu tocurile.Sunt inalta si nu mai imi pun si tocuri.Am vazut ca intrebai cum cauti membri DC dupa tara.Incearca la Calatoriile sufletului(cred ca asa ii spune) si acolo ii cam gasesti grupati. si tie.
Anina, Ana, Elena,Mira, si restul gastii,pe toate si sa auzim numai de bine.Sa aveti o zi super.

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

mei fetelor ( GEORGIANA SI MONICA) pe mine sa ma lase in pace cu frezatul lor la spital ca nu o sa stau sa imi faca nimik, REFUZ CATEGORIC !!!!
Credeti-ma ca am experienta cind m-am operat de apenticita am refuzat o vrajitoare de asistenta sa imi faca antibioticul... pt ca dupa ce ma injecta ea cu mina aia grea, imi paraliza tot piciorul vreo ora ce scandal a mai facut, m-a spus la doctor, m-a amenintat ca imi face raport .... si tot ca mine a fost a venit alta de la alta sectie si m-a injectat de n-am mai miscat 2 ore

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata

Fetelor dreptate mare avea cineva care zicea ca siteul asta creeaza dependenta

Bun bun bun:) Mi-am pus cafeiu langa mine si sa scriu lumii...

Nastasiedraga mea am zis eu mai devreme ca nu as putea fara mama. Acuma e pt mine ceea ce esti tu pt sotul tau: memoria Nu stiu niciodata unde imi sunt cheile, ochelarii si portmoneul. Never. Asa ca Dzeu sa va dea sanatate, astora cu responsabilitatea in sange. Asa e si baiatu meu, mancu-ia-sh ochii lui de frumos: jumatatea lui de dulap e farmacie, a mea dezastru. M-am mai educat si sper ca odata cu varsta (hiihih) sa se mai prinda si de mine curatenie. Si spor la facut bb`ei.

Hellene si Monica elizabet: sa vi se faca bine copilasii. Pupici

Dolce vad ca ai activitate intensa toata ziua. Manichiura, ganduri, bagaje, DC.. pupici pe burtici

Miraluckerdaca te apuci de sala nu mai am nici eu nici o scapare.Incerc sa ma mint ca nu am timp, dar daca tu cu trei bebei faci sport si am timp: eu sunt o mare mincinoasa. Si apropo de germana:)) Eu am facut 7 ani de germana si tot ce imi aduceam aminte decat o poezie care a trebuit sa o invat. Si anu trecut m-aam dus langa Hamburg si am stat cu baiatu 2 luni. Cand am plecat toata lumea: stai linistita ca se vb engleza. Da da:)) 2 sapt am fost muta, mai ales ca se taie jumatate din cuvant. Dar nu rau. Si am plecat din Germania mirandu-ma ca oare ce e asa de greu:)

Lory, albumul nr 2 ca pantofi ajung numai dupa 20 mai. Sper sa te mai prinda prin tara daca din aia iti doresti. Drum bun sa ai si cat mai putine probleme cu Alin. Cat despre pantofi, daca stabilim un weekend poate vin si eu in Bucuresti sa imi vad prietenele. Vedem. Oricum, daca sunt ceva intrebari, astept vesti.

Dolce parca te si vad rea si afurisita prin spital. Stii ce ma gandesc numai draga mea? Ca te apuca contractiile si asa ti se rupe de ea freza.... probabil si al meu s-ar cruci sa citeasca. desi sper ca stie ce podoaba isi ia

Pt cine am uitat: iertari> kissi kissi si pe mai tarziu.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Gata, am luat pauza de la calcat! Mai am un pic si fug la gradinita sa-l iau pe Alin.De-acum incepe distractia...Hai ca am mai tras o fuga pana-n balcon ca sta sa si am bagat hainele prin casa. Daca vedeti casa mea acum...BAZAR!

DOLCEBABY, cred ca stiu despre ce cabinet vorbesti, daca nu ma insel are mai multe, parca si solar...Chiar as fi vrut sa dau o raita pe-acolo sa vad ce si cum. Merci mult de avertizare si trebuie sa te avertizez si eu, mai este un cabinet pe aceeasi parte cu Budimex-ul, chiar aproape de metrou, la parter, (nu-ti pot spune numele aici, ma intelegi tu),unde am fost si am iesit cu o fata...mama, mama...eu oricum ti-am zis ca sunt super sensibila, dar prietena mea a plecat de-acolo cu talc-ul pe fata, cica a tratat-o de acnee. A jurat ca nu mai calca pe-acolo! Asa ca ...ai grija sa nu vizitezi nici tu locul!
Chestia cu toaleta...parca m-am vazut pe mine cand am citit ce-ai scris! La fel sunt si eu, ma crizez tare la astfel de chestii! Eu cand am nascut, am avut noroc ca oricum asa ma port, si nu au avut ce sa-mi faca. Nici nu cred ca mi-ar fi facut ceva, tinand cont ca nici de clisma nu am avut parte cu toate ca am nascut normal.Ma gandeam cu groaza la capitolul asta, dar am avut noroc si nici nu m-am facut de ras.Aici in JP, femeile nu sunt supuse chestiilor umilitoare! Eu asa consider, ca-i chin!Dupa ce ca vine amarata cu dureri, chiar e cazul sa mai suporte si rusini de genul asta? Japonezilor la capitolul intimitate le dau o super nota maxima!Oricum, stiu ca in RO se vor uita la tine ca la masini straine dar daca tu crezi ca tine, nu te lasa !
Am uitat...gaseste cosmeticiana!
GABY, nu e rea ideea cu venitul in Bucuresti! Eu sunt acolo cel devreme pana in iunie.si astept vesti!
GEORGIANA, m-am linistit! Nu stiu de unde am auzit ca se pot face limbrici si de la dulciuri...Oricum, pericol e peste tot!Te pup si ai grija de zambareata!
Fetelor, fug la gradinita si poate mai revin pe ziua de azi. Aici este deja 15:58 si sunt franta!Abia astept sa vina seara sa ma bag in pat dar ma ia groaza cand ma gandesc cata treaba mai am de facut.Va pup pe toate!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput