Minunatele scorpiutze (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mira,are soacra-mea o vorba,care uite ca se adevereste in cazul tau :"numai mama sa nu fi"...Biata de tine,cu puiutii bolnaviori!Doamne-Doamne,si i-a apucat pe toti trei o data!Dragii de ei!Insanatosire grabnica celor trei pui de Mira si tie la fel!
Laura,si daca iti spun ca bancul asta mi l-a spus mama acum vreo...16 ani in urma....ma crezi?!
Adriana,pai o sa tot aveti santier...Si apoi,daca lasi alesul mobilei pana dupa Paste..parca e mai bine,nu?Ca ai timp sa alegi pe indelete si sa te hotaresti cam ce ti-ar place...
Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Atata ati scris ca nici nu stiu cu ce sa incep !
Georgi, bine ca a scapat zambareata de limbric si sa speram ca nu mai este nici unul !
Usturoiul si semintele de dovleac, alunga limbricii, din cate stiu eu.
Mira, e greu cand se imbolnaveste unul din copii, ca mai tarziu il urmeaza si ceilalti. Of, of... Iar la ce ai scris tu ca are Daria(toate s-au adunat la buclata mica ) se da antibiotic 5-7 zile. Cum sa-i treaca altfel....de la sine ?! Bine zici, noroc cu antibioticele din Ro ! Dar stiai ca in Ro nu se mai dau antibiotice fara reteta ?
Ce ochioasa este Selin si ce creste ! Imediat are 2 luni.
Ce fericit este David sa o tina ! Va fi un frate protector cu surioarele lui, sigur !
Iar tu, ai slabit, deja, bine, nu ?
In curand pleaca mama ta, dar va mai reveni, nu ? La cat imi plac mie copiii, veneam imediat la tine sa te ajut cu micutii, daca eram in acelasi oras.
Aha, deci un fel de germana vorbiti ! Ma gandeam la italiana sau franceza, nicidecum la germana. Nu-mi place germana, defel ! Mi se pare o limba atat de rece...
Monica, insanatosire grabnica micutei tale ! Sunt grele pt. noi, adultii, durerile de masele sau urechi, apoi pt. micuti !
Ana are dreptate, otita se poate face si de la curent.
Ma bucur ca mergi inainte cu speranta in suflet, Ana !
Da, viata este asa cum ai scris...cand iti este mai draga, te trazneste de nu-ti vine sa crezi ca tie ti se intampla toate cele. Dar stii cum e, "Un sunt in fund, un pas spre inainte!" sau "Tot ce nu te doboara, te caleste !".
Ce mai face Alex, ca Luana, vad ca joaca fotbal cu mami.
Laura, ai ochii verzi, parca asa se vede in poze ?
Eu stau cu mama, dar nu pt. ca as fi mamoasa, ci pt. ca asta este situatia(nu ne permitem o locuinta proprie). Insa, este cea mai fericita situatie, atat pt. ea, cat si pt. noi.
Ea nu se simte singura(din '98, de cand a decedat tatal meu), in situatia in care cele 2 surori ale mele si fratele meu nu traiesc aici, in oras. Iar noi, avem marele noroc de a ne bucura de ea, ca bunica a Cristinei. Si este cea mai minunata bunica si mama din lume !
Gaby, arati ca o adolescenta ! Tu si Bogdan emanati atata fericire ! Sa fiti mereu tineri si fericiti impreuna !
Tare faini sunt pantofii din albumul tau ! Dar ca si alte scorpiutze si eu sunt adepta tinutei lejere, comode, mai sportive. Am incercat sa port pantofi cu toc, dar dupa 1 zi, mi-a fost de ajuns pt. tot anul. Incercam si vara urmatoare...la fel, imi era de ajuns 1 singura zi si nu mai vroiam in veci pantofi cu tocuri. Acum, doar la ocazii mai speciale iau pantofi cu toc. Poate ca de vina este si natura serviciului meu...umblu mult si pe jos.
Ce frumos ca vei merge pe insula Vikingei ! Este o femeie foarte sufletista, mereu sare sa ajute pe cineva. Cred ca este o trasatura a scorpionilor sa sara in ajutorul semenilor.
Mie dintotdeauna mi-a placut sa ajut pe altii, sa ascult pasul oamenilor, sa le fiu de ajutor cumva.
Stiai ca si Aldo, puiul Vikingei este scorpion ?
Elena, mami de baiat, tu vorbesti de masinute, dar uiti ca fetitele sunt cu papusile... Iar Cristina colectioneaza si ponei, caluti, animalute...
Imi plac pantofii tai din Germania ! Cred ca merg si la blugi.
Si noi, ca Ana, de Paste cumparam hainute, caci asa este traditia....sa te innoiesti de Paste. Oricum, chiar trebuie hainute, caci Cristina asa a crescut iarna asta, ca din apa. Si, bine-nteles si o jucarie si dulciuri, caci e copil.
Lory, ne-am bucurat si noi de 2 zile frumoase, in weekend. Am iesit afara cu bicicleta, la leagane, in vizita la buni Lali(mama lui Cristi). N-am facut nimic, decat sa ne bucuram de 2 zile libere.
Am lasat si noi, in sfarsit, tinuta de iarna deoparte, desi dimineata am avut -1 grad C. Inca este zapada pe munti, in jurul nostru.
Acum ploua....
Adriana, spor la treaba si pupici pilotistului !
Michi, ce-ti fac fetele ? Dar tu...ai trecut la atac cu acea lenjerie sexy ?
Esme, ce faci, cu ce esti atat de ocupata ?
Minunate scorpiutze, va doresc o dupa-amiaza placuta si o seara si mai placuta !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71728" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

noi plecam spre doctor.acum cand s-a trezit razvan ardea.avea 38.5.am bagat un supozitor si ne imbracam sa mergem la dr.ta-su cica ar vedea gatul inflamat.offfffffffff,si nici mucii nu au trecut,iaca are 2 saptamani si tot ii mai curg.va pup pe toate.daca nu am timp, intru maine dimineata sa va spun ce zice doctora.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Nastasie pupa puiul mai des si nu mai face. Cum e sa fii mutti tanara? Ma gandesc cum as fi eu cu un bb mic. Simt ca parca eu de abia imi port de grija (teoretic) mie. oare vine cu maternitatea si responsabilitatea in sange?

Dolce esti ca o albinuta toata ziua pe net. Mai este un topic despre platfus, poate te ajuta http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29078&whichpage=2
Si cu privirea la "pasa" am inteles ca oricum te rade. Incerc sa imi inchipui senzatia de mancarime a doua zi dupa ce ai nascut. E un soi de tara arde si baba se piaptana gandirea mea aici.... dar cum o fi?
Mai incearca daca face bebe platfus kinoterapie. Citisem ca e buna pt toate afectiunile ortopedice. Platfusisti nu fug mult asa-i? daca iti prinzi barbatul la inghesuiala, fugi mai repede ca el si cu burti. Gluma...

Hai va pup ca de obicei pe obrajiori, copii si fratiori...

Poiata ma fac:)

PS Album nr 1: http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=18e5&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/my_photos

PS Album nr 2: http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=164e&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/my_photos

PS Album nr 3: http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=8ed5&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/my_photos

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Incep iara cu intrebarile. Voi aveti dorinte normale de concediu? Sau ma rog, locuri?

Eu vreau in concediu in Islanda, Moldova, Ucraina, fosta iugoslavie, Moscova. Auch cat imi doresc sa vad Moscova. Am facut eu rusa in particuler, dar nu am timp sa invat bine.

Am gasit o fata in Islanda si m-am bagat si la fetele de peste prut. Sa vedem ce recomanda.

Exista vreo posibilitate de cautare membrii in functie de tara? Poate imi e usor asa. Ati fost la Moscow?

aaaa.. si luna de miere? Pe unde?al meu zice ca vrea pe o croaziera. Traiasca.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gaby, eu ma bucur ca sunt tanara mamica.si sa stii ca reponsabilitatea vine.eu din prima zi cand eram in spital ma dadeam la asistente ca mi se parea mie ca-l chinuie pe copil.acum nici nu ma mai gandesc la mine, pe primul plan e el, sa-i fie lui bine.si ma doare cand e bolnav.insa nu mai ai asa mult timp pentru tine.noroc cu mama ca o rog sa stea cu el sa ma mai duc si eu la un epilat, la o manechiura(din an in pasti oricum).dar nu as schimba pentru nimic in lume.si uite ca ma gandesc deja la al doilea.
eu luna de miere nu am prea avut.am reusit sa plecam la cateva luni dupa nunta si eram deja gravida in 6 luni(planificasem nunta fara sa stiu ca sunt insarcinata).am plecat la sora mea in germania si nu am stat decat 2 saptamani,dar eram deja greoaie.plus ca soramea si-a rupt mana cat am stat acolo si a trebuit sa o ajut(pe atunci nu avea decat un copil).sper sa reusesc in toamna sa o vad iar.
am fost la doctor:infectie in gat.tratament:antibiotic augmentin si supozitoarea ca inca are temperatura.am stat la dr de ne-a iesit pe nas.plus ca joi iar la control.dar sa se faca bine, altceva nu-mi doresc.plus ca naucul de sotul meu a crezut ca-si pierduse portofelul dupa ce am luat reteta(e a 10 oara cand se intampla).i-am zis ca o sa-is piarda si capul.era bineinteles in sacosa cu medicamente.offfffff,eu am doi copii nu unu, ca nu mi-e rusine cu sotul meu.tare nauc e cateodata.fug sa-i dau antibioticul.o seara minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Mai, dar toti copii aproape sunt bolnavi, cum a venit primavara, cum bantuie liberi virusii!
Si al meu tuseste de... rupe, da trece, ca ii vine mami si tanti doctor de hac!
Hai va pup in gashka si aveti grija de voi!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
noi suntem mai bine...ruxitza ia antibioticul si totul pare ok, o sa mai mergem la control epste cateva zile...deja a inceput sa nu mai fie asa zmiertaita si nu mai duce manutza la ureche...speram sa ne treaca repejor.
cu alex am iesit azi afara cu bicileta, cu masina electirca ...cu tot ce avem in dotare
offf fetelor dar chiar ca toti puiutii sunt bonaviori
GeorgianaDoamne cand am citit si eu de limbric am inceput sa fiu mai atenta la pampers...stefania are obiceiul sa bage totul prin guritza ca ruxi a mea?...ca noi de cand avenit vremea frumoasa lingem toate pietricelele din parc
adriana razvanelul si la noi au fost cateva zile de febra si tot am zis ca e de la dintisori(bine ca era si de-acolo)...am vazut ca otita e acum o boala la modasi teo azi la emisiune a zis ca are otita(mi-a spus mama)...dar daca aveti deja antibiotic chiar daca e otita da inapoi de la augumentin...
mira, si sanatate multa celor 3 puiuti, f bine ai facut ca i-ai dat augumentin si noua tot asta ne-a dat pentru otita....si noi cand eram la praga exact la fel procedam...luam din rom medicamente ca acolo mureai cu zile...nu-ti dadeau antibiotic decat daca te vedeau lisinat
elenasi anatate lui georgic sa-i treaca tusea
gaby eu am fost in moscova dar doar asa intrecere intre doua avioane nu ama vut prea mult timp de vizita dar mi s-a parut super misto. uite tot am zis de praga mai sus ti-o recomand cu cea mai mare placere daca nu ai fost...e super
ninasi muiltumesc de grija,si cristinucai
dolcemai da poti sa bei si tu acolo o guritza de bere...ca n-o fii bai
anasaru' mana...da stiu ca otita se face si de la curent dar eu zau...pe cuvantca i-am ferit de curent cat am putut...cel mai sigur a luat-o alex de la gradi si i-a dat-o si sora-sii ca el e baiat bun si da si la altii
lorysi spor la treburi
carmensa nu ne uiti
hait...cat m-am intins, va pup pe toate si va urez noapte buna si sanatate muuuulta, muuuulta de tot la puiutii bonaviori

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ai, Nina, ce draguta esti!! Te astept!!!. Daca e vorba de ajutor nu spun nu!!!
Da de unde slabit. am dat 2 kg jos de cand am nascut. Mai am 9 ca sa ajung de unde am plecat cand am ramas gravida cu Daria, si 5kg cand am ramas cu Selin. atunci inca nu ajunsesem sa le dau pe toate jos. Sper sa se mai duca dupa ce pleca mama. Daca o sa fie tot asa o zi nebuna ca azi .... am toate sansele sa ajung iar la 54.
Da, aici vorbim un fel de germana, de fapt limba vorbita e un dialect pe care un neamt nu-l intelege.Scurteaza cuvintele le spun altfel sau au chiar si alt cuvant pentru acelasi lucru... dar scriu germana literara. Si mie mi_a fost greu la inceput, sotul meu vorbea germana literara cu mine dar m_am obisnuit cu timpul. Eu vorbesc amestecat cum imi vine mai usor. Cand am fost mica am facut gradinita in germana, apoi am luat ceva ore in privat , mai vorbeam cu babele de pe strada dar pe la 10 ani a fost gata. Cand mi-am cunoscut sotul abia mai pricepeam 2-3 cuvinte ce vorbit. Dar toti au spus ca ma reinvatat f repede.... poate mai ramasese-ra ceva amintiri???
Si,da stam in chirie. Elvetienii sunt cica un popor de chiriasi!!! aici e ceva f obisnuit. Dar binetes vrem sa ne luam si noi casuta noastra mai ales pentru copii sa aiba unde sa zburde putin... dar deocamdata mai asteptam sa vedem ce pot face si eu, sa-mi gasesc ceva de lucru. Poate vom pleca de aici... sotul meu nu vrea in ruptul capului sa ramana din cauza cetii din iarna .... e tare multa vreme ceata de la lac si muntii care sunt in spate.
Mie imi place m-am obisnuit dar vom vedea...
chiar ce s-a intamplat??? Toti copilasii sunt bolnaviori??
Las` ca se fac ei bine si cresc ei mari!!!
Multa sanatate si multi pupici

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Carmen, ai reusit sa vezi pozele noi??? La albumul Selin!!
Ce face Anda?? Sper ca nu e si ea bolnavioara ??!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput