Scandinavii stiu DC... (111)
Raspunsuri - Pagina 9
iileana spune:
Mara, nu ma duce mintea sa zic decit welcome in the club, ca nici eu n-am gasit vreo rezolvare la iureshul asta de viata cu servici-kinder-familie-toate cele....S-ar parea ca exista una, cheia misterului e eficienta si buna organizare, dar astea ma depasesc din motivele descrise acu' un capitol (sindromul de timpire). e-he-he, noi sa fim sanatosi!
Pentru Narancea, of, nu pot decit sa zic:1. si 2. deprimant deznodamint. ce risipa!!!!
Pentru everybody,
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
lilanda spune:
mara, rezerv si io una (cafea adica), pentru cind vin din tirg ...azi is niscai mai ocupata, da' nu ratez momentu' de urarari-alea-alea, pentr-un pui de dac mic
Pup iu
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
'neatza!
mara multzam de cafelutza!
lilutz, vikinga distractie placuta!
P.S. ma rog pentru voi, doar daca cc contati pe asta :-) iote, inca un domeniu in care is somera :-)
vikinga spune:
Da' cafea fara cofeina ai? Ca n-am cum sa lipsesc la cafelultzele intre scandinaveNe pregatim de party? Cumva Boubou face 2 anisori? Aici nu se ureaza inainte asa ca astept cumintica pin ce stiu sigur.Adela sa nu te rogi pt vreme buna, ca de e asa cum zice Xeno pe acolo, o sa dam vina pe tine de plouaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
iileana spune:
ha ha, asta-i chiar misto: bey, daca nu sinteti cuminti sa stiti ca o sa ma rog pentru voi!!!!!
P.S. tocmai am observat ca cel de curind plecat dintre noi a facut si ceva lucruri bune la viatza lui, iata unul , iata altul .....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Cumva Boubou face 2 anisori? Aici nu se ureaza inainte asa ca astept cumintica pin ce stiu sigur.
daaa, maine!
quote:
Originally posted by vikinga
Adela sa nu te rogi pt vreme buna, ca de e asa cum zice Xeno pe acolo, o sa dam vina pe tine de ploua
no, bine no! atunci ma rog sa vina www.extremethemes.net/RainDance-right.jpg" target="_blank">ploaia:-)
mara03 spune:
vad ca are efect cafelutza!
am uitat sa precizez: e disponibila in doua variante, cu si fara cofeina.
adelutz, .
iileana, io zic ccc ca totusi e mai bine asa decat obsedat de eficientza si buna organizare. concluzia: e rau asa dar mai rau invers. parerea mea.
restu', enjoy the coffeeee!
pup!!!
unu
doi
trei
Sabina spune:
bagati si la mine o cafea, ca sunt disperata rau de tot.ma termina referatu asta.nervos si fizic:)))
pa, am plecat la biblio.
PS.pacta, pacat.alea doua lucruri is chiar bune de tot....
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
iren spune:
Sal'tare, popor!
Pen cei care nu shtiu, voiam numa sa zic c-a nascut Päpä, o fetitza de 1.400 g
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
mara03 spune:
bravooo papadic!!! pupam degetzica mica.
io va pup pana maine ca de acasa nu va pot scrie.
unu
doi
trei