Scandinavii stiu DC... (111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bre Sabino, tu sa nu ma faci pe mine etilist ca io am trecut de mult pe mitilic ... ne-am inteles ?!

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Bre Sabino, tu sa nu ma faci pe mine etilist ca io am trecut de mult pe mitilic ... ne-am inteles ?!

Aha...de aia ti-ai tras ochelarii aia bengosi
Rayu, bre, mai intra cu catalogu' si matura aia pe-acilea, te rog io, ca vezi ca de cind ne parasisi, e debandada curata p-acilea Ii faci bairam lu' Bubu'???

arborico, sa-ti iei belet, inseamna "sa dai coltu'" etilitic adica
Va pupez, ma duc si io la biblioteca sa "ma imprietenesc" ccc cu omu' preistoric si cu tehnicile lui de prelucrat blana
Mai viu

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

de ducea-ti doru de v-ati lasat pe tanjeala?
moama, ce cand n-am mai folosit expresia asta :-) si nici

rayu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

lilanda - arunc-o mey si pe ailalta ... cum e aia cu 'ursu' pe tine'.... ca nu tin minte... daca oi fi stiut vreodata

salutare la poienari...

bag capul la lok sa mai transform niste euroi in $ si apoi in £ si invers si tot asa ca bag sama ca rezervarea unei vacante e ca o cursa cu obstakole cand te paleste obsesia de a lua cea mai ieftina varianta posibila - dar am fixatie pe locatie si numai si numai akolo vreau sa merg... cred ca sunt aproape de momentul bingo... am epuizat toate site-urile... si am o nostalgie asa ca-mi amintesc de vremurile in care traiam din diferenta de curs si iata cum istoria se repeta... sa-i tina cel de sus pe americani sanatosi si dolarul lor tot asa mic-mic...

p.s. regret ca nu pot participa la discutia cu etilicul ca io mi-s teetotal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by voljena

lilanda - arunc-o mey si pe ailalta ... cum e aia cu 'ursu' pe tine'.... ca nu tin minte... daca oi fi stiut vreodata

Hehe, pai asta e prea etilista pentru tine ...cica "sa ai un urs pe tine" (at have en bjørn på) inseamna sa fii beat crita, manga
Unde e locatia cu pricina peste balta??? ...socces la schimbu' valutar ...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:
Originally posted by voljena

Hehe, pai asta e prea etilista pentru tine ...cica "sa ai un urs pe tine" (at have en bjørn på) inseamna sa fii beat crita, manga
Unde e locatia cu pricina peste balta??? ...socces la schimbu' valutar ...

uh! merci si mange tak! acum pot sa ies la soare ca-mi statea pe chelie.

mergem la curacao sa ne ametim, dar nu cu licoarea ci cu scufundarea... ne plac pestisorii aia coloratii... ah! mai e mult pana in august?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

curacao frumos, frumos va duceti in antilili olandeje mey de cand ma abureste barbate miu asta ca ccc cica ajungem si noi, dar nu ma incumet cu t-rex a mea pe avion ca e sincer de belea deci sa inteleg ca va duceti la diving??

al meu a fost de 8 ori pana acu...ia ca mi-am adus aminte sa ma duc un pic la el sa-i expui problema ...sincer am auzit ca e tare frumos mai ales la scufundari, am capul plin toba de povesti d-astea de la al meu, io nu inot, deci nu se pune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

doruletz, xeno ce se intampla mey in franta se pune de o revolutie...se pomeneste in articol de baricade, alea-alea...chiar asa??

sincer ideea ca poporul vrea puterea, imi aduce aminte de ceea ce inseamna republica....si oricum vad ca tot franta ramane aia mai avangardista si neconformista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72861" target="_blank">Dedicatzie pentru NN
Io va citesc, da, cum n-am nika interesant de zis, ma abtzin de la aberat

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

io va iau la gramada , sunt in gashka lui iren.

da-mi placu de pataniile lui xeno, de torturile lu naracik(inclusiv noua placere a japonicii care-si facu ceva gen harakiri ), de expresiile daneze ivatate de lil'...de rayu pe care o pup si de alexutza-gepeta expresiva foc .

anamaria facusi operatia?

istme si albico, mi-e door de vooooooooi!!!!!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput