Scandinavii stiu DC... (111)
Raspunsuri - Pagina 13
vikinga spune:
Criminala Bubu, cum a potrivit ea sa zica la ploaie-ploua, abia astept sa-i zic Lil'-ei miine. Rayou ai facut bine ca ai pus pozele ca trebuia sa avem imaginea asa completa:) Frumoasa AmelieVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Sabina spune:
nun se poate nu se poateeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sofia mea a zis timp de un an de zile asa la ploaie!!! Spre deliciul tuturor mai putin al parintilor mei, bineinteles!!!!!!!!!!!
a
pup tare Bubulina!!!
in rest, tare-s necajuta cu referatu ala, nu-s ce-i cu mine, cred ca mi-am ales o tema prea grea si n-am destula bibliografie, decat adiacenta, si-mi fac un milion de complexe:((( cu originalitatea nu umpli 35 de pagini mama lor
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Idora spune:
LA MULTI ANI Amelie!!
Felicitari Papadie si un cuminte si mancacios
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze
Liseberg-Göteborg
Adela99 spune:
'neatza!
rayu multumim de poze, ca ne era dor!
Idora mai treci si tu mai des p-aici nu numa' la chefuri :-)
io am vazut aseara un documentar fracez (de fapt o coproductie a opt tari) Hammer and Tickle - the Communist Jokebook. foooarte fain! au luat-o cronologic, incepand cu Stalin si au trecut prin tot blocul de est. din Romania au spus bancul cu bula :
- Bula, cine e tatal tau?
- Nicolae ceasescu
- Si cine e mama ta?
- Elena Ceausescu
- Ce-ai vrea tu sa fi?
- Orfan!
si un filmuletz: statea lumea la coada. coada luunga, unii pe scaunele. la un moment dat zice unu: io ma duc sa-l impusc! dupa un timp vine inapoi, se aseaza la coada, ala din spatele lui: l-ai impuscat?
- nu, acolo era coada si mai lunga!
bancul asta l-au aratat si cand Gorbatjov l-a spus in ceva emisiune americana, dar cu Gorbatjov in loc de Ceausescu.
l-au aratat si pe Calin-Bogdan Stefanescu care intre '79-'89 a strans cam 950 bancuri si le-a publicat in "10 ani de umor negru romanesc"
tot din Romania mai era o tipa care avea misiunea sa urmareasca daca numele lui Ceausescu era scris corect, ca nu cumva in loc de Nicolae sa apara Niciolae :-)
acu' trebe sa fuug da' viu si va povestesc si de celelalte tari
edit: ca sa zic cc ca printre tarile colaboratoare se numara si Suedia si Danemarca
Idora spune:
Adela, o sa mai intru dar nu prea am ce sa zic, adica ce sa aberez
poze
Liseberg-Göteborg
iileana spune:
Intra omu' pentru o cafea si gaseste, yeeeee, tort!!!! (nu conteaza ca a "cazut" pe jos, sintem obisnuiti si noi cu d'astea )
Bu-bu, Bu-bu !!!!!!
Adela, neaparat sa mai povestesti despre documentar! ...sint absolut sigura ca stiam un milion de bancuri pe tema data mult mai faine dar....nu reusesc sa-mi amintesc nici macar unul de 5 minute incoace...n-as fi crezut ca am sa uit vreodata....ce chestie....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
doruletz spune:
Rayu, ce dor mi-era de ispravile lu' Boubou! Ma bucur ca familia Flinstone a revenit printre noi chiar daca sporadic
Adelucci, interesant documentaru, mai povesteste-ne. ma mir ca nu a fost difuzat si p'acilea, sau poate l-oi fi ratat io, trebe sa-l caut.
vikinka si lilutz, distractie placuta pe insula si sa veniti cu poze!
Si noi avuseram ieri tort, ba chiar avuseram si fitze! Cre' ca ne-am molipsit de la una lume de p'acilea.
Io vin cu chestii frivole: cica www.madamefigaro.fr/mode/20060413.MAD0004.html" target="_blank">Bikinii implinira 60 de ani. Sa ne traiasca! Fusera inventati de un frantzuz (se putea altfel?!) diplomat in mecanica auto si au fost prezentati pe 5 aprilie 1946, la mai putin de o saptamana dupa primul test nuclear care avusa loc in Pacific in atollul Bikini. De aci ii veni ideea inventatorului sa-i cheme asa.
Bineinteles ca nici un manechin profesionist n-a vrut sa-i poarte asa ca a facut apel la o dansatoare de cabaret.
Autoritatile din spania, italia si belgia i-au interzis pe teritoriul lor, cica la presiunea popilor care nici pe vremea aia nu aveau altceva mai bun de facut decat sa studieze gradul de nuditate al posterioarelor feminine
Pana si primaru' Biarritz-ului a emis un decret municipal care interzicea portul Bikinilor pe plaja atlanticului!
D'abia prin '60 cand incepura junii sa cante « Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini » li se mai inmuiara si "inimile" popilor si au putut bietele femei sa se bronzeze uniform.
gata, mai viu io
Idora spune:
Doruletz, scumpa tare Alexuta, e tot mai frumoasa pe zi ce trece!!
Bubu, neastamparata si nazdravana ca de obicei
Eu nu prea am ce sa va zic, sunt acasa si o sa petrec Pastele aici, habar n-am cand o sa plec in Suedia, dar nici nu ma grabesc
Sper ca n-am suparat pe careva, cand am zis de aberat, ca am zis asa fiindca asta-i vorba voastra
pe toti!!
poze
Liseberg-Göteborg
vikinga spune:
A plecat Lilu ..deja e insula goala fara ea, mai ce bine ne-am mai simtit. Am gasit in Kampen in satucul fitzosilor o masina plina oki de vouittoane, era cit pe ce sa o pradam ca sa avem ce flutura in aer in caz de ZZ-uri, chiar asa mai fetelor tre sa bage si astia la buburuza ca tunci chiar ar face bani Are Lil poza dovada, o pune ea mai pe seara. Ilie a sfintit c-un pish si boschetii din fatza magazinului asa in semn de apreciere maximaNe-a batut vintul bine, avem poze cu parul in nshpe directii asa cum se cade la Sylt, am sa le incarc si eu pe seara.Pina atunci un mare pup pt toti si unul special pt Gepetutza frumoasaPS: Doruletz super faza cu bikinii chiar nu le stiam istoria, ete mai ca-s bune si fetele de cabaret la ceva, am si eu cu ce ma mindri, so stramoasele mele au purtat primii bikineiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Sabina spune:
ce bine imi pare ca v-ati simtit bine Vikule!
:))
despre mine nimica, decat
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.