Scandinavii stiu DC... (111)
Raspunsuri - Pagina 12
vikinga spune:
La multi ani Amelie!!! Rayou sa va traiasca puiul si sa va aduca numai bucurii! Vrem si noi poze cu sarbatoritaAzi a fost o zi superba! M-am indragostit de Lil', ce o iubeam eu inainte dar acum e iremediabil sentimentul. Cu Ilie a fost dragoste la prima vedere, a sarit cu labutele pe mine de cum ne-am vazut, de parca ne stiam de o viata:)) si s-a lasat pina la urma cu pupaturi indelungi in gradina la miros de mititei:) Niels e scandinav adevarat, ce mai o familie de nota 10 plus! Am facut mititei, a zis Lil ca-s cei mai buni mincati de ea inafara tarii, ei o fi si de la aerul asta:) ca am mai auzit ca la intilnirile scandinave au fost mitietii tot ca la mama lor acasa. Am vorbit de toti, am ris, ne-am simtit bine si am baut la urma si un vin frantuzesc asa in cinstea lui Doruletz ca sa o simtim aproape:) Si miine avem program, o sa facem si poze ca azi abia ce a apucat Niels sa ne faca vreo 2-3, ca in rest am vorbit non stopPe miineVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
iren spune:
Neatza, popor, ete, va aduc la nas o www.yenra.com/coffee-roaster/coffee-roaster.jpg" target="_blank">cafea aburinda, poate va trezitzi shi datzi cu subsemnatu shi p-aci. Io-s inca nostalgica- prietenii shtiu de ce - shi-o sa tot fiu, da asta este, ajtia-s oamenii, cu ajtia defilam- deshi putem alege shi varianta cealalta, mai radicala, de bagat in mamele lor
Aci e vreme pishaciaoasa, pantofii mei frumoshi stau in dulap, ca n-am cum sa-i port pe ploaie shi frig. Iar imi pleaca sortzu in Ro miine, tre sa-mi pregatesc lista de cartzi shi covrigi
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lena spune:
Boubou wow ce repede trece frate timpul, nu poci a crede...parca acu o vedeam pe mica terorista scandinava cu suzi si acu isi flutura pletele dacice
mdaaaa acu ccc ca ma lua melancolia veni si itsme pe fuga ne arata si ea ochisorii ei frumosi de stahanovista vad ca asa e cultura asta cam peste tot, ce ti-e si cu globalizarea asta...ufffff!!
vik si lilu, aveti grija acolo ce faceti ca e big brother cu okii pe voi adica IO.
restu gastii mai viu.
editai: iren mersi de cafea
iileana spune:
quote:
Originally posted by iren
unde-a disparut, frate, umoru de pe forumu asta,
nicaieri, tot aicea e, dar a devenit....involuntar.
bun si-asa.
Lilanda, Vikinga, asa-i ca nu ploua? Distractie placuta.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Rayuela spune:
IO vin ca vedetele bre,numa sa culeg urarile :)))
Sarimina poienari pentru urari,sinteti asa,ceva,extraordinar,vorba doruletului
Vaz ca vreti Bubu!
Bubu va dau
Par egzamplu,evolutiile lingvistice ale copilului din dotare sint oarecum ingrijoratoare.Mai deunazi,se plimba cu ta-su pe afara,printr-o ploaie mocaneasca.
Dialog:
Tata lu Bubu:Uite ma bubule,ploua,ia zi si tu ,ploaie PLOA-IE,ploua,PLO-UA,bubule,hai zi si tu tati,plouaaa
Bubu,edificata complet,repeta,aproximativ si zice senina:
Puuuuuuu....la!!!!
(stiu io ca moderatorii ma iubeste si nu o sa stearga cuvintu urit)
Faza e ca nici nu a uitat,si primu cuvint pe care l-a urlat cind a intrat in casa,spre disperarea lu maica-mea care e extrem de sensibila la astfel de cuvinte porcoase,a fost..iaca ghiciti!Zicea si ea ca ploua...(spre deliciu lu tatalurayu,va amintiti personaju,care a fost foarte amuzat:))
Asa.
Sa va zic si cum am petrecut: seara am aparut si eu de la munca si am pus-o sa sufle in doua lumanari,intr-un tort facut pe apucatelea la 12 noaptea cu o seara inainte. Inconjurata de foarte multi pedagogi,respectiv io,ai mei,niscai preteni,care isi suflau plaminii doar doar pricepe copilu ce trebe sa faca,Bubu nu ne-a inselat asteptarile.A priceput.Dupa ce ne-a privit cu mila,a tras neica o palma tortului,de a zburat si frisca,s-au stins si lumanarile,si ne-a facut praf si covoru din bucatarie,numa ciocolata am adunat ulterior,precum o gainusha,blestemindu-mi soarta amarita
Si mai sint un milion de povesti,astea sint numa cele din ultimele 24 de ore.
De maine sint libera,inclusiv luni,asa ca trec prin poiana sa va pupez individual!!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
mihaela_s spune:
Rayu , ce dor mi-a fost de aventurile bubulesti...dar stii ceva? Io vreau si niscai poze, ce zici? Nu chiar cu tine pigulind covorul din bucatarie, macar cateva cu tortul torturat de micutza nazdravana! si cu ea/voi bineinteles!
Va pup pe rand si in grup .
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
iren spune:
Rayu ai un copil absolut bestial (in sensu bun, desigur:D) Mai vino sa ne mai incintzi cu pozne, ca-i delicioasa kupila
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
buli spune:
Domnisoara Amelie, hop si noi cu urarile si sa ajutam poate la strinsul tortului
pfiii ... cit pe ce sa uitam sa-i spunem bun venit micii papadii
lena spune:
deci sunt mandra, parca ar fi a ea...asa ceva numa "domnitza bubu" putea zice si face
moamaaaaa deci rad ca nebuna, inchipuindu-mi-o...cu mutritza aia smecherasi cuvantul porcos spunandu-l fericita de progres
Rayuela spune:
Sint tot aici,asa ca pup urgent pe cine mai e prin poiana,lena,irenu,buli,mihaela,tzoc tzoc apasat pe obrajori!
Si neaparat trebe sa zic Bine ai venit pe lume pui de papadik!!!!Sa cresti mare si frumoasa si desteapta ca mami a ta(papadikule,tie iti doresc nervi de otzel ca o sa-ti trebuiasca,cu doo fete cucuiete:))
Pun si ceva poze,daca nu ma duc prin vecini sa beau si io ca omu un drink.Si daca ma intorc dupa drink,cine stie ce dreac de poze pun pe forum
Edit ca am pus citeva poze,vedeti pe la coada albumului
Gata ,acum chiar ma duc sa chefuiesc
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou