Scandinavii stiu DC... (111)
Raspunsuri - Pagina 11
iren spune:
LA MULTZI ANI FERICITZI AMELIE-BOUBOU! Sa creshti mare shi sanatoasa!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
itsme spune:
La Multi Ani Bubulinei, la cat mai multe batai si furat de chiftelute de la puradeii suedeji!
Asteptam cu drag povesti cu peripetiile de la ziua dragalasei domnisoare, si uram mamicii si taticului dac multa fercire, zambete si impliniri alaturi de puiul lor plin de caracter!
I miss you!
in rest, urari generice tuturor pentru: nasteri, aniversari, intalniri, castigat la loto si ce s-a mai intamplat in lipsa mea, cu scuze ca nu am timp sa citesc din urma si sa urez asa cum se cuvine si individual Despre mine, trebuie sa va spun ca in cultura noastra se munceste ingrozitor si din ce in ce mai mult. Asadar si prin urmare, in afara faptului ca sunt nauca in permanenta si alerg de colo colo cu tot felul de trebi de ajung cateodata sa cred ca nu mi se intampla mie, altceva mai interesant nu am de raportat. Io va mai citesc din cand in cand, in limita timpului disponibil dar de scris nu mai am timp/energie (cam ca extremica), cu mii de scuze si cu speranta ca ma veti intelege si sprijini. Chiar puteti sa va rugati pentru mine, ca mai rau de asa nu are ce sa mi se intample pe plan profesional.
pupici la todos si grija mare cum traversati !!!
ah, era sa uit, Paste fericit cu anticipatie la tot poporul crestin-ortodox (si ca tot veni vorba si suntem in tema, urez de pe acum si Craciun fericit tuturor, un fel de 2 for 1). De asemenea, doresc tuturor impliniri pe toate planurile precum si cate oo va doriti fiecare.
Sabina spune:
neata si la multi ani Amelie!! Gata, fetita mare.....
Itsme, pai cu salsa cum ramase?
pa si pup pe toata lumea, mai viu io candva, azi am o zi ciudata rau.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mara03 spune:
neata!
www.wideopenwest.com/~jlaret7981/pix/very_large_cup_of_coffee.jpg" target="_blank">ceshcutza de cafea...
la multi ani amelie!!!
o asteptam pe mami a ta sa vina cu poze si povesti de la chef.
mai viu io ca acum e prea devreme...
aaa, itsme, si te mai asteptam.
unu
doi
trei
arboria spune:
aaaaaa se strang randurile in poienitza
papadikus, revenire urgenta pe toate planurile, iti doresc
rayuela, iote cum trece timpul!
o Amelie si pliz arata-ne ce a mai facut
itsme, io-ti multumesc pentru urari, da-mi voie sa iti urez si io la multi ani, ca parca vad ca nu mai intri aici pana la toamna
despre nn, ce sa zic, s-o fi rugat cineva pentru el
Adela99 spune:
Bine ai venit, papadie mica!
papadie, felicitari!
La multi ani, Amelie!
itsme
lilutz calatorie placuta!
tata lu Toma spune:
Papa, sa va traiasca si sa fiti fericiti !!!!!
Multi ani fericiti Amelie !!!!!
v
_
Take me home, country roads
iren spune:
Am shi io numa o intrebare: unde-a disparut, frate, umoru de pe forumu asta, shi de ce-n locu lui au aparut toate pardon tutele, cu snobismele lor shi cu refectziile lor "inteligente" despre viatza??
Nah, ca m-am ofticat...
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iileana spune:
Intii si-ntii si-ntii: Amelie, pisicutza mea preferata de pe DC, la muuuuuulti ani! si-o mie de
Apoi: Adela, poate ca vrei sa stii ca da, ploua. Da' aici, la noi, pe plaiuri dimbovitene, chiar balcanice, probabil si caragielesti...Si nu oricum, ci se arunca asa, cu bucati de apa!!!! O fi de la dansul ala?????
Si in final: despre cazul NN versus DC, care vad ca mai face valuri, pe linga deprimarea si sentimentul de jalnica risipa despre care am zis deja ca ma incearca, as mai spune ca s-au demonstrat, cu acest prilej, valoarea de adevar a unor judecati pur romanesti, ca :"Viata e complexa si prezinta numeroase aspecte", precum si cea de neadevar a altora: "Nu mor caii cind vor ciinii...". Nah. Iaca mor. Si ceilalti ramin bine-mersi. Este, insa, adevarat ca nu pot fi impartiala, e stiut ca eu tzin cu lupul cel rau...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
mihaela_s spune:
First un si multi pentru AMELIE...rayu sa va traiasca ccc comoara mica si sa va aduca atatea bucurii....
quote:
Originally posted by iileana
Este, insa, adevarat ca nu pot fi impartiala, e stiut ca eu tzin cu lupul cel rau...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Asa si eu...daca mai citesti pe aici narancik ceva imi spune ca daiti transmit sa ai sarba(u)tori! Poate urmezi invataturile iren-ei
istme, ce ma bucur ca te-am citit! imi e tare dor de tine! cati poti duce. vrabiutza mai papa la voi in gradina? fetitul tau ce mai face?
vik, lil' distractiune placuta!
pup la voi, pe maine!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!