Scandinavii stiu DC... (111)
Raspunsuri - Pagina 10
xenocid spune:
quote:
Originally posted by iren
Sal'tare, popor!
Pen cei care nu shtiu, voiam numa sa zic c-a nascut Päpä, o fetitza de 1.400 g
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Ehe...sa'i traiasca si sa fie a doua dintr'un luung sir de copii - asa i'am urat si dupa prima fetita si uite ca am avut dreptate
Vreau acu sa va atrag atentia asupra celei mai recente inventii in domeniul electrocasnic:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73258" target="_blank">FantomaCareCoaseStrampi
*segmentation fault*
iileana spune:
Papadiei, felicitari si refacere usoara, iar papadicului mic, sanatate si mult noroc si-o viata minunata!!!!!
cit despre fantoma .....eeeee, Mara, uite asta ar fi o solutie la problemele noastre....o fantomitza care sa coase-calce-spele, daaa, si nici prea mult loc nu ocupa in casa...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
lilanda spune:
quote:
Originally posted by iileana
cit despre fantoma .....eeeee, Mara, uite asta ar fi o solutie la problemele noastre....o fantomitza care sa coase-calce-spele, daaa, si nici prea mult loc nu ocupa in casa...
neah... ca fisiie
Sofia bun venit pe lume si te-asteptam la tastatura!!! Papadic, refacere usoara si multa sanatate!!!
Adeluczto, pai si io zic sa te rogi...nu stiu pentru ce; da' rezultatu' nu-l dezvaluim lu' xeno, ca el il propaga si nimenea nu-l crede
Acu' m-am lamurit ca nu era mina maestrului la camera cu cake, c'a lui tremura
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
mara, io imi beau cafelutza dimineata cu gandul la voi, ca nu pot intra live...sa pastrezi una virtuala si pentru mine.
papadie, felicitari, o bb-lusa papacioasa si sanatoasa!
e trist ce s-a intamplat cu narancik, se pare ca era chiar paria pentru unele persoane de pe DC.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
iren spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
mara, io imi beau cafelutza dimineata cu gandul la voi, ca nu pot intra live...sa pastrezi una virtuala si pentru mine.
papadie, felicitari, o bb-lusa papacioasa si sanatoasa!
e trist ce s-a intamplat cu narancik, se pare ca era chiar paria pentru unele persoane de pe DC.www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravaniiMihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Partea aiurea e ca nici jumate din persoanele cu care se tot cearta el nu-s la nivelul lui, ci mult mai jos, dar nu-i vina nimanui ca el ishi baga nasu in aaa oalele altora Pacat, ca nu era dracu kiar asha de negru, numa nitzel spurcat la gura NN, bre, skimba-tzi niku-n Portocala, fa-te baiat cuminte shi mai vino p-aci, k?
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Sabina spune:
Papa...felicitari! Sa -ti traiasca Maia Sofia si sa va bucurati toti 4!!!
eu sunt franta..da azi am facut una din descoperirile alea extraordinare si care nu folosesc la nimica
(ceva despre aparitia polifoniei in secolul 11)
despre NN...parerea mea e ca sunt total fara nici un reper(LOL)
nu inteleg deloc la ce folosea limbaju ala;((((
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
vikinga spune:
Avea NN si momente foarte bune, inca le mai ducem dorul, dar mare pacat ca uneori il izbeau brusc si inexplicabil "obsesiile" ba una ba alta iar acu taman vaginele.Lil ti-a trimis un email daca mai esti prin zona zi-mi ceva plsss.PAPADIE AURIE FELICITARI!!! Sa fie bb mincacios si sa te lase sa dormi noaptea.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lilanda spune:
No intru...sa-i urez aprioric La Multi Ani bubulinei Amelie!!! Sa creasca mare, sanatoasa si sa mai lase niste fire de par-culoare-naturel parintilor
Adeluctzo, ce-i debandada aia sexuala in Suedia, aaa???
Da' de Berlusconi auzitarati ce nervos ii ca pierdu Guvernu' ???
Va pupez, sa fiti cuminti
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
ocebine spune:
Buna venit la Mini-Papadie...
La Multi ani BouBou..Rayu, mi-e dor de ispravile relatate
Io ma delectai cu www.thesmokinggun.com/archive/0411061foot1.html" target="_blank">acest specimen de inteligenta...
Lilu' si Vikinga.....sint geloasaaaa. Toata lumea e pusa pe intilneala dar nu e nimeni in batatura mea
Mara...frumoase poze.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
doruletz spune:
Bre, io despre suedeji citii ca primul ministru se supara pe RyanAir ca cica facura aia o publicitate in care peste mutra lui scria: "e timpul sa fugiti din tara asta!" uite acilea
Felicitari papadie!! Ma intrebam io ce o fi cu tine ca vazui ca nu mai detesi p'aci cam demult! Sa-ti traiasca printzesa, sa fie cuminte si mancacios!
Cum nici io nu stiu cand ajung maine p'acilea sa zic si io de acuma "La Multi Ani!" Amélie , puiutz de dac!! Sa cresti mare si frumoasa si sa o mai trimiti pe mami p'aci sa ne mai povesteasca ispravile tale!(si nu numai)
Restu' poienarilor, sa nu dea sa va rugati vreunu' pentru mine maine ca am o chestie importanta de rezolvat la servici!
mai viu io