La France (51)
Raspunsuri - Pagina 6
lorena_andreianu spune:
Michaela, ne bucuram ca nu ne-ai uitat!!!
Kittie-ule... citi bine? ai pus de fratioara/ surior pentru voinicel?! Te iert atunci ca m-ai "scufundat"! Merci Otiliei pentru precizari (sanatate multa, Otilia!)
Am promis ca revin cu detalii dar nu m-am lamurit nici eu cum e cu zona CDG... pe pagesjaunes nu prea mi-a iesit figura... Mai scormonesc.
Unde esti mai precis?!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Samsara7 spune:
trebuie sa va scot la suprafata, vad ca sunteti inactive si La France se scufunda, abia am gasit-o! Va pup, ma duc sa vad o expozitie de foto la Monaco! Duminica placuta!
Michaela
Kittie spune:
DAaaa facem .. facem..
Ca sa ma esplic - io merg acu in vacatz la socrelari si cam asa la fiecare 2-3 luni maxim . Nu ma asez la paris . Deocamdata. Ca ma simt stransa de gat pe stradutele astea mici si mie mi place tare sa conduc aci am senzatia ca sunt un soricel in labirint..
Aseara mi-a dat al meu veste de veste. Deci eu ma pregateam (dupa cum ati observat) sa iau carut din fr pt ca sunt sigura ca voi gasi mai ieftin deci in ro (quinny e apx 160e in fr si in ro 9 MILIOANE) dar joi imi trebuie musai carut pt ca ajung singura. El tre sa vina o zi mai trz ca nu poate pleca de la birou si eu nu pot umbla cu piticu in brate .. Nu-s eu cea mai avansata (am 4 luni) da ma omoaraa spatele cu doispe kile in brate ..
Lansez un sos :D are cineva de dat un carut pentru joi? Platesc bre, chirie :D .. ca sa nu arunc 2milioane de aci si sa mi iasa ochii cautand doua zile in maxima urgenta un rahatel de carut :(...
Detz m-am esprimat coherent? :(
Lorena la un pas de Montmartre stau ..
mamica de ( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
Mik spune:
Buna dimineata !
Stiri culturale trecute : azi dimineata pe France Musique era invitata Dana Ciocirlie pentru a-si prezenta ulmimele 2 discuri. Unul din discuri e facut en duo cu Irina Muresanu despre care Dana Ciocirlie a fost mai mult decit elogioaza.
In alta ordine de idei : D. Ciocirlie va concerta la Nantes pe 21 aprilie si la Angers pe 22.
Mik.
Maria I spune:
Neata, fetili
Lulu, LA MULTI ANI! SANATATE, SANATATE, SANATATE! Restu' vineeeee de la sine Secretoasa mica de la noi trei si
Doruletz, nu (prea) umblu, pacatele mele, desi am asa un dor de ducaaaaa... ma ocupai cu greva (cine ma aude, ma si crede) Aiurea! Profit si eu de primavara si gradinaresc. Tohma ce-am descoperit ca idealul meu de viata bate spre "Casuta din preerie"
Kiss, la Bucuresti am terminat, numa' ca eu am facut psihopedagogie speciala si n-am avut "onoarea" de a ma lasa traumatizata de Zlate. Ce sa zic? Dumnezeu sa-l ierte! Da' tot cârcotasa raman si-mi amintesc cum tremurau colegii de la psiho si de la pedagogie pe coridoare in Leu! La noi, monstru' "sacru" era Verza Patru ani l-am avut prof si-n astia patru ani nu l-am vazut si eu zen nici macar o clipita...
Michaela Ne-a fost dor de tine
Noi ne-am devergondat ieri toata ziulica De dimineata am dat iama in botanic, dupa amiaza am cascat gura prin port, unde am gasit niste nunursi salvatori , am pus poze in albumul comun. Acu' suntem seriosi foc, eu am descoperit photoshopu' si ma regalez
Va imez pe toatele si va doresc o saptamana de vis!
Aurelia spune:
Lume lume ,nu pot s a stau mult ca intru pe "ne-ve" de pe calculatoru lu sefu ,vreau doar sa-mi ziceti la care internetu sa ma abonez :free s-au clubinternet ? trebuie urgent ca sint bolnavioara fara voi ,!
Iar acum o pagina de publicitate:
Stiati ca la ATLASIB ai voie cu 40 de kg bagaje si ca sa trimiti bani te costa doar 5euros pentru 200 trimisi?
"vinzatoarea " de la bilete o ardelencuta finuta si frumusica mi-a ramas la suflet azi dimineata !
Sper c asi soferii sa fie la fel ca ea!
O zi buna din suflet la toate dragelor ,sa ne revedem cu bine!
lorena_andreianu spune:
Aurelia, noi am fost la neuf si am trecut la free. Ce sa zic?! in 2 sapt am avut si net si telefon! si ala cu oferta de ilimitate in Franta si tari din Europa. Netul merge super, pot sa spun! Eu ti-l recomand. Am primit tot felul de "amenintari" cum ca sunt lenti sau au diverse probleme... dar n-a fost deloc asa... poate om fi fost noi mai cu noroc.
Kittie, ia-ti unu' simplu, ieftin din Ro daca tii mortis sa-ti iei unul zdravan de aici. N-ai o vecina sa imprumuti?! zic si eu... Da un semn daca ai chef de scapat de socrii
Maria, mereu o placere sa te citesc!
Pupici si o saptamana buna la toate!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Chuny spune:
Aurelia draga, si eu tot la Free sunt. Si la mine a mers repede instalarea ( insa cu degrupare totala si nu maiplatesc abonament la France Telecom ). Merge foarte bine si nu am avut niciodata probleme, dar am auzit ca trebuie sa vezi la ce distanta esti de releu, daca vrei degrupare totala. Noi suntem f aproape si merg toate bine : telefon, internet si televizor. Singura obiectie pe care o am la Free cu degrupare totala e ca nu mai pot suna prin Telerabais ... dar m-am obisnuit si cu asta.
Eu nu am înteles bine : tu esti in stagiu sau lucrezi ?? Eu chiar am pierdut firul ...
Michaela, bine ai revenit între noi. Cum a fost la expozitie ?
Doruletz, nu-mi plac deloc uriasii aia . Daca as avea unul as simti nevoia sa ma îmbrac si eu corespunzator si nu stiu ce ar iesi.
Hai bizu la toata lumea !
anka-maria spune:
Fetele, please, am o urgentza maaaree. Stie cineva cum trebuie sa arate o "promesse d'ambouche" d-aia cu care obtii autorisation de travail.
Are cineva vreun exemplu de un astfel de document, ca astia de la scoala cica nu stiu ce sa scrie in ea si ma intreaba pe mine.
please, urgent, saru'mana.
just me