La France (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Otilia sunt alaturi de tine si iti doresc mult curaj.

In mod normal,pt. contul mamei tale ar trebui sa fie si un alt beneficiar nu? Tu i-ai facut contul,ea singura? Cred ca tatal tau este beneficiarul. Are un card? Daca da,ar fii mai simplu,tatal tau sau una din matusi ar putea sa scoata.

In alta ordine de idei,daca pleci doar tu cu adelie,ia cu tine si o declaratie demnata de sotul tau cum ca este de acord sa iesi cu fata din tara.
Pasaportul pt. Adelie va dura mai putin de cat cartea de identitate si isista la primarie ca trebuie sa pleci cat mai repede posibil.

Suna la ambasada si intreaba ce poti face in astfel de conditii,asa de curiozitate.

Cat despre avion,cred ca tot mai bine este sa pleci de la Paris.

Mult curaj!Nu mai pomenesc ca si eu conosc o persoana care a facut atac si care si-a revenit,cand medicii spuneau ca nu mai are sanse.

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu am început sa am sângerari maronii de azi dimineata. Acum s-a oprit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Otilia, imi pare foarte rau de ceea ce se intimpla si iti doresc sa reusesti. Incearca sa suni la Tarom, chiar daca pentru datele la care vrei pe Internet zborurile apar complete. Si mai incearca Kelkoo poate gasesti ceva prin Italia sau Olanda.
Sanatete mamei tale !

Sibylle, da un telefon doctorului care iti urmareste sarcina. Nu neglija.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Sibylle, odihneste-te, stai in pat si nici un efort!
Mi s-a intimplat si mie, dar dupa maroniu am inceput sa singerez pe bune si era dezlipire de placenta, dar daca stai linistita se lipeste la loc. La mine a mers. Cit e maroniu stiu ca nu e chiar grav.

Mergi la inceput

Nu imi mai pot opri lacrimile, imi secasera ieri noapte si acum iar au inceput, am luat calmante (chipurile) homeopate si nu-si fac nici un efect, noaptea n-am putut sa inchid ochii si-am tremurat intr-una.

Luni dupa-masa am vorbit ultima oara cu mama, era in plina forma, voioasa, imi zicea sa am mai multa grija de mine... Se pregatea de Pasti, se pregatea sa vina la noi, nu pot sa cred ca acum este reanimata artificial si astept din clipa-n clipa vestea cea mai urita.

Chiar acum a sunat postasul la usa, am primit o felicitare de la... mama. Sarbatori Fericite, va uram o primavara frumoasa etc... Va iubim.

E groaznic, nu mai stiu unde sa ma ascund de Adélie ca sa nu ma mai vada plingind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Oti scumpa, liniste-te. Nu te gandi la ce-i mai rau.
Daca n-ai solutzie cu Adelie, o potzi lasa la noi cat timp stai in Ro. Ca tot m-a intrebat zilele trecute Emma de ea (intrebarea a fost deva de genul: cum o cheama pe fetitza care are multe-multe jucarii si canta la ghitara?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Otilia, imi pare rau, sincer, am plans cititnd mesajele tale. Te inteleg pe de o parte, ca nici eu nu mi-am vazut parintii de peste 5 ani de cand am plecat. Eu am sa ma rol la D-zeu pt mama ta si sper sa ajungi acolo si o sa fi fericita, o sa o iei cu tine aici. Iti doresc cat mai mult curaj!

Sybille, suna la dr!!!! Nu asociatia mi-a cerut bani, avocatul.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

iti tinem pumnii si ne rugam pt minunea pe care o astepti...numai vesti bune...mai ales acum, inainte de Paste...si vreau sa-ti zic, daca se poate sa iei legatura cu dr care-o ingrijeste, chiar si indirect, poate pt a-i duce ceva, vreun medicament care ar putea s-o ajute, pt ca am auzit de multe ori cazuri salvate cu medicatia potrivita, care poate lipsi insa uneori din dotarea sectiei sau spitalului...e doar o idee...drum bun si sanatate multa

mami de pui (23 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Otilia, ce vesti mai ai?

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc ca va ginditi la mine si la draga mama.
Din pacatele vestile nu-s bune, se pare ca nu are nici o sansa, de cite ori suna telefonul inghet... Cica i s-a spart o vena mare in cap, s-a inundat tot creierul de singe si chiar daca ar scapa ar fi paralizata, inconstienta etc. Are respiratie artificiala, e rece, singele nu-i mai circula prin miini... asta e ce mi-a zis matusa mea care a reusit sa se strecoare pina la ea la reanimare, desi nu-i voie.
I-am facut Adelitei azi poze de identitate, nu stiu daca or fi bune ca a ris cu pofta la tonomat, miine mergem la primarie sa ne interesam de-un pasaport pentru ea sau de o carte de identitate, ce-o fi mai rapid.
De mine ziceti sigur ca pot merge cu cartea de identitate franceza acolo?
Tata parca a innebunit, nu vrea sa vorbeasca cu nimeni, ne trinteste telefonul cind sunam. El e si handicapat motor si mama se ocupa de el, de-aia nu putea veni la mine. Nu stiu ce o sa se intimple de-acum.

floricici din gradina mea

Mergi la inceput