Cluj rulz! (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

mai fetelro mie nu-mi "iese" scrisul ala boldat.. vreau sa boldez ceva si imi boldeaza altceva? oare de ce?

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

HAI STEAUA!!!...na ca mi-a iesit culoarea..nu prea imi iese de obicei..tot negru scriu..chiar dac dau red..

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

Acu sa va zic si de ce tin cu steaua...pai al meu e de la armata..si ma "linseaza" daca tin cu rapidu`...asa ca decat ura in casa mai bine ... HAI STEAUA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

HAIDE STEAUA!!!!!!!
Am foarte mari emotii de cand m- am trezit........

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

de voi, microbistelor!!! va pup

Simona, ma duc sa vad poza cu Lucian-daca te inscrii si il votez (eu nu am stiut ca a castigat, decat acum cateva ore, de la o prietena... si cand mai pui ca puteam s-o votez si io...)

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Multumesc tare mult de felicitari... (nu ma puteam stapani sa nu va zic...)... De fapt toti bebeii is tare dulci si frumosi
Flavia, te-am inregistrat la mine, cand apari ne "vedem"...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Raluca a venit randul meu sa ma ocup de mursafiri ..ti-am zis eu ca avem multe in comun...acum am intrat si te-am acceptat...poate vb mai tarziu ..dupa meci!
Roxi si pe tine te astept la povesti dupa meci...
Va pup pe toate si...HAAAI STEAUA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

HAIDE STEAUA! AM ZIS!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

quote:
Originally posted by steaua

HAIDE STEAUA!!!!!!!
Am foarte mari emotii de cand m- am trezit........

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

...asa m-am trezit si eu azi, cu mari emotii.
Zic si eu: HAI STEAUA!!

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

Buna dimineata!

Cred ca putem stabili deja care sunt cele 3 schimburi pe topicu' nostru, in functie de orele la care se produc interpelarile, iar ele ar fi cam asa:
- dimineata: Cristiana, io
- in timpul zilei: Svety, Flavia Maria, Roxana, Stanca, Oana, Raluca
- seara/noaptea: Mariana, Svety, Roxa-boxa

Corect? Desigur nu-s toate fetele aici!

Cum a fost la intalnirea de ieri?

Roxa-boxa tinem pumnii pentru saptamana viitoare si ai grija de coastele tale, eventual spune-le sa tina seama la evaluare ca ai deja destule dureri si ti-ar trebui o veste buna ca sa-ti indrepti coloana si coastele .

Roxanicea iti datorez un raspuns, Smaranda nu e a mea e doar una din finutele mele, cea mai neconventionala (si eu si parintii ei ne-am dorit foarte tare s-o botez eu dar nasii lor de cununie n-au fost de acord, crescand copila cu mine pe aproape si cu prietena ei Ilinca mai mare cu o luna pe care am botezat-o, mi-a spus si ea nana iar la botezul fratelui ei mi-a propus sa ma tina de mana in timpul slujbei ca sa treaca "naseala" si la ea nu doar la frate-sau, sa-mi fie fina si ea).

Mariana si tie ti-s datoare cu un raspuns, n-am fost la marea petrecere de ziua Smarandei pentru ca fusesem cu o saptamana inainte la Bucuresti si nu mai aveam cum.

Va doresc o zi senina!!

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

hehehe! ce poveste frumoasa cu copii dragi !!!!!!!
sa va traiasca finii sis a va bucurati de ei si ei de voi!
seara placuta!!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput