Cluj rulz! (43)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanicea spune:
obligatoriu::::
haisteaua!!!!!!!
revin mai incolo!!!!!!!!!
flavi, vin si pe mess. putintel ami incolo. ma duc sa mai strang prin casa ca imi vine maien prietena in weekend.si sa nu ma fac de 2 lei...
stanca...ma alatur si eu tie...la faza cu cumparaturile aiurea. obishnuiam haine sa-mi iau fara sa probez..si uite asa adunam la greu...si mi-era mila sa le arunc, dar nici de purtata nu le purtam pt simplu motiv ca nu-mi veneau....
sper ca m-am mai potolot..si nu mai umplu casa cu tot felul de inutilitatzi...
pupi tuturor!!!!!!!!
roxi foto
roxana1974 spune:
ma duk sa spal cupil si sa-l culc si raman la o mica barfa c-un oki la meci, deci is pe aproape
tatal denaturat e la meci cica cu colegii, nici macar nu e microbist ca mine
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
roxana1974 spune:
hii o vinit tatal, m-o prins
roxana1974 spune:
uraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
no gagici, hai la barfa!!!
roxana1974 spune:
no ma, ce-ati mai venit...am vorbit singura...cu steaua vaz ca nu ma poci intelege ca e prea euforica
hai, va pup,
noapte buna si pe curand,
Roxa-boxa
steaua spune:
Roxana, sorry !
Abia acuma mi-a mai veniy inima la loc. Recunosc ca mi-a fost frica de meciul asta. In ultimele 15 minute nu am putut sa ma mai uit la tv. Mi se facuse rau. Am vrut sa plec pe balcon, dar my husband m-a rugat sa nu plec. De ce? Sa nu radeti prea tare: miercuri nu m-am uitat la finalul meciului Bacau- Dinamo si Dinamo a marcat. Si i-a fost ,,frica sa nu vina sa- mi dea o veste rea''.
Acuma sunt un pic trista. My husband e in piata A Iancu. Ce tare as fi vrut sa merg si io. Mai ales ca prin venele mele curge mai mult sange rosh - albastru.
FETELE, PLEASE, NU RADETZI DACA NU STITI CE INSEAMNA PASIUNE!!!!!!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxana1974 spune:
Steaua, stai linistita, cred ca te-ai prins ca am glumit ..adevaru e ca si eu ma uitam la final printre degete, ca la filmele de groaza , sa-nnebunesc nu alta.
Mai, de obicei se auzeau chestii pe strada, in centru, acu e destul e liniste, prea linista, nu-i cine stie ce in piata, stai calma...
nana_sim spune:
Buna dimineata gagici!
Cu riscul de a-mi atrage oprobiul public asa sa stiti ca eu aseara am tinut cu Rapid si m-am uitat detasata la tot meciul. Nu sunt microbista, nu comentez!
In rest ploua afara si imi baga la apa moralul. Abia astep wsekendul si o vacantaaaa....