La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna fetelor,
Eu somez a picat sistemul si avem de asteptat....deci va fi o zi lunga azi.
Noi suntem mai bine, putin cam raciti, dar fetele sunt mai bine nu mai tusesc.
Ana, Selin implineste peste 2 zile 1 anisor, Daria are ceva peste 2, si David 4 1/2 ani. Nu ne mai distram nici cum deocamdata, toate weekendurile suntem ocupati cu locuinta asta. Duminica am iesit si noi putin la lac, a fost frumos si soare. O multime de lume si copii. Adevarul e ca nu ne aventuraa prea departe, zapada nu e prea multa nici pe munte, iar Daria dupa 5 min de mers cu masina incepe "gata,gata".

Va pup sa aveti o saptamana minunata!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

LA MULTI ANI, SELIN!!
mira, sa-ti traiasca fetita! uite ca are si ea un anisor!
ce ati facut cu apart pana la urma? ati gasit ceva?
va pup

27+ si alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Anita multumim mult de urari, si voi sa fiti sanatosi si fericiti
....suntem inca in cautari. Oricum ramanem inca o luna aici.
Va pup

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Buna ziua, Doamnelor...

Iaca, in sfarsit dau de voi, cu ajutorul Irenei... Ce mai faceti, cum va merge? Eu nu am mai intrat de o gramada de vreme dar ma bucur sa va gasesc voioase si unite ca, doamne, tare-i greu pe aici... Va tzuc, pe mai tarziu!

Mergi la inceput

bine ai venit sau mai bine zis bine ai revenit AbraMack!!

Azi e ziua mea libera!! am fost la fitnes de dimineata dar nu am reusit sa fac mai mult de jumatate de ora, Selin urla den numa iar la 11 e ora ei de culcare. Asa ca ma revenit rapid acasa. Aici e ca dupa razboi. Am culcat-o pe cea mica le-am dat de mancare la cei mari, am pus-o pe Daria in pat si am luat-o pe Selin......si acum pierd vremea.
eu sunt tare amarata si cu fundu` in sus, inca nu aveam o alta locuita si nu mai am nici un chef nici sa caut.
.....in rest suntem bine, ne-a trecut raceala.

ana, nu se face nimic de 8 martie??? poate voi reusi in sfarsit sa ajung si eu. Asa mi-am propus, sper sa si reusesc!

Va pup pe toate

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Buna si frumoasa zi, Doamnelor!

Multam fain, Mira... Ma bucur, asa cum am mai zis si ma repet :), sa dau de voi... Am citit un pic inainte si as vrea totusi sa va intreb ceva: voi cum va distrati? Bine, cand nu sunteti ocupate cu puiutii sau cand nu faceti intalniri? Exista viata culturala in Elvetia, ca eu inca nu m-am prins? Am cautat ceva facultati de teatru, dar pauza... Aveti vreo sugestie in privinta timpului liber? Dar in ceea ce priveste invatamantul superior (lb franceza)? Astept cu interes raspunsurile voastre, va doresc o zi faina si va tzuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Abra, eu am o viata culturala nu tocmai rea in elvetia: merg la teatru cam de 2 ori pe luna, merg la vorlesungen (cand scriitorii isi citesc propriile romane, nu cunosc un termen potrivit in romaneste), la cinema, la concerte, citesc enorm. Mai merg uneori la vernisaje si la muzee, cand sunt expozitii interesante.
Mie-mi lipsteste activitatea in natura, ca ai mei - sotul si fiica nu prea-s cu miscarea si eu nu prea am stare in weekenduri acasa...

In privinta facultatilor in lb franceza: incearca la Geneva si Lausanne, dar si la Freiburg. Vorbeste cu Iren sa-ti faca legatura cu Anamarie, ea isi face doctoratul in Freiburg, dupa cate-mi amintesc.

Fetelor, de azi am concediu o saptamana, yupiii. Ne ducem in sfarsit olecuta in munti si ard de nerabdare. Voi cum va petreceti timpul?

Va tzuk pe toate si va urez un weekend frumos

Mergi la inceput

Lorelei, multam fain pentru informatii. Pe Iren nu vreau sa o deranjez ca am inteles ca e in focuri cu plecatul. Pe de alta parte, esti o norocoasa, crede-ma! Tu vrei ce am eu (in spatele casei mele e padurea si muntele) si eu vreau ce ai tu (teatru, vernisaje etc) Una peste alta o sa ne mutam si noi in curand din gaura asta si sper sa gasesc ceea ce imi lipseste atat de mult. O sa incerc sa gasesc ceva site-uri desi, dupa cum am inteles eu, in Elvetia nu ar exista Facultate de Regie Film si Teatru... Eu mai sper ca deh, speranta moare ultima, nu-i asa? Multumesc inca o data si sa aveti o seara faina, doamnelor! Va tzuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Ce frumos sa va gasesc asa de numeroase la apel
E asa frumos afara!!!Azi o sa ies la plimbare cu maimutica mea.
AbraMack apropo de distractii ,in ceea ce ma priveste e cam dificil avand in vedere ca am pe Fabi de 3 anisori si burtica unul de 7 luni!.
Dar deocamdata la o pizza cu prietenii sau la plimbare ,vizite tot ne ducem.Cat ma mai duc picioarele caci am inceput sa simt greutatea.
Mira acum ca tu te duci la petrecerea de 8 martie eu nu pot veni si imi pare tare rau caci asa ne-am fii cunoscut!Ramane pt data viitoare.
Va pup pe toate !O sapt frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Ramona, felicitari pentru puiutza ta deja mare si pentru bebe-ul ce va sa vina. Stii deja ce e? Te-ai gandit la vreun nume? In privinta distractiei, cu Sasha, care e mare, a facut un an acum in 19 februarie, as putea sa ies...daca as avea unde... Hehehhe... In Romania mergeam pe terase si statea cuminte, privea oamenii... ii plac oamenii...sta si priveste curioasa...in fine... Ce se intampla, doamnelor, de 8 Martie ca nu prea am inteles?! Faceti chef? Daca da, unde, cum si cand? As vrea niste detalii, daca e cu putinta... In rest, sanatate voua, puiutziilor vostri si celor dragi voua. Va tzuc, o seara faina!

Mergi la inceput