La Elvetzieni (10)
Raspunsuri - Pagina 25
Danelutza spune:
Bun venit Ambra, sau sa-ti spun ca pe la mine "ben arrivata" . Am citit povestea nasterii, mama, dar frumos mai povestesti. Spune mai multe, poate tzii in viatza si paginutza noastra.
Ana si la care muntzi te plimbaresti, da o fuga si pina la mine, ca-i frumos si bine, gradina cu floricele si Isabella printre ele.
Mira cu intirziere spun si eu "La multi ani !" puiutzei tale.
Apartamente sint in zona mea, daca te intereseaza , iote cum m-as face eu cu o vecinica romanica
pistachio spune:
salut!
abra, intalnirea de ziua femeii va avea loc pe 10 martie, ora 18:00, in zürich. se va merge la un rest chinezesc si apoi la disco.
va pup
29+ Lukas si Alex nazdravanu'
miraklucker spune:
Anita,...eu astemptam de mult stirea asta. De data asta vin!!!
Deci o sa-l cheme Lukas??? frumos nume, imi palce!
Va pup plec spre casa, ca si asa de la 1 somam
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
ramona71 spune:
Ambra,pai e baietel.Pt nume suntem in tratativeNu e usor...
La petrecerea de 8 martie la Zurich nu venim caci e cam greu pt mine acum cu burtica dar cred ca mergem la Baden pe03.03 de martisor ca sa mancam muceniciCine mai vine?
Ce sa va spun fetelor,am fost racita din nou!!!E a treia oara pe anul asta!acum sunt mai bine dar am avut cateva zile...
In rest totul ok.Voi ce mai faceti?La noi maine e carnaval!Sper sa fie frumos afara caci mai devreme ploua.Sapt trecuta am fost laWürellingen la carnaval si afost tare frumos caci era soare!
Weekend placut la toate!
AbraMack spune:
Danelutza, multam fain... De zis, nu prea stiu ce sa zic asa mult si saltaretz :p ca mi-s intr-o perioada tare depresiva... Dar, las' ca vine ea, primavara, si pe strada mea... Despre petrecerea de 8 Martie... Mor de ciuda... Suntem departe de Zurich si ... desi mi-am facut carnet anul trecut in Romania, nu am curajul inca sa ma pendulez solo cu masina... Asta e: nu-i curaj, nu-i distractzie! Oricum, eu va doresc, doamnelor, distractie faina si sa betzi si sa dansatzi si pentru moi... Pana la noi "dialoguri", va tzuc si sa avetzi o seara faina!
AbraMack spune:
Ramona, sa iti traiasca baietzelul si sa fie sanatos. Si voi alaturi de el! Personal cred ca o sa stii cand o sa il vezi ce nume are sa i se potriveasca. Noi am avut cateva variante si spre fericirea mea, fiica-mea, cand am nascut-o, chiar avea mutra de Sasha si de restul numelor asa ca mi-a fost usor... Eu iti tzin pumnii sa ai o nastere usoara si sa fiti totzi fericitzi ca un puiutz e un mare lucru... Sanatate si voua doamnelor...
Vad ca-i cam ocupata lumea... ca nu prea scrietzi?! Si eu care ma gandeam sa va intreb de ce nu se face un site separat pentru romanii din Elvetzia... HIhihihi... Va tzuc, sa avetzi o duminica faina!
Danelutza spune:
Abra sa-ti treaca depresia. Cit despre petrecere, eu sint in celalalt capat al Elvetziei, deci... pauza petrecere, s-or distra fetele si pentru noi. Acum daca ai luat permisul anul trecut, mai trebuie sa dai examen aici, pentru preschimbare ?
Ramona vreau si eu mucenici
AbraMack spune:
Danelutza, multzam de tzucaturi... Doamne, ce-as vrea sa treaca dar nu mere asa de usor... In fine, las' ca doar n-o tzine o vesnicie... Cat despre carnet, nu stiu cum mere treaba dar eu aici in Graubunden nu am nicio sansa sa il iau fiindca nu vorbesc germana deloc. Daca ne mutam in partea franceza, da. Am inteles ca ai voie sa circuli un an apoi trebuie sa dai un examen dar doar practic... Problema e ca eu in Ro nu am facut ore de condus pe autostrada... So, daca stie cineva cum mere treaba, sa ma anunte si pe mine... Va tzuc, Doamnelor!
miraklucker spune:
Abra cu intarziere " La multi ani" pentu Sasha, sa-ti traisca sa fie sanatoasa si sa va bucure viata!! ....e doar cateva zile mai mica decat Selin a mea.
...si cu scoala de soferi sa-ti spun cum am facut eu. Tot cu carnet din Ro, in primul an dupa ce ajungi aici trebuie sa dai doar un tesc de conducere, pe care eu l-am picat cu brio tot in GR ( aveam domiciliul in Klosters)...apoi m-am apucat sa conduc cu instructor. al meu sot pana ce o bombanit sa invat cu el, dar nu mergea nicî cum. Am luat-o de la inceput, cu curs de prim ajutor si circulatie. Examenul teoretic are intrebarile in 3 limbi asa ca nu ar fi o problema, iar la examenul practic poti cere un expert care vorbeste franceza. Oricum cand te aud ca esti strain te intreaba imediat daca intelegi, daca sa vorbeasca hoch deutsch...
Danelutza, eu m-as muta si maine langa tine, dar ce sa fac cu neamtu meu ca nu stie o boa^ba italiana, nu ca eu asa stii dar presupun ca nu e greu de invatat, plus ca in sfarsit dupa 5 ani am si eu un servici....dar nu se stie, niciodata nu e prea tarziu, nu?. Ce mai face Isabella ta?
Noi am facut progrese, Daria de vreo 2 saptamani se cere cand vrea pipi. Dintr-o data nu am mai facut in scutec. Zice pisi, epede, epedesi fuge la baie. Eu sunt bucuroasa ca am scapat de un rand de scutece. De aia mica nici nu mai spun, ma minunez toata ziua de cate stie, de fapt ma mir de unde le stie ca de la mine nu. Avantajul celui mic.
Ramona, am veni si noi in Baden, de fapt Anita a incercat sa ma cunvinga, dar din pacate sambata merg cu colegii pe munte, si e deja rezervat. Da las`ca odata tot ne vom intalni.
Si...cam atat. Va pup pe toate.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
AbraMack spune:
Mira, draga, multzumim fain pentru urari...Sa iti traiasca si tzie bobolocii... Cu carnetul nu stiu cum o fi faza... Daca nu o sa ajung sa fac ceva intr-un an, oi lua-o iar de la capat... Dar sincera sa fiu, nu ma vad invatzand legislatzie intr-o limba straina. De abia am dovedit-o in romana... Om trai si om vedea? Nici eu nu pot sa invatz cu al meu sotz ca e un panicard si un nervos de prima clasa si daca incepe sa tzipe langa mine, cum a facut in Romania, cand am condus Megane-ul lui, dupa ce in prealabil mi-am luat carnetul pe o Dacie fara servo-directzie, deci ziceam ca daca tzipa iar, scot volanul si il pocnesc cu el in cap... Pana una-alta, o sa merg in aprilie in Romania si oi mai conduce iar cu instructorul meu si pe urma sa mai vad.. Ca si eu sunt o emotiva la volan si asa-mi umbla ochii.... numa' pe unde trebuie, nu... Eh, asta e! Va tzuc, doamnelor... Pe curand! Sa avetzi o seara faina!