La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Aha, incepe lumea sa iasa din birlog, adica a aparut si Ana

Ana eu mai vreau un bebelush, dar duc tratative cu soatza, ca de cind cu medicamentele lui, nu prea zice nici da, nici ba, a ramas in pronuntzare. Dar potzi sa faci tu unul, si-ti botez eu
Dar Iren de ce s-a suparat si se intoarce in tzara ?! Stiu ca vroia sa plece din Elvetia ca nu se obisnuia, dar... Oricum sotzul meu spune, ca cine vrea sa se intoarca in Romania, acum e momentul, ca potzi sa te pui binishor pe picioare si sa ajungi departe... din punct de vedere financiar.

Ramona sanatate multa

Pistachio si eu ma umflu, dar nu in sensul in care te umfli tu , bag la ghiozdan si incepe sa se vada.

Mira cum se mai simte Daria, i-a mai trecut tusea ? La capitolul dintzi, sau alintata, pe mine ma omoara odrasla. Are doua saptamini de cind ma fenteaza noaptea, se trezeste trage de sutien sa-i dau tzitza (asta am uitat sa spun ca i-o dau pina o marit ), apoi nu mai vrea sa doarma in patuc ci vrea sa se cracaneze peste capatzina mea si a lu'tatsu
Am aflat numele pacientului de la Melide, e sotzul meu, astazi au ajuns medicamentele.

Gata, am facut prezentza pe azi, va tzuc apasat pe toate

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Daneluzta, hai nu ma inebunii, chiar sotul tau?? or fi mai multi din Melide
...uaaaau inca ii mai dai tzitzi??? eu de cand am inceput serviciul s-a terminat. Ii mai dadeam seara cand ajungeam acasa si noaptea dar repede s-a terminat.
Daria inca tuseste ziua mai putin mai mult noaptea. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea....acum a inceput si Selin dar ea tuseste "mai normal" a facut si ceva febra azi si-i curge nasul. Incepe odiseea imbolnavirilor, ce mai!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Mira sanatate multa si sa treaca tusea cea urita
Cit despre pacient, am vazut cind a venit pachetul acasa, mi-am intrebat sotzul ce-i inauntru, cica medicamente din Svizzera interna

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Buan fetelor!
Eu astazi ma simt mai bine.Aseara am facut inhalatii cu musetel ca nu mai puteam respira deloc.Sper sa imi treaca azi
Voi ce mai faceti?
Iren pleaca da!Sper sa ii fie bine in Romania cu toate ca eu sincera sa fiu cred ca mai este ffff mult pana se vor schimba lucrurile in Ro.
Imi este tare dor de acasa ,mai ales ca anul trecut nu am fost in tara iar anul acesta ...Dupa ce nasc vom vedea.Oricum cel mai tarziu anul viitor in primavara am intentia sa ma duc vreo 3 luni
Eu asa fac nu ma duc dar cand ma duc...stau cu lunile
La anul mai pot sta mai mult caci Fabi este inca la spielgruppe.Cand incepe kindercarte nu vreau sa o i-au de la scoala.
Mira sper ca fetitele sa se simta mai bine .Ai dreptate acum este perioada imbolnavirilor!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

va pupacesc, elvetiencelor
ramo, sa-ti traiasca flacaul. anul asta se nasc multi baietei, inca niste cunostinte de-ale mele au toate baietei in burtica. hehehei, Isabela lu' Daneluta o sa aiba de unde-alege
Fetelor, Iren pleaca definitiv si irevocabil. si-a dat demisie si de la apartament si la sfarsitul lui martie e data plecarii. pacat, io am fost foarte suparata cand am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

deci pana la urma tot a reusit sa plece. Da Ana, pacat.
Am si eu o prietena in St Gallen care la fel ca Iren nu se poate acomoda deloc aici. Si ei pleca dar in Canada peste niste luni.

Va pup ma duc in pauza.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Ai dreptate Lorelei dar pacat ca isabella e cam departe de noi!
Cat despre Iren si mie mi-a parut rau cand am auzit ca au decis ca pleaca(cu toate ca nu eram f apropiate)dar sper din suflet sa ii fie bine in Ro si sa nu regrete nici un moment decizia pe care au luat-o.
Voi ce mai faceti?Pe unde va mai distrati cu vremea asta?
Va pup pe toate si va urez weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

salutare, fetelor. ia uitati ce weekend frumos aici la noi, azi e o vreme pe cinste. yupii, parca nici nu-mi vine sa stau in casa. azi avem zi de plimbare maare -probabil in zürich pe malul limmat-ului.
voi ce faceti azi? Dane- in gradinutza ta frumoasa cu piticutza? tare-ash trage-o fuga in tessin, acolo e inca si mai cald
Ramo, pe cand e data? ce zice fata? mangaie fratioru' din burtica sau n-a constientizat inca? Pentru Iren e de fapt mult mai bine intoarcerea in ro, da asha-s io mai egoista, o voiam aici
Mira, cat au copiii tai aku? si cum va mai distrati voi?
fetelor, pe unde mai umblati?

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Ce vreme frumoasa azi!Parca ar fi primavara!
Lorelei,Fabiana stie de bb normal E f incantata si sper sa fie la fel si cand bb va fi aici cu noi.Abia asteapta sa vina si ma intreaba in fiecare dimineata"Da cand vine bebelusul asta???"
In rest totul ok.Mi-a trecut raceala asa ca dupa-amiaza plecam la plimbare in Aarau cred!
Va pup pe toate si o duminica placuta!

Mergi la inceput

... ntz, ntz, la mine a fost cald dimineatza, iar dupa amiaza am ieshit la plimbare linga lac, si... si ne-au inghetzat toate cele, ca era un vinticel de lua tot cu el.
-ici la toate si salutari Irenei, sa salute Romanica din partea mea

Mergi la inceput