La Elvetzieni (10)
Raspunsuri - Pagina 10
miraklucker spune:
Aaa, saptamana trecuta am fost cateva zile in Klosters, am pus poze de acolo...daca vreti sa ne vedeti
.....Daria are boala pe zgaibile care au ramas de la varicela si ma piguleste pe picioare.....la Selin i-a rupt cateva de pe fata....u cred ca va scapa fara semne
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
iren spune:
Mira, n-am fost, din pacate, da intra pe casa-ro ca sa vezi poze.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
ramona71 spune:
Buna fetelor!
Cum data trecuta cand am mancat romaneste la Lucerna am vazut ca erau multe interesate m-am gandit sa va anunt si pe voi ca pe casa romanilor este un anunt cum ca pe 25.06 la sarbatoarea natiunilor ,anul acesta ,este invitata si Romania.
Deci va fi un stand cu mancare si vinuri romanesti dar si ale altor tari.
Mie mi-i s-a parut interesant si sigur voi fi acolo.Mai ales ca sunt aproape.
Deci este in Nussbaumen(Obersiggenthal AG),intre orele 10 si 21 in fata la gemeinde.
Daca va face placere si aveti deja apa in gura...ne vedem acolo.Pana atunci weekend placut tuturor!
iren spune:
Io vin sigur
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
miraklucker spune:
Iren, "La multi ani" sa fi sanatoasa . voioasa si sa ti se implineasca toate dorintele!!.......e ziua ta asa-i??? sper ca mi-am amintit bine!!
noi am fost azi in St Margrethen la baie de dupa-masa. Au fost si cumnatii mei si in ca o familie, amandoua familii fara copii asa ca i-am pasaportat pe ai mei....si eu am rasuflat vreo 3 ore!!!
Aici e Seenacht Fest poate o sa mergem maine ca n-am ajuns azi!!!
va pup noapte buna!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
iren spune:
Merci mult, Mira Da, a fost ziua mea azi, da nu zic cc cit am facut
didita spune:
Bonjurica la Elvetia!
V-am mai pus eu o intrebare doua mai de mult si cum ati fost dragute si mi-ati raspuns... mai am una bucata intrebare. Stiti cumva cum decurge un botez la biserica din Geneva? Am luat deja legatura cu preotul care mi-a zis in linii f mari ce si cum, dar cum era pe fuga...
Merci
iren spune:
Deci ne lafaiam pe pagina 14
Vad ca magareatza a picat pe mine, am tot ashteptat sa cate careva subiectu, da degeaba
Pentru lumea care nu shtie de intilnirea de pe 9 septembrie, gasitzi amanunte aici
Noi sintem bine, ieri facu Julia mea 2 ani, i-am luat tort de la Migros shi l-a papat cu cc copilashii de la spielgruppe, ca ieri a fost prima ei zi, de-acu incolo ii duc pe amindoi miercurea cite 3 ore, sa mai rasuflu nitzel
Pozulici avetzi aici, ne-am facut mari shi nazdravani, totzi