Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
anasebe spune:
Teolinda Da tu putina inghetata ca dau eu putin topping de ciocolata.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
teolinda spune:
ANA dau inghetata am si toping de capsuni si de caramel.
Moni - bombe nu sunt ca la cat s-a sapat pt fundatie si gradina de flori... se gaseau pana acum.
Maine pun poze ca nu pot sa intru in yahoo photos... nici sa vad nici sa pun sa vedeti caisii infloriti
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anasebe spune:
Va urez o noapte buna. ma duc in patut ca maine o sa regret orele nedormite.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
teolinda spune:
Mey cuscrelor... va tineti de shotii cu pacalelile
teolinda spune:
Ana noapte buna!
Maine ma duc sa imi iau carucior de bagat in masina ca p-ala "rasturnacios" l-am lasat la curte si n-am cu ce sa scot papanasul afara acum.
Dupa ce imi iau carucior sa va tineti..ca iau parcurile la hoinarit sa ma intalnesc cu voi
monica70 spune:
Mai eu inchid,eu deschid pe aici???
Dormiti pe rupte vad...
Eu m-am trezit ca Pitpalaca mea n-avea chef de somn decat ... in carucior! Asa ca am adus-o aici si deja doarme! Am pus si niste haine la spalat...si astept pediatra,un noua care o inlocuieste pe a noastra,cica e in concediu...M-am gandit s-o chem, ca Diana tot tuseste,eu zic ca-i de la branza care-i vine sus cum isi baga degetele,ca atunci o cam apuca,dar mai bine sa fiu sigura! Si cum astazi avea si un pic de muci si parca e mai ragusita,am dat telefon.Macar imi face si reteta pentru Vigantol si poate o trombonesc pe asta cu laptele praf...daca nu-mi zice si ea ca ailalta sa-i dau lapte de vaca
Deci o zi buna si plimbari placute...la noi e soare!Daca-i tot in regula dupaamiaza iesim iar la plimbare!
MONI care DIANA (01.01.2006)
irinel2005 spune:
Buna dimineata fetelor cucuietelor
Noi am fost sambata, toti trei, la iarba verde, in padurea de la Ciolpani, am prajit mitetei si cirnaciori, puiul a stat la aer curat, ne-am plimbat si am admirat floricelele, puiul a tras si un somnic in padure.
Sambata viitoare ne-am propus sa mergem in Gradina Botanica, fiindca au inceput sa infloreasca pomii; e o splendoare. Sper sa fie vreme frumoasa.
Anda, te invidiez ca te poti gandi la doctorat. Eu nu vreau decat sa fiu …casnica o vreme. Asta chiar daca imi vine si mie sa urc pe pereti ca stau numai pe langa casa omului, alaptez, fac curatenie, mancare, spal, calc si am grija de piticutz. N-am ce face, doctoratul trebuie sa mai astepte sa mi se inmulteasca neuronul.
Janina, sa stii ca laptele asa vine, mai intai foarte diluat, aproape transparent (pentru setica) , iar abia apoi mai consistent (pentru fomica). Asa ca daca vrei sa ii dai laptic mai consistent si nu bea prea mult astfel incat sa ajunga si la lapticul consistent (sau daca nu il alaptezi exclusive, ci ii dai si ap a sau ceai), mai intai mulge-l pe cel apos si apoi pune-o la san. Poate de aceea papa asa des, fiindca bea mai mult laptic inconsistent si i se face repede fomica din nou. Intre timp, tu mananca bine.
Bee, sa stii ca noi am inceput sa ne reglam cu Debridat kk. Si luam de vrea 4-5 zile de trei ori pe zi. Iar pentru gazele abdominale, ne ungem cu Flatulin gel pe burtica si apoi tragem niste partzuri!
Monica, am reusit! Am prins-o in poze zambind, chiar razand. Mai persevereaza si tu.
Am pus pozicile in albumul Ilincai.
Irinel si bebe Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)