Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
Irina kartoffel e un cartof copt pe care se pune diferite toppinguri: salate, branzeturi, carnite, sosuri.
Maraki, ma tot minunez de Angelo. pui sa nu-l deochi.si ce blugi si adidasi avem, mama-mama.si ce bine isi tine capul ridicat.
Mirela si Dani e un scump si frumos.si ce peisaj fain. vedem si noi Spania, cu ocazia asta.
Bee am uitat, cura aia de slabire am inceput-o si eu.
mai am de vazut niste pozici, revin.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
T_Ioana spune:
Am dormit cu fi-miu de la 13.00 la 14.28, cand a papat si iar pana la 17.30, cand a papat iar ...si piticu tot doarme! Acum ma simt si eu un om normal, cu somnul cat de cat la zi!
Incerc sa vad si eu pozicile dar imi eroare pagina Yahoo-ului, incerc daca e mai tarziu.
Si eu cu serialele cu crime si detectivii FBI, iar Cristi moare cand ma vede, se duce si se culca....da va dati seama ca la ala cu fantome nu ma uit ca ma strange in spate. Si asa sunt o fricoasa si noaptea nici la pp nu merg (mai stiti voi, faza cu ligheanul) da sa ma mai si uit la emisiuni bantuite...
Moni, si eu tin exact aceeasi cura, ca mi-e leneee si ma trezescc la 8 dar nu mananc nik pana la 12-13 ....
Irina, sper sa se linisteasca micutul ca daca incep dintisorii va fi greu........
Irinel, te invidiez, pe tine si pe toate fetele din Bucuresti, ca aveti posibilitatea sa va duceti copiii la pediatrii buni. In Bistrita cel mai bine cotata e dr. Tanco si toata lumea o recomanda. Eu nu pot sa o sufar, ca era de garda cand am nascut si ea m-a speriat cu bosa sangvinolenta si imi zicea ca spera sa fie totul bin...idioata! Asa ca mi-am facut o parere despre marea doamna doctor!
Eu cu temperatura nu ma mai stresez, cu toate ca al meu copil a avut o singura data sub 37 grade (o iau doar in fundic), in rest 37.3, 37.5 iar zilele trecute avea 38, da e drept ca era dupa baita!
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Asa...
Moni doamne ce faina e Di,ii sta bine si in roz si in rosu. nu stiu ce ai cu roz. pozele alea cu peisaj marin sunt mortale.
Irina,mario e mortal.Ii place cand e tinut asa pe burta nu? Clau l-a invatat pe marco asa si numai asa se linisteste. mie nu-mi place sa-l tin asa. Si ce fain ca s-a intors.ii sta bine chiar si in roz.
Eu nu i-am mai luat temperatura de cand i-am facut vaccinul. il controlez, dar daca nu mi se pare fierbinte, nu ma mai chinui sa-i bag termometru in fundic.
am plecat sa adun putin din casa, ca iar am facut dezordine si ma omoara Clau.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
anasebe spune:
Hop si eu!
Am mai pus si eu niste poze. Acum ma duc sa le vad pe ale voastre.
Pupici.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
monica70 spune:
ANASENBE si tu i-ai pus caciula lui Tiberiu ca Giova lui Marcolino? E super dulce asa! Si vad ca Tiberiu-i prin spatiu ,nu prin valuri ca Diana
MONI care DIANA (01.01.2006)
T_Ioana spune:
Am reusit sa vad pozici!
Super...Moni, peisaj marin?!!
Irina, m-ati ucis cu adidasii aia, superbi! Auzi, tot voiam sa te intreb, tu cate grade ai in casa, ca vad ca Mario e la manecuta scurta si fara pantaloni!?
L-am vazut si pe Angelo, ce creste baiatul asta, ca din apa!
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
utocatalina spune:
Jasmine cu hip hopul e mortala!
Giova si mie imi plac pozele din parcul cu narcise si culoarea ta de par!
Mario doarme pe mina de rupe...se vede ca bine ii mai este!
Bee cind mi-ai zis de ridicatul capului si l-am vazut pe Angelos al lui Maraki, am incremenit ce bine isi ridica capul..pai Bia nici ca Ana nu si-l ridica..azi iau masuri si o pun pe burta de azi, chiar daca nu-i place ca trebuie sa ridice si ea capul, A..si Diana ridica sus capul, bravo Monica!
Canda vad ca si Filip le are cu Suzy!
Cine a mai pus poze?
Vesti bune..analiza repetata la Sanador releva ca Bia nu are nici un streptococ, stafilococ sau candida...URA!!!!
Am pus si eu niste poze facute azi!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca
monica70 spune:
Ioana cum vine primavara deja mi se face un dor de mareeeee ..... Cred ca de-acolo mi se trage!
MONI care DIANA (01.01.2006)
irinadum spune:
Ioana la mine sunt mereu 25-26 de grade si de mic l_am tinut asa adica doar in body , foarte rar in pantalon si foarte rar in salopete. Mai mult le puneam ca sa ii fac poze ca sa fie si ele purtate.Nici dupa baie nu ii pun pantaloni sau salopete. Ca sa nu mai zic ca dc afara e peste 15 grade adios si prefecatoria de caciula. Sper sa se fi calit un pic.
T_Ioana spune:
Fetelor eu am o "problema": mai nou fi-miu nu se mai multumeste sa-l tin de maini si el sa se ridice in fundic, acum dupa ce e in fundic se impinge si se ridica in picioare....si sa te tii veselie si rasete si chiuituri. Cristi il mai tine uneori de manute si face 3-4 pasi. Din cate stiu eu nu e ok la varsta asta sa isi forteze coloana pentru ca nu e suficient de maturizata dar ce sa fac cu el? Ca ma terorizeaza mai nou si vrea de cate 14-15 ori sa ne tot ridicam si sa pasim...
Voi ce faceti cu ai vostri? Cum ii linistiti?
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)