Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
IRINA acu-l vazui si pe MARIO,mama mia ce mai doarme in bratze la taica-su e o super-figura
MONI care DIANA (01.01.2006)
pisoi3 spune:
Salutare fetele,
Intru si eu repede, n-am apucat inca sa citesc tot ce ati scris, ca am de lucru pana peste cap, ii corectez unei prietene lucrarea de master care trebuie data pana joi. Stiam ca trebuia data abia peste doua saptamani dar se pare ca nu mai e asa, prietena mea m-a anuntat ca pana joi, asa ca stau calare pe ea. E in franceza, cu termeni tehnici. Marfa de marfa!
Gio si Ana, merci pentru aprecierile cu privire la Mark. Pupici lui Marco si Clarei.
Apropo de cura de slabire, gata, am pus piciorul in prag, fara dulciuri si fara mancat dupa ora 19, chit ca mor de foame. Ca nu se mai poate, nu ma incape nimic si ma enervez! Iar de cand imi da dr. unda verde, bicicleta de fitness stie de mine, o sa stau o ora pe ea in fiecare zi. Pai vreau sa ma incapa din nou blugii mei frantuzesti! Si bluzitele mele tot frantuzesti! De la Pimkie si de la Jennyfer, fetele din Franta stiu ce vreau sa zic.
Irinel, pai trebuie sa fac doctorat, adica cel putin sa ma inscriu ca altfel sa pot sa avansez la lector si implicit la un salariu mai mare. Nici mie nu-mi arde de facut doctorat, da' imi vine sa ma sui pe pereti acasa de una singura, noroc ca bebe e cuminte, acum se joaca cu o girafa si a dormit toata ziua pe balconul mare, ca nu am avut timp sa il scot afara. Nici nu cred ca il scot pana joi, pana nu termin lucrarea aia de corectat.
Il trimit afara cu sotul cand vine sotul acasa.
Gata, fug la corectat, pup toate fetele
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
irinadum spune:
Gata am vazut si eu pozele cu Daneil plimbaretul , cu cei treimuschetari ai Mirei , cu Filipelul in caditza si la biserican cu Angelinosc,cu Marcolinos la gradina botanica si cam atata... a mai pus cineva poze noi?
Anda si eu am inceput sa fac atentie la ce pap mai rau e ca la pranz nu apuc sa afc mai nimic si vine Marian si bagam mai mereu paste ca se fac repede si usor iar seara dupa 7 tot baga ceva cand vine de la servici. Dar asta nue baiul ... vin ai mei luni ...deci atunci sa vedem ...o tinem in cura sau invers...da cand o sa ma vada mama cred ca ma baga la menghina dc nu tin cura.
Deci cu laptele HA m_am lamurit , inseamna ca al meu era stricat ca altfel nu imi explic.Plus ca Mario e super agitat . Saracul cred ca il doare gingia rau ca numai cu mautzele in gura e si uneori il apuca plansul deodata asa pe nepusamasa... si se vede ca se chinuie... sper sa treaca.
Fetele e vreuna din voi care ia regulat temperatura copilului si e sub 37? Ca al meu o data am vazut si eu 37.1 in rest de la 36.1 pana la 36.8 asa are. Oare e normal?
Denisam spune:
LA MULTI ANI pt RAZVANEL, PETER SI totzi bebelusii care implinesc 2,3 luni, sa fie papaciosi si sa creasca mari
ANDA, GIOVA, MONI, IRIna, MIRA si retsul fetelor cu poze- sunt superbi bebelinii, sa va traiasca, o sa mai punem si noi maine poze cand o sa ii fac si in scaunul de masa, i-am mai facut cateva zilele astea
Eu va pupa acuma, o sterg sa calc ca peste juam de ora se trezeste Emma sa pape si apoi as vrea sa o scot si afara si sa o masor azi desi amien mergem la medic.
Sunt fericita ca am mai scapat de 1,5kg de la botez, deci pendulez undeva intre 56-56,5kg, dar asta inseamna dulciuri si prajeli din cand in cand, plimbari cu caruciorul zilnice de cel putzin 1h si de vreo 3 ori gym-APROPOS de CURA
O zi buna si sa avetzi spor la ce va doritzi sa iasa!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
IRINA Diana are temperatura intre 36,2 si 37,6 luata in fundic,mai crescut e dimineatza,dar nu i-o iau regulat. Eu am mai pus poze de trei ori azi
DENISA spor la treaba!Si la gym!
BEE am masurat-o cu cartile cum ai zis tu si mi-a iesit 63 cm - deduc ca cei 2 cm ce mi-au iesit in plus, erau de la curbura - lui ei Nu ? IRINA noteaza ce vrei
monica70 spune:
MARAKI acum m-am uitat la Angelo,n-am stiut c-ai pus poze noi si...ce vad? Sunt cu 2 poze in urma ta si ultimele poze la amandoua sunt ..... in acelasi stil Nici daca ne vorbeam nu le nimeream!
irinadum spune:
Uite hiar pe noramea o scapasem...dovada ca sunt dusa rau. Ce misto ai prins-o razand. Unde gasiti fratilor caciulitele alea gen pictor ca tare sunt caraghiosi cu ele. Misto cand tipa si era imbracata in rosu.
Deci si ea are intre 36-37 ca ma miram eu plus ca eu ii iau numai sub brat temperatura.
Giova spune:
Gata am ajuns si noi acasa. am fost in Mall sa mananc un Kartoffel ca tare pofta imi era.
Mira e o dulceata Selin, frumoasa foc. in cea cu baticul mor nu alta.
Bee, Ana e toata tat-su. oricum e mare si frumoasa.
Canda e un dulcic Filip.
Mai am de viziionat ceva poze de la celelalte fete si revin.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
IRINA si in fundic arata cca + 3 grade in plus,deci acolo e! Caciulile si bascutzele alea,iti dai seama ca habar n-am.Chiar pe cand ma gandeam ca trebuie sa-i iau ceva de iarna in cap - hop a sosit tipa aia cu maldarul de caciuli...bascutze din alea mai am una alba,una roz deschis cu fluturasi ... nu mai stiu ce-i pe acolo Imi pare rau de Mario - probabil il supara deja dintii saracutul!