Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

eu din pacate n-am reusit sa vad poze noi. Acum dulcineea mica are program asa ca fug....

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Irinel, multam de aprecieri. LA inceput parca semanau putin fetitzele noastre, acum ILinca ta e o bofloshica si jumatate.
Mirelutza au aparut rezultatele la copro? MAi dar ma tot uitam la cum a crescut Dani si kk verde si apos, dar greutate ok. Sa-i fie de bine si sa scapati si voi odata de colici, ca am senzatia ca nici pe cei mai mici nu-i mai chinuie.
MIra, Selin tot inchisa la culoare pare pe langa ceilalti 2 blonzi. Dar are asha o privire simpatica si serioasa, mai ales cand se uita la tine.Elvetienii sunt cu antibioticele cam cum sunt americanii cu laptele praf. Adica probabil au cazut dintr-o extrema in alta: de la recomandat pentru orice la a se feri sa-l recomande chiar si cand e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA l-am vazut pe DANI ce limba avem! Si prin ce peisaje va plimbati!
BEE e o scumpete ANA,leita tata-su,cum ai reusit? Zici ca-i trasa la xerox SI pare mai lungana ca Diana,desear incerc si cu cartile sa vad ce iasa!
MIRA o luuuna doar acolo? ca apare mai mare! Si e o frumusete! Ma uit si la celelalte!
CANDA sa zici cand ai pus poze!

Eu am reusit s-o prind ZAMBIND pisicii (mie parca imi zambeste mai fain ) si am mai prins niste faze ,le-am pus acu!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

am pus poze

Mergi la inceput

MIRA aia in care sunt toti trei e poza perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

deseara luam invitatiile. super misto au iesit.
sunt la clau la birou, nu am citit ce ati scris. bebe a papat, numai de la san. mergem sa ne mai plimbam.
deseara ma uit la poze.

si noi avem pozici noi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

CANDA e mortal Filip ce mutritza face in caditza aia Si ce matusica frumoasa are! Voi umblati la penticostali? Sau la baptisti? Nu?

Mergi la inceput

Bee m-am uitat la pozele cu Ana si am vazut-o cu capul sus ... parca tu ziceai ca nu ridica caputzul ... mi-e mi se pare ca il ridica bine, Filip nu-l ridica nici atat. Inca ceva Ana e o scumpica!

Mira sa sti ca si eu am vrut sa spun ca Selin e o brunetica superba ... si eu cred ca seamana cu tine. Daria si David parca sunt mai blonduti ...

Ce plimbaretz e Dani ... zici ca l-ati plimbat cu voi prin Madrid? am vazut poze, e tare dragals si se pare ca ii place la plimbare.

Monica faina poza cu "nu mai vreau roz"

Angi

Mergi la inceput

M-am uitat si la pozele lui Mario si a lui Marco ca tare im place cum ii pozati si bineinteles ca erau poze noi. Ce imi place cu s-a intors in somn Mario. Si pozele din parcul botanic a lui Marco sunt superbe ... Giova vad ca l-ai asortat pe Marco cu culorile din parc

Monica noi mergem la penticostali.

mergem afara ca a iesit soarele si pe strada noastra
Angi

Mergi la inceput

GIOVA superbe pozele din parc Alta viatza pe afara! Si lui Vampirel se pare ca-i place la nebunie!

Mergi la inceput