Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
irinel2005 spune:
Aaa, Mira, in albumul tau, de aia nu gaseam.
Nu stiu de ce, fetelor, dar in pozele mamicilor cu bebeii in brate, mi se pare atit de induiosator modul in care bebelusii se uita la mamici. Ia uitati-va la Selin in bratelei Mirei, in rochita rosie.
E adorabila si are un par...
Cu bratzica si a mea a cam inceput sa se smechereasca.
Ursulino, sa stii ca de multe ori m-am gindit cit de bine a fost ca era toamna-iarna in lunile in care incepusem sa fiu cit casa.
Irinel si bebe Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
Bee spune:
Cata, am inteles ca nici Biei nu-i place pe burta. Dar capul il ridica? CA Ana il ridica sprijinindu-se pe piept. Cand am vazut cum se ridica Angelos pe antebrate..... II bag eu fetei mainile sub piept, dar le da la o parte rapid. Daca o trag de maini cand sta pe spate, capul ramane acolo jos. Nu-l ridica si basta! .
In schimb mai nou se intoarce muult pe o parte, cu tot corpul si revine la loc, dar capul ramane vesnic in urma. O sa iasa circ cand s-o trezi pe burtica.
utocatalina spune:
Asa este...scumpa foc Selin in poza aia..si in toate!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca
irinel2005 spune:
Bee, ai o copil de toata frumusetea.
Noi stii cum zicem ca ne mai distram si o admiram pe Ilinca Ioana cit e de frumusica (deh, e a noastra)? "Uite tati/mami ce-am stiut noi face!"
Apropo, si eu am in frigider o cutie din aia, de ... salatzica pentru cura. Numai ca nu e salatzica Aloma, ci salatzica Napolact.
mirela10 spune:
buna,fetelor
mi-a fost dor de voi...am pus pozici noi...
zilele astea am fost f obosita,dani a urlat seara ca niciodata(cred ca de oboseala),speram sa ne revenim...am scos bietul pui cate 8/12 ore pe zi,ca prietenii nostrii vroiau sa se plimbe.in fine,a fost frumos,dar am fost stresata cu dani cu colici si oboseala
va pup pe toate
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
maraki spune:
Buna ziua mamici,
Primul lucru tin sa felicit bebeii care au implinit 2 si 3 luni sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti La multi ani si pt. primul nostru bebelus Razvanel care a implinit 4 luni Deocamdata nu am ajuns sa vad pozicile noi care sant puse si nici filmul Ioanei,am vazut in schimb pozele cu Ayan si am ramas masca!!! A crescut foarte bine si seamana cu mami de nu se poateAlina sa iti fie de bine noul look trebuie sa ma obisnuiesc cu bretonul, tie iti sta bine oricum pt. ca esti frumoasa
Irina maine o sa iti dau datele cu lungimea si greutatea de la 3 luni, ne ducem la vaccin dimineata si facem si masuratorileAngelo papa numai lapte HA ( hipoalergenic ) si are gustul foarte apropiat de laptele de mama( asa ne-a spus dr. si scrie si pe cutie ) am gustat si eu si nu imi place simplu, cu cereale este mai acceptabil pt. papilele mele gustative
Ieri am fost la o matusa si a primit bebu de la o prietena de familie un jeans si un tricou gros marca Esprit, sant nr. mai mari si foarte bine a facut sa le i-a asa pt. ca au ramas multe hainute neimbracate si zac in sifonier aiurea.Dupa ce papa Angelo pe la 14.00-15.00 vreau sa ne ducem la un magazin de bebei sa-i cumpar o caciulita mai subtire de iesit afara, cea care o are este prea groasa pt. vremea asta O sa ma uit si dupa covoras din ala cu jucarele sa vedem ce preturi sant acolo si sa vb. cu socrosenia sa-i cumpere
Mira sanatate Dariei,tare mi-e teama sa nu fie si aici dr. atat de tampiti!!! Pai asta e tratament pt. infectie in gat, otita si temperatura 40 ??? Am ramas interzisa!!! Selin este o frumusete scumpa cu sarafanul rosu Baiatul in ce era costumat la gradi?
Fetelor revin mai tarziu, s-a trezit Angelo
p.s. fetele care au fost la biserica cu bebeii, sa fie intr-un ceas bun, sa va traiasca si sa fie sanatosi micutii crestini
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
miraklucker spune:
Nu sariti sa vedeti pozele ca nu le-a incarcat, habar n-am de ce
o sa incerc din nou!!
Maraki acolo avea doar o luna!!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
canda_h spune:
Saluti fetelor
In primul rand LA MULTE LUNI si MULTI ANI sarbatoritilor Razvan, Paul si Peter! Sa traiti si sa fiti sanatosi si papaciosi si sa aduceti numai bucurii parintilor.
Filip o saluta si pe Selin si e tare fericit cu o asa mandra Multa sanatate si lui Daria si lui David.
Trebuie sa citesc din urma si dupa ce venim de afara mai scriu si eu cate ceva. Incerc sa pun pozele de ieri de la biserica ... sper sa si mearga ...
pupici la toti copilasi si la mamici
Angi
irinel2005 spune:
Mira draga, noi le admiram pe alea care sint.
miraklucker spune:
Tot eu...daca oi avea pace!!!
Maraki, am o prietena din germania am inteles ca totusi acolo nu e chiar ca aici. Ea a primit chiar f usor antibiotice pentru copii, nu te tin pana nu mai poti! aici e de groaza!!!! eu m-am aprovizonat din rom si acum mi-a mai trimis si sora-mea din Fr ca si ea acolo primeste aproape de fiecare data aproape, antibiotice. am patit-o cu David tot asa in prima iarna cand a inceput sa mearga la kinderhort din oct pana in apr a fost tot bolnav si nu mi-a dat antibitice. Eram din 2 in 2 sapt cu el la doctor. In sambata cand vroiam sa plecam in Rom a facut otita si in sfarsit a primit....si bineteles a trebuit sa amanam plecarea cu o saptamana
hai ca am reusit, merg si pozele ....dar deocamdata tot in albumul mei de la semnatura
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos