Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Fetelor, eu am o dilema, voi ce stiti? Avem voie sa folosim in casa aer conditionat? E bine, e rau pentru bebe? Eventual tinut bebeul in alta camera cat timp functioneaza aparatul. Noi avem toate geamurile in soare si ne coacem pur si simplu deja; de lumina orbitoare ce sa mai vorbesc, aia o mai rezolv cat de cat cu draperii; pur si simplu nu ai unde sa te ascunzi, peste tot e la fel. Si astept cu groaza zilele de vara.

Fetele care au probleme cu varsaturile la bebei, am gasit un articol pe DC, poate va foloseste la ceva.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=97

Bebelina mea doarme cumintzica, ca doar trecusera doua ore de cand se trezise. Acum noi sintem la programul de regularizare a somnicului de peste zi; dupa doua ore de stare de veghe, tzusti in patut, vrea nu vrea la culcare. Se pare ca incepe sa functioneze, sa nu zic intr-un ceas rau.

Irinel si bebe Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Da Moni asa este.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Hai ca am pus si eu cateva pozici, dupa ce m-am uitat bine la restul. Moni, tu pui poza cu ochi caprui, dar parca ziceai ca se deschid si incep sa semene cu ai tai.
Ralu, pai 600 e binisor in ciuda scandalurilor. In afara de lapte ce-i mai dai tu acum? Ce ti-au mai zis pediatrii la care ai fost legat de alimentatie, ca banuiesc ca si tu cu mofturoasa ta tb sa ai grija. Mie mi-e ca daca da de sucuri de fructe papa si mai prost fata mea. Asa ca noi mai asteptam sa mancam mai bine. DAr se pare ca sunt vise. Dupa o saptamana in care a luat 130 a venit o saptamana in care a luat 180. Mama ce progres. Soarta. Fug sa-i dau si eu papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Irinel si eu am aceeasi dilema si problema: etajul 8, spre sud tot apartamentul, nici un copac la altitudinea asta si ne coacem. Fata mea deja sufera de caldura si inca o tinem cu noi in camera, unde cica e mai umbra din cauza balconului. Noi vrem sa punem aer conditionat la dormitorul nostru si sa vedem cum racorim atmosfera. ALtfel nu se poate suporta caldura din casa. IN vara pe termometrul din casa erau 45 de grade..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Waw fetelor ce temperaturi aveti in case!
Dar ia ganditiva voi daca va prindea perioada bufeurilor vara? Eu una muream sigur!

Laptic deocamdata ii dau Milumil 1. Cand il termin ii bag Vitalact sa vad cum il tolereaza.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

fetele am pus si eu poze noi dar in albumul meu!!
sper sa ajung....candva sa le pun si in albumul comun
Fetita mea a mica a inceput sa se cam smechereasca ii place tot mai mult in brate, ultima poza e acum facuta langa mine leganata in scaunel. Asa a adormit!! Daria are si ea ocupatie tot aici scutura ghivecele de flori de pamant. Noroc ca nu mai prea are ce!!!!!!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE si eu m-am enervat ca se vad caprui in poza aia dar la soare asa se vad: cerculetz bleumarin si in centru gri-verzi
Fug s-o schimb ca a papa si a facut kk,mintenas vine mami si le trimit la plimbare! Incerc sa mai scot ceva poze

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Ilinca face duminica 3 luni, asa ca saptamina viitoare vom merge la madam Culcer la o ... evaluare de 3 luni si o sa o intreb cum e cu aerul conditionat. Ceva trebuie sa facem pentru ca nu-i face deloc bine caldura. Si apoi avut grija cind o scoatem afar, sa nu raceasca de la variatiile de temperatura.

Am citi pe internet ca nu e bine sa montam aparat de are conditionat in camera copilului, fiindca risca sa raceasca; sa uzam mai degraba de un ventilator de dimensiuni mici sau medii fixat in tavan sau la distanta de BB. As vrea totusi si opinia unui medic.

Nu stiu ce sa zic; eventual montat in camera noastra si apoi, dupa ce il inchidem, sa lasam deschisa usa de la camera bebeului sa se egalizeze temperatura.

Irinel si bebe Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hai ca am fost si eu la Unirea cu mindra sa dau 2 modele de invitatii de botez la facut ca inca nu ma pot decide ce si cum..Mira imi pare rau pentru bolnaviorii tai, dar ma bucur ca esti barbata si ai luat decizia sa il doftoricesti romineste!Monica si Bee pina la urma nu am mai inteles nimik din masuratoarea Dianei,asa ca pentru mine ramine o enigma citi cm are, daca nu a fost masurata cu cartea si lungitul piciorului cum o stiu si io!Bee la mine faza cu sa-i dau si praf, a fost din motive ca la proba suptului papa insuficient,si seara urla dupa baita, bag seama ca de foame...totusi nu stiu ce sa mai zic cu toleratul lui..cred ca tolereaza maxim 120 de praf...mai mult vomita!Paul si Peter la multi ani scumpilor!Alina esti faina blonda si cu berton si cind ne-m vedea iti maninc eu si burta si pe Ayan dragutul de el..ce bine ridica capul, numai Bia cind o pun pe burta incepe circul si nu si nu..aporpo ieri incerca Dan sa-i ia bavetica si cum apuca de ea, cum incepeau racnetele ca o tinea bine de tot..parca zicea e a mea si nu ti-o dau!Irinel si eu am o problema cu soarele care ne coace vara..cred ca aplic manevra cu dat drumul cind este in alta camera ea!Ralu Anastasia este si ea o mare lungana!Si supla vad, asa ca si ea e buna de manechin!Ursoaico eu cind se strica ea la burta eram eu constipata si mai beam si ceai de menta sa o dreg pe ea, asa ca faceam beton armat! Birrr!Si eu muream daca ma prindeau caldurile in ultimul trimestru clar!Bee ma uit acum la poze!Fetelor care vorbeati de horror si filme dure..eu ma uitam inainte la toate minunile, dar acum mi-e frica sa influenteze laptele ..cu toate astea m-am uitat pe HBO si am vazut duminica o oroare de film aiurea rau si naspa...lui Dan ii e frica si vizioneaza filmele cu sonorul la mimim, ca sa nu se sperie..se vede treaba ca eu sunt mai curajoasa!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bee leit tatal ei Ana....si vad ca avem asternuturi la fel..A..merge, merge cura?

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput