Iasule, mandra cetate! (29)
Raspunsuri - Pagina 9
lunna27 spune:
fetelor!
Am intrat doar sa salut fetele din Iasi ,oras care mi-a ramas in suflet(eu sunt din p neamt),multe amintiri imi vin mereu in minte ...acolo mi-am cunoscut si sotul ...acolo mi-am petrecut anii de studentie...va pup
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
ralnied1 spune:
Bun venit, Dana!
Aime, sunteti bine acum??? Uite, de la mine pentru voi, sa treaca toarte durerile...
Noapte buna tuturor!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Danna_36 spune:
Of, Aime, nimic nu-i mai rau cand are copilu' febra peste noapte, iar daca esti si singura, chiar ca e aiurea...Sigur ca poate fi de vina si dintisorul nazdravan, dar nu te baza pe asta, supravegheaza-l f. atent...
Si noi bolim. Magda e mai bine, eu inca am capul cat o banita si ma doare, Iar Ruxi e mucoasa rau, dar nu are febra...Am cumparat de vineri antibiotic pt ea, dar nu i-am dat, tot sper sa ii treaca fara, desi pe de alta parte mi-e frica sa nu apara complicatii...Nici eu nu stiu cum e mai bine...
Raluca, n-am ajuns la Librex. A tras sotul de mine azi si a incercat sa ma lamureasca ca e soare afara, dar tot nu m-am dat dusa, nu ma simt eam in stare sa ies, plus ca trebuia sa luam si fetele cu noi....
O saptamana buna tuturor, cu soare si cu sanatate,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
mariussimiuc spune:
Buna seara!
Am intrat sa va salut si sa stiti ca va mai citesc si io din cand in cand!!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
herra spune:
Aime, multa sanatate, mai spune-ne ce mai faceti!
Gabriela, acum deschid mail-ul!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte
l_carmen2003 spune:
Aime, scuza-ma ca ma bag in seama, sa nu vorbesc intr-un ceas rau, insa, nu e cam mare febra pt un dintisor, fie el si canin? N-ar fi poate mai bine sa il vada si un dr.? stiam ca febra de la dintisori nu trece de 38 de grade.
Multumesc pt linkuri.
Gabriela, ai si scaune pt copii mai mari? Adica eu am avut 2 pt 3-18kg si nu mai am ce face cu ele, caci Alex are deja 1 m, asa ca iese cu piciorusele din el si oricum are 16,5 kg... Deja am dat unul dintre ele si constat ca si al doilea e prea mic. I-a adus tata-sau un inaltator dar nu stiu cat e de sigur la drum...
Ei bine, am fost la Librex si nu o data ci de 3 ori. O data cu Alex si cu Sotul a doua oara cu sotul si a treia oara cu mama si cu Alex. Prima oara am luat Pinochio, in benzi desenata si text integral, apoi Alex a vrut sa vada avionul din curte si apoi dansau niste copii si au cantat altii, asa ca nu a mai fost chip sa vedem ceva si, cum am reusit ne-am strecurat acasa... Apoi am stat si eu in voie, caci Alex era acasa si dormea... Multe carti, multe si mult mai ieftine... Am gasit si niste caiete inteeresante pt gradinita si am luat cateva (Am oricum si adresele pe net pt comanda prin posta daca e cineva interesat) , chiar spunea sotul meu ca daca ar sti ca eu i-am luat caiete de lectii in loc sa il lasa sa se joace in voie... Am realizat ajungand acasa ca am uitat sa cumpar ciclul Pandora al lui Frank Herbert, asa ca ne-am intors si duminica iar Alex chiar a fost linistit.
Chiar a fost frumos ieri... Tati a avut timp si a iesit dupa-masa cu noi in oras si am reusit chiar sa ducem copilul la MonteCatino unde, ca niciodata, a stat cumintel si s-a purtat ca un copil mare. Adica nu s-a dat jos de 100 de ori si nici macar nu a protestat cand i-am spus sa nu tina coatele pe masa. Cum am facut? Pai i-am spus ca e mare de acum si trebuie sa se poarte ca atare. Si in plus, zana cea buna se uita sa vada care copil e mai cuminte si aceluia ii aduce oua rosii si ii da voie sa faca cozonac cu mama lui - ma rog, eu nu fac cozonac, dar fac pasca. Oricum, nu speram sa mearga, dar a mers.
Va las ca trebuie sa plec. O zi buna si o saptamana minunata.
aime spune:
Multumim de urari fetele...suntem mai bine, ieri dupa amiaza dupa inca o partida de plans de vreo ora, i-am mai facut o frectie cu otet, ma temeam sa nu faca iar febra (desi nu facuse de la 9 dimineata), si l-am tinut asa imbodolit, si-a revenit, chiar s-a jucat singur ....aseara de la 8 la 9 a dormit si apoi s-a trezit cu un chef de joaca (erau si bunicii la noi si s-a manifestat in toate) apoi a adormit pe la 11.30-11.45...ca era fresh....si adormit bine asta noapte, sper sa fi trecut. Ma gandesc din ce in ce mai bine ca au fost caninii, altfel nu scapam de febra asa repede...si inca ceva febra cedase cand am observat ca sparsese dintele. Cu dr am vb la telefon de 2 ori si dupa ce epuizasem tot au ramas dintii...nu avea alte manifestari de boala...stiu ca temp era mare ptr dinti, dar exista si exceptii...si ea tot ii dadea ca nu se poate, dar a zis ca a avut cazuri (caninii astia cica-s mai "coltosi" ca toti dintii, desi noi avem inca 2 iesiti doar cu maraieli)...inca il controlez mereu la frunte, tample....sper sa trecem si de asta cu bine.
si ceva amuzant...mama imi adusese aseara niste negrese de post, f frumoase si crescute, le-am lasat pe masa in bucatarie, ca n-aveam chef...si ma dusesem sa-i conduc, Vladut a insfacat una bucata si molfaia de zor...daduse foamea in el, dupa ce toata ziua fusese super mofturos. I-am luat-o ca era cu cacao la greu si i-am dat o felie de chec pe care a devorat-o...imi venea si sa plang...si sa rad...
azi vad ca mi-a mancat bine iaurtul cu cereale, fara nici un protest, ba casca o gura...
Va multumesc inca o data ptr sustinere...e greu tare sa fii singur in asa momente...ca ei is mici si nu stiu sa spuna ce si cum....
aime si Vladimir, 1an+
Stefana spune:
Buna dimineata, iesencelor si sa aveti o saptamana buna!
O intrebare am eu pt voi, ca am capiat tot cautand prin oras. Stie cineva unde as putea gasi praf de oua? La Metro nici n-au auzit, iar la Agricola Bacau ar trebui sa aiba teoretic, dar n-au si sa fac comanda nu pot, ca-mi trebuie putintel, max un kg. Daca stiti ceva, va rog sa-mi dati si mie un mesaj. Multumesc mult!
It's nice to be important, but it's more important to be nice
oanabandol spune:
neata fetelor,
pai bine mai fratilor, vine in sfarsit vremea buna si voi boliti????am tras chiulul un pic si cand intru....offfff!!!!
sanatate multa, multa la puiutii bolnaviori(vladimir,ruxi,magda)si la mamicile lor(dana, ai treaba multa....nu ai timp de bolit)
aime, sa stii ca si rares mi-a facut febra ffff mare la un canin(39,4)asa ca nu esti singura care ai tras.
o saptamana minunata si plina de bucurii!
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
GabrielaG spune:
Fetelor, multa, multa sanatate.
Aimee si noi ne-am chinuit asa la o maseluta sau canin, dar a fost doar la unul.
Carmen ti-am trimis un mail cu modelele mari de peste 15 kg pe adresa de gmail. Herra ii trimit si celelate modele mai mici...imi spui daca te intereseaza ceva si daca fac maine comanda, miercuri sau joi cel tarziu e in Iasi.
Fetelor, am primit niste costume grozave de puisori de gaina, cu peruca galbena, dar n-am aparat sa fac o poza. Sper sa ma descurc cat de curand si sa le pun pe site.
imi pare rau ca n-am ajuns la Librex, caci am inteles ca erau multe carti dragute pt copii si preturi bune. Next time...sper...
Dana, sanatate multa si imi cer scuze ca azi nu am reusit sa vorbim, a trebuit sa plec de urgenta.
Fug spre casa ca-s rupta de foame si copiii ma asteapta.
Pupici,
Gabriela si baietii