Iasule, mandra cetate! (29)
Raspunsuri - Pagina 8
l_carmen2003 spune:
Ei bine, Adriana, cred ca eu am luat deja ceva virusi. Azi am fost de dimineata mai mult pe afara si cand m-am intors la birou am realizat ca imi vajaie capul si imi pocnesc urechile, ba ma doare si sub omoplati. Sa fiu sincera, mi se pare ridicol sa racesc tocmai acum, dupa ce toata iarna am fost OK. Sau aproape... Am plecat mai devreme acasa pt ca imi era si somn si de abia ma tineam pe picioare - ti se pare cunoscut, nu? Problema e ca trebuie sa iesim in seara asta si e musai sa fac fata pt ca sunt niste clienti importanti de ai lui barbatu-meu si parca vad ca o sa fiu fara chef, dar zambind printre dinti. In fine... Parca si aud cu ecou.
As dormi un pic insa imi e nu stiu cum... Azi a venit sotul meu mai devreme acasa, dupa 2 saptamani in care a stat aproape non-stop la birou si eu sa ma duc sa ma culc... N-ar fi frumos din partea mea si imi era si dor de el sa mai discutam... Cand eram f tineri ne plangeam in lungile noastre plimbari ca avem timp dar nu avem suficienti bani si ca avem atatea de pus pe roate... Si i-am spus atunci ca va veni un timp in care sa avem si bani insa nu vom avea timp... Oare nu se poate si timp si bani odata? Poate intr-o viata viitoare, sau la batranete...
Pa, ca a terminat de mancat. Week-end placut.
GabrielaG spune:
Bune fetelor. Sunt in viteza si asa cred ca o sa mai fiu ceva timp de-acum in colo.
Otto a spus cu gurita lui ca e nefericit...e prea multpt el, parerea mea. Sper sa-i treaca in timp.
Adriana, ai grija si sanatate multa, multa...odihneste-te, ca acus vine pastele si trebuie sa ne incanti cu minunatii de prajituri si fursecuri si mancaruri.
Carmen, ai un Alex istet foc si un sotz simpatic...a vreut sa te complimenteze.....si cu timpul...asta e. Important e sa fim sanatosi...oricum tu stii sa zambesti frumos, asa ca multa rezitenta in seara asta.
Oana si Nora, multumim de pupici
Fetelor pupici cu lipici si WK-end placut la toata lumea,
gabriela si baietii
Danna_36 spune:
Gabi, de la ce ti se trage viteza asta? E de bine?
Eu bolesc, nu chiar ca Adriana, dar suficient, mai ales ca si fetele mi-s bolnave, amandoua acum...Cum am reusit sa nu ne imbolnavim toata iarna, dar sa o facem lata in aprilie?
Nora, imi pare rau de necazul vostru. Eu nu mai am de multa vreme bunici si mi-e tare dor de ei uneori.
Maine am si eu de mers undeva, sper ca macar nasul sa nu imi mai curga, dar sunt putine sanse...
fara virusi si multa sanatate.[/b]
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
herra spune:
buna fetelor,
e ora 11,30 si abia reusesc si eu sa iau o gura de cafea...
sper sa va treaca repede bolile si necazurile.
Raluca - sa fie cum vrei tu (stii tu, cu )!
Cristina - si ce te faci cu dorinta de surioara?
maine e ziua cumnatei mele si vroia sa ne invite la padure...
ce sa mai povestesc? vrem sa plecam de Paste la Constanta si imi trebuie urgent scaun de masina in care sa incapa Vlad; si am senzatia ca nu prea am de unde alege in orasul asta.
va doresc un week-end minunat si mai "vorbim"!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte
GabrielaG spune:
Herra, poate te ajut eu cu scaun de masina, sper sa reusesc astzai sa le pun pe site.
Pupici,
Gabriela si baietii
herra spune:
Gabriela, ar fi super!
mai da-mi te rog pe PM link-ul catre site-ul tau; si daca gasesc ceva, ai putea sa-l aduci pana in joia dinainte de Paste?
editez: am gasit adresa site-ului - o aveam in favorite!
ralnied1 spune:
Multumesc tuturor pentru urari!
Multumesc, Hera! Sper sa ai gura aurita!
A ajuns cineva la Librex???? Eu, care imi doream asa mult, nu am fost. Maine e deschis numai pana la orele 14.00.
Nora, tu ziceai de casuta??? E o chestie sub forma de casuta, in care se aduna banii la nunta (plicurile cu bani)... Si se gaseste printre altele si la Mall, la punctele alea cu oferte diverse pt nunti... Ai inteles ceva?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
GabrielaG spune:
Herra trimite-mi pe pm o adresa de mail sa iti pot trimite fotografii cu toatem caci sunt f multe modele.Pupici,
Gabriela si baietii
GabrielaG spune:
Am trimis mail.
Duminica frumoasa la toata lumea, e superb afara si ieri am vazut toporasi infloriti, la cat era de frig.
Pupici,
Gabriela si baietii
aime spune:
Buna fetele!
Din pacate, asta noapte am facut febra, da mare, peste 39...am zis c-a racit, da nu-i curg nici mucisori, in gat, cat am putut, n-am vazut nik si nici sau alte semne nu are. Mi-a plans o ora jumate asta noapte (suntem si singuri, tati e plecat peste mari si tari in delegatie ) si n-a cedat febra la Panadol, doar la Novocalmin supozitor si otet la greu...dimineata ii dau iar Panadol, ca asa mi-a zis dr, Panadol si nurofen din 4 in 4 ore, la peste 38.5 un supozitor...apa de ploaie...la 7 i-am dat panadol, la 9 avea 39 si...frisoane f puternice iar novocalmin, otet in capusor, sosete...pe la 10 i-a scazut de tot, s-a ridicat din pat, s-a jucat...insa cu papa stam rau, el care nu mi-a refuzat niciodata nimic de papica ...a papat un iaurt cu greu si vreo cateva stick-suri. La pranz cu povesti si pacaleli mi-a mancat ciorbica, era si f marait si obosit ca dormise doar vreo 5 ore asta noapte...mey, si-am obs un canin iesit....acu sa nu vb intr-un ceas rau, doarme, linistit, ca era terminat, si la 3 aveam iar ora de medicatie...n-a mai facut febra si nu l-am trezit ... sa fi fost caninul si daca a iesit, s-a potolit febra?
Doamne, avem 14 dintuci (intre care si 2 canini de sus) si masele, da febra n-am facut la nici unul...doar maraielile de rigoare....ce-o fi oamnei buni cu maselele si dintii astia ca vad ca si voi aveti taman aceeasi problema...
Si colac peste pupaza...e si putin ....azi e mai bine dp asta de vedere...da tot plastilina iese.......macar nu e diaree...
Sunt cam terminata, ca n-am dormit decat 2 ore, am stat si cu stresul sa-l vad pe tati c-a ajuns cu bine...si febra...offfffffffff....rau e sa fii singur...
V-am terminat....da trebuia sa mai spun cuiva...
Va si sa dea domnul sa ne ocoleasac febra si boala...
aime si Vladimir, 1an+