Mamici casnice (25)
Raspunsuri - Pagina 14
maria2mami spune:
Heeeeeloooooo fetele, apar si io' ultima azi....v-am lasat la pagina 4 si am avut ceva de citit...nu gluma
La multi ani inca o data si muuuuuuuulta sanatate la amndoua...pacat ca nu v-ati putut bucura de ziua voastra (ma refer la partyyyy) ca io' ma gandesc de acum la ziua Mariei....am zis ca vom face ceva inedit ca de party-uri-le obisnuite sunt satula....
Nu dezvalui nimic acummmm dare super ideea
Camelia...frumusete de balerina are mamica...sa va traiasca si sa va bucurati de ei....te rog sa ma crezi ca si eu am trecut prin emotiile pe care le-ai descris....cand au anuntat la antena 1 castigatoarea locului I. Era dimineata...Maria dormea langa mine, io' ochiam tv-ul numai cu un singur ochica eram franta....si cand am auzittttttttttt "..si castigatoarea esteeee Mariaaaaa Mateiiii " nu stiam ce sa fac, sa tip, sa urrrrrrrrrrlu, sa bat in perete la vecina, sa o sun pe mama sa il sun pe tatal Mariei, sa anunt fetele care au votat-o...sa imi trezesc printesa....imi era teama sa nu o sperii.
Asa ca m-am ridicat usurel de langa ea, am iesit pe scara blocului...bineinteles cu vecina si am inceput sa urluuuuuuuuuuuuu si sa topai ca un copil, va dati seama toata taraaaaa stia cine e cea mai frumoasa fetita din lume...a fost tare frumos si sper sa mai am parte de asemenea bucurii din partea ei...si va doresc si voua sa treceti prin ce am trecut noi...e minunat
Apoi au inceput telefoanele de la rudele din strainatate si de la fetele de pe dc.
Hai ca stau cu ochii pe voi bebicii bolnaviori
mmiha
maria2mami spune:
Hai sa radeti un pic...sa nu aruncati cu rosii daca nu va place[;D]
Doua prietene stateau de vorba.
> -Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? > -Da.
> -Si ce mutra avea?
> -Statea in usa ca prostul!...
mmiha
symaco spune:
osna,am citit tot ce s-a scris inclusiv pagina 7 culmea e ca acu cateva ore nu era!acuma e!cine stie,poate nu il vazui io...
hai ma dana,ca pt zz sunt ceea mai pasnica,acu zi si tu...ce zisei rau!dar daca altii chiar nu au ce face!cred ca azi nu e ziua mea buna ca si la generale am postat si am fost inteleasa gresit,bine ca totusi nu sa dat cu parul si am reusit sa repar gresala..care defapt nu era!
sunt-mamica,itzi urez bun venit si sedere placuta!
danelutza,io vad postarea dar de abia acum si intradevar pe pagina 7!
andreea,ne imbatam de doua ori...dau mai bine incepem cu alcool cand naste tina si o tinem pana´´scap´´si io!
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by symaco
danelutza,io vad postarea dar de abia acum si intradevar pe pagina 7!
am vazut si eu, asta pentru ca mesajele de seara le citesc pe de rost, adica ma gindesc ca lumea zice noapte buna si pleaca la culcare.
Bun venit sint_mamica, ia treci matalutza aici la povestit, sau la noi intri doar noaptea cind unele gaini, ca mine, dorm ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
alexa si mami spune:
ce e cu somaju' asta?
io terminat ciorbita, colegu' spalat vase, cupilu' doarme si acu'.
corina, abia astept sa bem, mai ales ca e de doua ori
am pus poze la semnatura.
alexa & fam
osna spune:
am fost si am luat paine acum ma duc sa mananc ceva si poate apuc sa citesc cateva pagini pina se termina
osna spune:
alina sa-ti traiasca fetita,e o dulceata mi-am atuncat acum un ochi pe poze.si eu vreau fetita!!!!!!!!
mihaela amalia spune:
Eu abia am venit din gradina...mi-am luat doza de gradinarit pe ziua de azi...
quote:
Hai sa radeti un pic...sa nu aruncati cu rosii daca nu va place[;D]
Doua prietene stateau de vorba.
> -Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? > -Da.
> -Si ce mutra avea?
> -Statea in usa ca prostul!...
maria2mami spune:
Fetiliiii va rooog sariti cu o idee...am vb cu iepurasul sa-mi aduca un fier de calcat d'ala meseriasuuuu'....caree calca rufele singur da nu prea stie de care sa ia ?????
M-am uitat eu pe dif site-uri de profil si cica ar fi bune alea cu peste 2000W........voi de care aveti , de care imi recomandati?
mmiha