Mamici casnice (25)
Raspunsuri - Pagina 13
symaco spune:
la mine nu a aparut mesajul lui sunt mamica?!
poate sunt io moderata...si nu ma mai lasa adminu sa vad toate cele"
osna spune:
corina mesajul mamaicii este pe pagina7.ca si eu l-am cautat de zor.
bine ai venit printre noi sunt_mamicca!sedere si contaminare placuta!
a iesit soarele dupa o ploaie cu tunete si fulgere asa ca plec s aiau o gura de are pina nu se pune din nou cu stropi.
va pup,revin
azi avem 17 saptamani!
LauraNicole spune:
Nesimtita de mine am uitat sa-i urez bun venit la sunt_mamica ! O fac acum .
Sper sa te simti bine printre noi .
Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
malla spune:
Salutare, salutare!
Sunt usor indispozitionata , ca m-am saturat de timpul asta rece si inchis... ma induce in eroare...
Plec sa ma plimb...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Tina_Welsh spune:
La multi ani Geani! Sa ai parte numai de impliniri in viata si sa fii mereu zambitoare si optimista!Multi
Deci..sa incepem cu ce-a zis tanti !Ieri am fost la spitalul unde voi naste pentru acest mare control.Mi s-a facut un tuseu vaginal,prin care a incercat sa atzatze apa sa se rupe de la sine fara sa ma induca,pentru ca nu te induc 10 zile dupa DPN,mi-a luat tensiunea,a ascultat inima bebeluslui si-atat.Concluzia: SUnt deja dilatata 2 cm,si saptamana asta s-ar putea sa nasc..dar daca nu nasc natural pana luni la ora 2 voi fi internata pentru a fi indusa.Deci daca bebe chiar nu vrea sa iasa pana luni (10 aprilie) pe 11 aprilie il am afara cu sau fara voia lui! Acum,ieri ma asteptam dupa durerea care am avut-o dupa tuseu,sa mi se rupa apa,sau sa am contractii..dar nimic nene,parca sunt din fier..! Ma duc sa ma apuc de curatenie si sa mai ridic cate ceva..poate poate s-o declansa ceva ca ma urc pe tavan numai pot!
Bun venit noilor mamici casnice!
Va pe toate si va urez o zi excelenta!
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Danelutza spune:
Laura scumpa tare fetitza, mi-am dat eu seama ca ai ras-o pe cap, ca prea e fara perishor, dar oricum e scumpicica foc si pisoiul la fel.
Symaco nici la mine nu apare mesajul lui "sint mamica". Poate sintem pedepsite si nu stim
Tina lasa mama bebitza la caldurica, nu te apuca de prostii, de ridicaturi, ca venim la tine si te punem fortzat la pat. De-ai sti tu ce bine se simt in burtica, Isa mea avea spatziu suficient, dar n-a vrut sa se intoarca cu poponetzul in sus si basta, incapatzinatzi bebeii astia.
Fetelor am fost la plimbare, m-am binedispus ca-i soare si copii multzi si mai ales ca-mi admiram ploada, elegant imbracata, cum se juca. Aici, lumea si mai ales copiii sint imbracatzi tare aiurea, parca-s pui de tzigani.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
andora spune:
bun venit SUNT MAMICA!
Geani tu ce faci domnule?
Laura o scumpeteee printesica mica.. paduch? dar ce fac oamenii aia acolo?
Corina deci nici un pericol sa nu sarbatorim de 2 ori in aprlie, mai bine, ne imbatam dublu! Si nici Tinuta nu m-a auzit hihihi
Pup toate fetele, socrelele, harnicutele si lenesutele (si eu pe-aici) si pe cele ce n-au parte de soare si le doresc o zi minunata in continuare!
Tinaaaaaaa fii atenta: pe mine m-au apucat contractiile la cam 3 zile de la tuseul ala dureros . Abia puteam sa merg de durere, dar am mers zilele alea d-am capiat, durerea a ramas totusi mai slaba insa eu pronostichez...... vineri 7 aprilie, ce zici bebe mic, e bine asa? Asta ca sa va externeze deja luni, sa incepeti saptamana cu dreptu', vezi, m-am gandit la toate. Haha, asa m-am sfortat eu sa nasc duminica ca sa aiba lumea timp sa vina la mine la spital, sa fie libera
Noi fuseram afara, avuam primele crize- Gogo fiindca ii luase mingiuca unui baietel si nu mai vroia sa i-o dea inapoi si eu fiindca a facut gura mare o baba ca cica am trecut prea aproape de ea cu tricicleta Veselie mare.
Pup dulce si raman in zona cica. Un biliard-doua...
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
Mai Corina, cred ca tu esti pedepsita ca umbli pe la Zz.
Bun venit noua mamica!
.te-am citit la Discutii generale.Gura lumii sloboda,nu pune la suflet.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Andora eu am nascut duminica, dar cum totzi stiau ca Isa apare luni, nu m-a vizitat nimeni, chiar daca am dat telefoane, doar soatza si mama-
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
alexa si mami spune:
bun venit sunt_mamica! pitesteanca de'a mea.
la noi e soare, cald, dar mai bate un pic vintul. am fost la zoo, am hranit animalele cu biscuiti, ne-am dat uta, si bineneteles in drum spre casa alexa a adormit. acu' fierbe si ciorbita si asteptam sa se trezeasca pitica, mincam si iar pa.
laura, pup cheliuta. io ma mir tare de cupiii fara par, ca alexa mea are pt 5.
andreea, andreea! baba? femeie in virsta, draga.
hai ca pun niste poze.
alexa & fam