Dieta hipocalorica
Raspunsuri - Pagina 5
diadaniela spune:
fetele ,stepperul e mai bun ca bicicleta?
adica te solicita mai mult? te ajuta sa slabesti mai mult decat bicicleta?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Iubika spune:
quote:
Originally posted by aime
[Stepper-ul ....pai ma gandeam ca banii dati la sala, pe o luna sa zicem ar merita investitia in aparat...mai ales ca eu am sisi asa pot sa ma "steparesc" acasa
...oare ocupa mult loc, nu se poate strange si depozita?
Stepperul simplu e cam cat un cantar de baie ca latime, poate o idee mai inalt. Nu cred ca depozitarea e o problema..... important e sa ajungem sa`l luam si sa`l folosim
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
aime spune:
Aha, deci sunt si asa mici, eu stiu doar din acelea ca la sala...ai dreptate, sa ma vad eu cu el si sa-l folosesc...
Iubika, cred ca ce spui tu e alta dieta cu puncte, fructele in dieta Weight Watchers is notate cu zero, daca te incadrezi in cantitate. daca vrei amanunte da-mi o adresa de mail sa-ti trimit ce am eu..."documentatie"
Ce-am mancat eu azi, pana acu:
MD: iaurt dietetic, cam 150 ml cu musli
P: parizer (ca mi-a fost pofta si mi-am luat, cred ca n-am mancat de ani de zile) o felie, o feile pastrama si 3 felii de graham din acelea mici...totul cu mustar
un mar
N-am gasit in calculator cate cal au cerealele, musli...ar trebui sa vad pe punga, ca scrie
...
Iubika spune:
quote:
Originally posted by aime
Aha, deci sunt si asa mici, eu stiu doar din acelea ca la sala...ai dreptate, sa ma vad eu cu el si sa-l folosesc...
Iubika, cred ca ce spui tu e alta dieta cu puncte, fructele in dieta Weight Watchers is notate cu zero, daca te incadrezi in cantitate. daca vrei amanunte da-mi o adresa de mail sa-ti trimit ce am eu..."documentatie"
Ce-am mancat eu azi, pana acu:
MD: iaurt dietetic, cam 150 ml cu musli
P: parizer (ca mi-a fost pofta si mi-am luat, cred ca n-am mancat de ani de zile) o felie, o feile pastrama si 3 felii de graham din acelea mici...totul cu mustar
un mar
N-am gasit in calculator cate cal au cerealele, musli...ar trebui sa vad pe punga, ca scrie...
aime, momentan o sa incerc sa ma tin de dieta asta, nu ma incurc cu altele. Dar multumesc pentru intentie

Nutritionista mi`a zis ca mezelurile sunt interzise in dieta hipocalorica. Se prefera numai carne slaba, fiarta sau la gratar.
Acum te iertam, ca ti`a fost pofta, dar data viitoare poate te orientzei spre un parizer vegetal?
Iubika spune:
Eu de azi dimineata pana acum (15.48) am "mancat" o cafea cu zaharina si o cana cu iaurt (grasime 0% cik).
Inca nu stiu ce o sa mananc atunci cand ajung acasa (poate supica de legume) dar un lucru e sigur: mandarine la greeeeeeeeeeeeeeeeu!
Ca nu fac firimituri ![]()
Iubika spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
fetele ,stepperul e mai bun ca bicicleta?
adica te solicita mai mult? te ajuta sa slabesti mai mult decat bicicleta?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Nu stiu daca stepperul e mai solicitant decat bicicleta, dar cred ca lucreaza mai bien muschii fesieri

Ma sustine/contrazice cineva?
diadaniela spune:
Iubika ,te tii tare!![]()
Pana la urma cum e stepperul ala? Merita sa-mi cumpar sau raman cu bici a mea?
Dana
diadaniela spune:
m-ai convins!daca mi-ai spus ca lucreaza bine muschii fesieri m-ai convins!![]()
Dana
nushulica spune:
m-as baga si eu aici adik eu cred ca fara sa vreau deja tin dieta asta ca am calculat acu pe calculatoru ala si nu trec de 1300cal pe zi...da nu stiu cate calorii ar trebui sa bag eu
ca sa slabesc am 1.68 si 56 kg...poate ma ajutati voi
azi am bobinat dimineata un sandwich format dintr-o feliuta de paine cu o felie de branza topita si una de sunca de porc,pe urma pe la pranz un pateu cu branza si cand ajung acasa mananc ceva mancare gatita seara dupa 7 nu bag nik
...rar cate un iaurt sau un mar seara
singura abatere ar fi ca nu pot sa beau 2l de apa pe zi dar 1l il beau sigur
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
diadaniela spune:
nushulica,wow! Ai aceeaiasi inaltime ca mine,56 kg si vrei sa slabesti? Eu mi-as dori din suflet macar la 60 sa reusesc sa ajung.
Dana