Dieta hipocalorica
Raspunsuri - Pagina 4
Iubika spune:
Am intrat pe site la METRO. In oferta valabila pana pe 5 aprilie exista un "stepper cu miscare laterala" la 1.644.800 ROL.
Pana la sfarsitul saptamanii nu cred ca ajung la Metro sa vad cu okii mei alte preturi, dar daca voi aveti drum pe acolo.... poate va interesati! 
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
gabibarta spune:
am fost sambata la Metro, am vazut stepperul, dar n-avea pret pe el, si nici vanzator in zona sa-l intreb...
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
oana8188 spune:
Imi place si mie dieta asta...Em am slabit 5 kg in o luna si jum cu regimul disociat pe mese, dar acum nu prea se mai vad rezultate. E adevarat ca nici n-am tinut strict iar acum ma cam "obraznicesc" la calorii. O sa incerc si dieta asta sa vedem ce se intampla.
Mi-as lua si eu stepper, mai ales ca am mers o perioada la sala si asta era singurul aparat care imi placea mult...
Spor la slabit!
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
Iubika spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Imi place si mie dieta asta...Em am slabit 5 kg in o luna si jum cu regimul disociat pe mese, dar acum nu prea se mai vad rezultate. E adevarat ca nici n-am tinut strict iar acum ma cam "obraznicesc" la calorii. O sa incerc si dieta asta sa vedem ce se intampla.
Mi-as lua si eu stepper, mai ales ca am mers o perioada la sala si asta era singurul aparat care imi placea mult...
Spor la slabit!
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
Buna, Oana! Bine ai venit in club!
Multumim pentru urari - la fel si tie!
Sa speram ca o sa vedem cat mai curand rezultate cu dieta asta. Nici nu ma gandeam ca o sa fie atatea fete interesate de ea

gabibarta spune:
fetelor, voi n-aveti probleme cu
?
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Iubika spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
fetelor, voi n-aveti probleme cu?
Stiu ca e prea devreme sa ma "laud", dar de cand am inceput cu dieta asta parca dimpotriva, s`au mai reglat trebile....
diadaniela spune:
Gabi ,eu am pb .
Fetele ,nu vreti sa scriem aici cam ce mancam zilnic? Ma gandesc ca asa ne mai inspiram una pe alta.
eu am 1,68 si 71,5 kg.
va pup pe toate si haideti sa ne tinem de treaba si sa devenim suple si matasoase.![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
addinel spune:
gabi, eu nu am probleme, dar in fiecare dimineata beau cate o cana de ceai verde.
daniela, hai sa-ti spun ziua de astazi:
* dimineata - o conserva de ton;
* la pranz - brocoli cu conopida (fierte si cu iaurt);
* seara - depinde cat de tarziu ajung acasa: daca ajung pana in 18-18.30 - piept de pui la gratar cu salata (asta le fac alor mei); daca ajung dupa ora asta - fructe.
aaaaa si am mai mancat si doua mere.
pupici
nunta mea
diadaniela spune:
Eu am mancat: de dimineata cateva linguri de mar cu biscuite (de la fii-mea) ,la pranz o rosie cu jumatate pahar de branzica de casa,diseara o friptura cu legume la cuptor.
Sincer imi e cam foame !
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
aime spune:
sunt proaspat venita de la parafango....ce bine e sa stii ca ai mai scapat de oleaca de celulita
....
Iubika,gabibarta
imi vine si sa rad....cred ca sunt in stare sa colind toate topicurile de slabit
numai sa slabesc...o sa postez la voi, ca sunteti simpatice 
Si haideti sa ne scriem menu-urile zilnice, sa ne inspiram...
Cum ziceam, mie mi-a dat voie calculatorul la 1800 cal, dar mai era o valoare cu 1300...si am intrebat-o pe tipa de la sala si ce mi-a zis...ca 1800 sunt ptr mentinere si 1300 alea sunt ptr slabit...aha, deci, am luat aminte...
Stepper-ul ....pai ma gandeam ca banii dati la sala, pe o luna sa zicem ar merita investitia in aparat...mai ales ca eu am si
si asa pot sa ma "steparesc" acasa
...oare ocupa mult loc, nu se poate strange si depozita?
addinel zi-ne si tu asa o idee de ce mancai...ca suna interesant...
Gata, eu trec sa-mi numar caloriile ed azi si daca nu va plictisesc vi le si comunic ![]()
la toate