Mamici din Arad...???(45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am renuntat la tigariiiiiiiii si vai ce draci si calduri ma iau cateodata...sper sa trec usor de fazele astea
Mestec la guma in prostie, deja am terminat un pachet si ma duc sa-mi iau altu , da mai bine dau banii pe gume decat pe tigari...oricum sunt tare am in geanta un pachet virgin si nici macar n-am avut intentia sa-l desfac

Ioana nu vorbi de lucruri sfinte ca altii sunt la servici...auzi la ea, soare, plaja, bla bla bla...tu vrei bataie?? aaaaa te iert ca esti gravida, ai o scuza

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, felicitari ca te-ai last de fumat! De cat timp?
Am fost si noi ieri la babyexpo si la mall. Ioana, da unde era locul de joaca pentru copii Io nu cred ca l-am vazut. I-a cumpart lui Tudor ochelari de soare de la chicco(dar sa nu ma intrebati cat am dat pe ei), ca ma inebunea, tot timpul mi-i cerea si imi era frica sa nu mi-i sparga, asa ca...oricum sunt cu protectie 100%. I-am mai luat o sapca. Eu nu mi-am luat nimic, ca am exagerat saptamna trecuta cu cumparaturile pentru mine. Am fost si la mall si l-am lasat o ora la locul de joaca pentru copii. A fost in al noualea cer.
Gravidutzelor si voi aveti sani imensi??? Eu nu-i mai suport pe ai mei. parca am niste pepeni gata sa plesneasca.

Gabi 17+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

FELICITARI !!!!!!!

tine-o tot asa !!!! dar ai sa poti asa deodata ?
am pus poze noi in albumul 14.03.2006

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi locul de joaca era intr-un cort alb in fata cladirii(ca intrarea era pe lateral), dar nu ati pierdut nimic ca era tare pustiu si batea vantul in el de te ametea!
Eu nu am probleme cu sanii, si chiar imi fac probleme din cauza asta ca la sarcina cu Alesio erau muuuuult mai mari si mai tensionati....anyway sper sa am lapte la bb mic ca marimea nu conteaza!

Clau felicitari pentru lasatul de fumat!....iti fac galerie sa rezisti in continuare!

Nico ce mortala e Melania in caruciorul de papusi!

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

BAIETEL 100%

Asadar, ceea ce am simtit eu de la inceput s-a adeverit. E maricel are toate cele ce trebuie. Avem o mica problemutza si daca stiti ceva sa-mi spuneti, dar sa stiti ca eu sunt optimistia. Are un mic punct calcificat pe inimioara, care zicea dr ca nu pune probleme si ca in majoritatea cazurilor se reabsoarbe pana la nastere, iar daca nu trebuie facute niste teste dupa nastere.
Dar, eu sunt ferm convinsa ca nu va fi nimic rau. Inimioara bate de mama focului, e bine dezvoltata si are un putoi de toata frumusetea.

Va mai scriu maine.
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

FELICITARI si pt BAIETEL si pentru OPTIMISM

eu nu stiu nimic despre chestiunea cu inimioara ! spune repede cum o sa-l cheme ??

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Flavia felicitari pentru baietel!!!!!Sa fiti sanatosi amandoi si sa ai sarcina usoara in continuare!

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by flavia ramona

BAIETEL 100%

are un putoi de toata frumusetea.

Va mai scriu maine.
Pupici la toate.

mare figura mai esti,sa-ti traiasca puiutzul si sa va bucurati de el.E ff bine ca esti optimista ,asa sa si ramai.Bucuria si fericirea ta o transmiti bb-ului si e super .
Nico super pozicile.
Clauditzo chiar nu te inteleg cu fumatul,ai dat atatia bani sa te inveti si acuma sa te lasi .Felicitari!Si cum bei cafeaua?Nu are noduri?Eu fumez doar la cafea dar nici nu pot inghiti cafeaua fara tigara,pur si simplu nu merge.
pupici,merg sa scot jardinierele afara ca nu mai vine frig noaptea,sub 4 grade cica nu va mai fi

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Flavia Felicitari pentru BAIETEL. Sarcina usoara in continuare.
Fetelor eu de joi intru in saptamana 37 am niste emotii. Sper ca dupa ce voi naste voi avea si eu ocazia sa ma intalnesc cu voi prin parc chiar daca baietelul meu e mai micut ca si copilasii vostri.

ILDI 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

DRAGOS

SA FI CUMINTE SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!!!!!!!!!!!!!

ILDI 36

Mergi la inceput