Mamici din Arad...???(45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI DRAGOS!!!!!!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

LA MULTI ANI !

DRAGOS

sa cresti mare, sanatos si sa fi o bucurie pentru parintii tai !!!

Ildi lasa emotiile deoparte , oricum trec ele cand ajungi la momentul cu pricina !Nu te-am auzit de mult !

ziceti ca va place de zana mea in carut de papusi? sa vedeti ce bataie e pe el !!!! si cine credeti ca se lupta ? BAIETII .

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

LA MULTI ANI DRAGOS!!!

In rest nimic nou, azi e din nou o zi agitata, cred ca bb meu va fi obisnuit cu stresul pana se naste. Toata lumea are stres maxim la munca? ???

Alina, Gabi, voi cum mai sunteti? Ce analize ati mai primit de facut?
Ioana, tu cand mai mergi la Cluj?

Magda, te distrezi de mine??? Pai eu de la inceput tot ziceam de baiat si cand mi-a zis dr ca uite putza iti dai seama ce mandra am fost!!!
Tot familionul este incantat ca va fi baiat.

Na ca nu stiu ce sa va mai scriu.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Dragos!

Flavia, felicitari ptr. baietel! Asa cat pot eu sa imi dau seama, trebuie urmarit dupa nastere ca sa nu apara tulburari de ritm si de conducere la inimioara lui bebe, asta zic eu ca ar fi pericolul si probabil la asta se referea si doctorul.

Clau, te lasi de fumat? Super, da-i inainte!

Mama, Magda, dar ii esti de un real suport Claudiei...

Nico, azi n-am mai ajuns prin parc. Am fost la posta sa-mi iau alocatia lui Vladut si am stat la ditamai coada ptr. ca nici unul din vajnicii barbati de la coada nu s-au sinchisit de burtoiul meu...

Ildi, mai un pic si vine bebe! Las ca-i super, e normal sa ai emotii...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (33+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Diana asa-s barbatii astia, mai "sensibili"....sa nu le zic altfel...

Flavia in 3 mai am programare si atunci mai mergem la Cluj....deja ma gandesc cu groaza la drum....si la cat am vomitat ultima oara...!

Mey fetelor eu abia va scriu ca puiul meu scrie cu creioane cerate pe monitor.......abia mai vad prin "scrisul" lui...!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia, felicitari pentru baietel. Sa iti traiasca Bogdanelul si sa ai o sarcina usoaraMa bucur foarte tare pentru tine, ca e baietel, stiu ca asta ati dorit.
Dragos, la multi ani! sa cresti mare si sanatos si sa iti aduca barza o surioara.
M-am intalnit azi cu Alina M si mi-a zis ca merge joi la echo la Laser, asa ca o sa aflam ce o sa aiba.
Eu de abia astept ziua de miine, ca merg La timisoara la echo. Sper sa aflu si ce este. Am emotii.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi tinem pumnii sa fie bine bb si sa va arate ce ascunde intre picioruse!La nume v-ati gandit?

Sper sa aflam si ce are Alinush!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

DRAGOS
Multa sanatate si o copilarie superba! Alina si Calin sa va aduca numai bucurii si satisfactii

Flavia felicitari pentru BOGDANEL

Da fetelor de 3 zile n-am mai bagat tigara in gura...e super greu dar trebuie sa reusesc ...multumesc de incurajari

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Dragos! Sa le aduci numai bucurii parintilor, iar la toamna barza sa ati aduca o surioara!
Flavia, felicitari pt Bogdanel!(imi place numele, era si numele meu de familie , de fata cred ca v-am mai zis). O sa fie totul bine si cu inimioara lui,o sa vezi.
Clau, bravo pt 3 zile fara tutun!
Gabi, asteptam sa ne dai vesti despre ce va fi. In fiecare zi , sapt asta ne spuneti cite una ce va fi. Intii Flavia, miine tu, apoi Alinush. O asteptam si pe Ioana cu vesti(mai avem rabdare pina mergi la Cluj).
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi si Alina, va tin pumnii in primul rand sa fie bebelusii ok si apoi sa fie ce va doriti voi mai mult (fetite daca nu ma insel..., cel putin Gabi sigur asta vrea).

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (33+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput