Mamici din Arad...???(45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Flavia n-am reusit!Ca n-am gasit de unde...

Restul fetelor pe unde umblati???Nu vreti intalneala?

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Noi vrem sa ne intalnim dar nu mergeti la baby expo in weekendul asta ? bine vor ma fi si altele, deci sunt de acord cu propunerea Ioanei numai ca noi nu avem tatic disponibil... .

Flavia ne bucuram pt tine, adica pentru senzatia primei miscari a lui Bb.

Melania (14.01.2005) si mamam

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Ioana, va anunt diseara de programul din weekend. Sa imi consult sotul...
Flavia, felicitari pt miscarile lui bebe.
Ne pregatim sa iesim afara ca azi nu au fost la gradi si nu cred ca servim somn...
Pupici,
Cristina si gemenutele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Nico noi mergem sambata la BabyExpo(chiar asa :cine mai vine la BabyExpo ca noi mergem cu masina si dc vreti avem 2 locuri-adica pt o mamica+un bb), asa ca sambata seara de ex dc e timp frumos si caldut putem iesi in parc(eu vreau musai in parc sa il las pe gombotz sa fuga)!

Restul fetelor cand va convine?

Am pus niste poze noi cu purcelul meu care a cazut ieri in ditamai balta din fata blocului .....in Yahoo!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, fain "muldalelul" tau! Ce se intampla la baby expo??? Cine imi zice si mie, cu nu am mai fost niciodata.
Gabi 16+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Sambata? nu e mai bine duminica sa ne intalnim ?

Ioana voi ati pastrat balansoarul si va mai dati in el ?noi l-am dat cu imprumutul, nici prin gand nu mi-a trecut ca am putea sa-l mai folosim...

Gabi baby expo e un tarc cu produse pt copii(0-5 ani) , cred, nu ? sunt preturi mai mici , fara adaus si gasesti de toate:jucarii, accesorii pt Bb , haine si am inteles ca se organizeaza concursuri pt copii si Bblasi si sunt si locuri de joaca amenajate.Deci ar cam trebui sa mergi si sa te dotezi , dar vezi sa fie ROZ lucrusoarele .

Melania si mama

Mergi la inceput

Nico e tare bun balansoarul sa se joace in el si cateodata mai se si pune in el sa doarma...
Mie imi convine si duminica....dar ce zice meteorologul de serviciu?

Gabi intra pe site-ul lor :www.babyexpo.com si te lamuresti mai bine

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna fetelor,sunt franta azi am fost 12 ore ,maine dimineata din nou,sectia e plina ochi.
Saptamana viitoare si urmatoarea imi convine in principiu vineri ca in timpul saptamanii avem lectii si Biutza se culca la 19.30,sau joi dar nu mai tarziu de ora 17.In parc ar fi super,acolo chiar nu ajung nici o data pe an asa macar am ocazia.
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

daca nu sambata asta sau duminica asta eu nu stiu cand mai pot veni pentru ca saptamana viitoare sunt Floriile si avem si un chef, iar cealalta e Pastele...asa ca voi hotarati...eu oricum vin singura ca al meu nu serveste si nici n-as vrea sa serveasca, fiecare cu ale lui

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa

Mergi la inceput

No hotarati fetelor atunci o zi!Cum zice si Clau sapt viitoare sunt Floriile...sarbatori, chefuri, chestii, deci ar fi de preferat sapt asta in week-end dc se poate(ca sa vina si mamici si fete care lucreaza)....sau dupa Pasti...

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput