Aspirante peste 30 ani (femei care stiu ce vor)- 9

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Crinuta lasa termenele limita . Nu are sa fie nici ca madam iliesu la 67 , dar pana la 40 eu zic ca e OK. Mai gandestete. Noi nu te lasam sa te razgandestisau.
Cum o vrea , noi si sper sa ne auda.
Avalon mi-a placut completare ta la titlu, f inspirata.
va pe toate cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Eu zic ca nu conteaza mai deloc varsta,
atata timp cat iti doresti un copil si poti
sa-l aduci pe lume VARSTA NU CONTEAZA !

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Iulia, Liana, Cristinici multi pentru voi.

Ce m-as face eu fara voi fetelor, de cate ori am spus asta.... Asa e cum ziceti si voi, si eu stiu persoane care au facut bebe la 40-42 de ani. Asa ca o sa incerc sa sper in continuare si eu.

Iulia de s-ar mari cumva posibilitatea asta de a face bebe, oricum numai sa creasca. Numai sa prindem si noi vremurile acelea.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

crinutu meu, nu stiu daca ai citit mesajul meu referitor la verisoara mea- 41 ani- cu IA si FIV nr.x la activ, cu 15 ani de incercari nereusite si brusc dupa dr Marinescu si Tutunaru, face trat 2 ani cu un dr de la galati si surpriza-reuseste anul trecut IA si am nepotel de 9 luni acum.
si VINERI surpriza, prietena comuna a mea si a acestei verisoare, tot 41 ani a nascut gemeni, fara trat, dupa o sarcina pierduta la 3 luni fara motivatie, donsoara pina la 39 ani,,,,asa ca EU NU DISPER si sper ca iti pot da si tie curajul necesar.
si sa stii ca fetele(41 ani batuti pe muchie) se descurca super, cezariene-trecut, fericire -super, casnicie-reinnoita, mamici intinerite. cel putin vara-mea este la capitolul de-a busilea(ea superfemeia de afaceri). atita ca se gindeste cind il va duce la scoala va avea 50 ani si toata lumea o sa zica ca-i bunica tinerica.
ete na, nu mai pot eu, las' sa zica toata lumea da sa fie al meu si gata.
cu drag fetele v-am scris astea, pt a vedea toate CA SE POATE.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai fetelor nu mai vorbiti de termene limita.O sa facem bebei cand or sa binevoiasca berzele sa vina.
Asa ca toata lumea pe pozitie de asteptare

Eu le zaresc.Voi ce ziceti?

Crinutza om prinde si noi vremurile alea bune in care ne luam rochii de .Trebuie doar sa credem si sa nu disperam.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

hihihi, eu sint de acord sa fac bizzzzz, trebe des?
sint pe faza, sint pe faza, da mai am o luna de trat si dupa aia sa vedeti voi ce o sa zbirnii .
sau nu, sau da ? sa vedem.
vreau ca luna asta la sfirsit sa fac un echo pt o noua verificare sa vedem ce zice si echografistul meu de cum s-a facut sau refacut toate alea in interior. si daca zice ca este ok sau aproximativ ok, incerc luna viitoate sa stiti.
IULIA
fac bizzz in continuare pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Iulia
Esti mortala.Nu trebe sa faci bizzzzzzz.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

mai asi, nu stiu cum sa-ti spun da sincer cred ca as face orice(in limitele unei super bune cuviinte si super decente bineinteles).
asa ca bizzz, ce dumnezeu, pot sa fac oricit, oricum si oriunde, iote BIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
vezi?
te pup,
crinutu meu, ai citit bre ce ti-am scrisa mai sus ?
NU DISPERA, FATA MEA.
broscutele mele zdupaie pe noptiera mea, hihihi......
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Dagele mele Aspirante !!

Eu sunt o viitoare mamica de 33 de ani in luna septembrie, am la activ o gramada de incercari dar sa pare ca Dumnezeu a vrut sa-mi dea el marea minune.

Dupa 9ani de incercari eram convinsa cu nu voi fi niciodata soacra,bunica sau strabunica!

Si uite asa imi luasem io traista in spate si i-am zis la sot sa ma urmeze ca de nu divortez!!!

L-am dus pe domnul sot la plaja 2saptamani si i-am zis ca e ultima lui sansa,i-am dat un ultimatum de doua saptamani:

Daca nu raman insarcinata i-l voi lasa pe mainile la alta sa-i dea ceea ce eu nu puteam

Si uite asa sotul meu in fiecare dimineata sau pranz sau seara ma cauta la!!!!!
Am revenit acasa si eram gravidutza!!

Si am incalecat pe o SA si mi-am spus povestea de "baba" ya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Iulia nu citisem pana acum mesajul tau despre verisoara ta. Ceea ce ai scris tu scum ma face sa sper din nou. Multumesc mult, esti o dulce Iti tin pumnii sa fie totul bine luna aceasta la eco si sa ne dai vestea buna cata mai repede. Sa stii ca eu nu am gasit, inca, broscute de ceramica sa-mi cumpar.
Asi
Ionica de la tine aveam ideea cu broscutele, nu?
poze

Mergi la inceput