Aspirante peste 30 ani (femei care stiu ce vor)- 9

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liana, chiar mi-ar place. Incep cautarile de saptamana viitoare.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce mai fac fetele care stiu ce vor?

Referitor la chestia cu "prea tarziu" cred ca fiecare ne cunostem limitele.Poate pentru unii sa faca un copil la peste 40 de ani nu pare prea tarziu pentru unii pare o catastrofa.

Vreau sa va zic ca am cunoscut o femeie a carei mama a facut primul copil la 16 ani si ultimul la 36.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Dar eu ce sa mai zic ca il fac pe primul la 36

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

mama, AVALOANE, ce completare meseriasa!
ca lumea, ma bucur tare ca ai aparut. mai esti suparata?
avem fete noi si chiar gravi sau mamici,o lume minunata in care traim si care mie persoanl imi da aripi. voi nu va simtiti asa?
am zis eu ca este bine 36 acum zic ca este bine si 37, nu ?
va pup dulce, IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Da Iulia, io zic c-o fi bine si 38.... desi pe la 23 de ani mi-am dat termen maxim varsta de 28 de ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Romaniaau ma bucur ca ai mai aparut. Cum esti? Ce face ?
Mai da si tu un semn din cand in cand ca esti ok.
Sarcina usoara iti doresc.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

quote:
Originally posted by Avalon

Crinuta, stiu ce inseamna sa-ti treaca prin minte: "oare nu e prea tarziu?", mie-mi trece din ce in ce mai des asta prin minte... dar ma uitam ieri la TV si am vazut un reportaj cu Nadia, graviduta in 6 luni la patruzeci (si nu stiu cati ani)... cand am vazut chipul straluminat de acea bucurie linistita, senin al acestei femei, sincera sa fiu mi-am dat seama ca niciodata nu e prea tarziu sa aduci pe lume un copil... noi suntem inca tinere si vom avea grija sa ne mentinem tinere si sufleteste, asa incat intre noi si copiii nostri sa nu apara 'conflictul dintre generatii', nu?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Avalon ai mare dreptate in ceea ce spui,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ca doar am 19 ani nu??????
ete se vede?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

lachi, mare dreptate ai, fata mea.
si io, m-am "hotarit" sa ma marit la 25 si m-am maritat la 21, sa fac a doua fac pina in 30 si nu am terminat-o nici acum, mai am, sa fac primul copil pina in 30 si iote ca fac 36 si nici un gind pina la 37....cam inconsecventa sint, nu?
da altele le-am facut, hihihi si hohoho, destul de repede sau ....NU...ete eu cred ca sint si super nehotarita
nu ca altele care se tot invirt p'aci de fericire ....stie lumea fata ca esti fericita, da nu vrei sa dai reteta deloc.
AVALOANE, ce faci ? prestezi ceva nou?
crinutu meu,
si la toate fetele, sa nu fiti geloase , iote
IULIA
pt. azi : "mohorita da ADEVARATA, a fost ziua de azi..sau nu?"

Mergi la inceput

fetele, sa va dau o veste buna : cica, citez"antena 1- omenirea are acum posibilitatea de a atinge virsta de 100 ani din ce in ce mai des....si s-a nascut deja persoana care va atinge virsta de 1000 ani"....cred ca si posibilitatea de a face bb s-a marit, nu???? haaa????? ce ziceti voi?
io sper ca sa nu disper mai tare, IULIA

Mergi la inceput