Aspirante peste 30 ani (femei care stiu ce vor)- 9
Raspunsuri - Pagina 2
Avalon spune:
Crinuta, stiu ce inseamna sa-ti treaca prin minte: "oare nu e prea tarziu?", mie-mi trece din ce in ce mai des asta prin minte... dar ma uitam ieri la TV si am vazut un reportaj cu Nadia, graviduta in 6 luni la patruzeci (si nu stiu cati ani)... cand am vazut chipul straluminat de acea bucurie linistita, senin al acestei femei, sincera sa fiu mi-am dat seama ca niciodata nu e prea tarziu sa aduci pe lume un copil... noi suntem inca tinere si vom avea grija sa ne mentinem tinere si sufleteste, asa incat intre noi si copiii nostri sa nu apara 'conflictul dintre generatii', nu?![]()
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Ioanatugs spune:
Bine zis Avalon
Asa este!
Multumim pentru noul capitol
Eu inca mai astept semne, sunt in a 12 a
zi de la inseminare, adica a 26 a zi a CM.
(CM-ul meu e f. regulat 28,29 zile)
M-a intepat putin burta ieri, sper sa nu fie
semn ca vin rushii ca-i
. In rest alte
semne cum ar fi pete nu am, temperatura bazala
inca este peste 37.0 si cam atat. Nu stiu ce
sa zic. Vine sau nu vine? Mai astept!
SIM ne vedem marti la Moisica. Am vazut pozele
sunt superbe.
Ne recunoastem noi cumva!!
PUPICI LA TOATE FETELE!
Cu drag Ioana Tugs
Liana30 spune:
Avaloaneeeeeeeee
crinuta
IOANA..
vine sau nu vine
sa'mi dai un raspuns
poate totusi stau ascunsi
si numai vinnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()

"Nimic nu-i imposibil!"
Moniland spune:
Fetelor, am fost azi la medic. A zis ca totul e ok, dar sa mai stau o luna. Prin urmare ma voi duce in concediu la inceputul lui mai. Ramane doar sa caut destinatia ideala
. 
Monica
Ioanatugs spune:
CRISTIAMA bafta la inseminare, sa iasa cu
ochisori! O sa-ti tin pumnii! Unde este
acest centru Unirea, ca nu am mai auzit
de el pina acum. Daca poti sa-mi spui
mai multe detalii despre acest centru.
Pupici la toate fetele !
Cu drag Ioana Tugs
Ioanatugs spune:
LIANA 30 - ce bine ar fi
Dar din pacate nu stiu ce sa zic,
Mi-e cam somn, o sa beau o cafea!
Cu drag Ioana Tugs
aniast72 spune:
Stie cineva cine face HSG-ul la Giulesti? Eu fac marti 4.05 cu trimitere de la dr. Niculescu si, chiar daca am zis ca nu mai fac, inca pun intrebari si strang informatii.
Andreea
Moniland spune:
Mai stau Liana draga, cum am stat pana la 31 ani mai pot sta o luna. Intr-un fel ma bucur ca am sansa sa plec in concediu. Nu am avut concediu din vara lui 2004. Sunt super obosita si acum (inainte de tot stresul cu tratamentul si rezultatul) e momentul sa-mi iau zborul spre tarile calde. Caci dupa aceea voi sta cuminte la casuta
.
Monica