Si pe mine ma intereseaza subiectul. In iulie vrem sa mergem tot in zona Bran Moeciu in concediu cu pitica si as vrea sa gasim o pensiune cu loc de joaca pentru copii, curte mare, conditii de cazare bune...etc. Sa nu am surpriza, cum am mai auzit, ca pe internet gasesti ceva si cand ajungi la locul cu pricina sa gasesti altceva .
Daniela & Sophia
www.inmoeciu.ro, pentru pensiuni si preturi si poze.
Eu am fost la Moeciu de Sus, la vila Sorina Bangala, dar chiar vis-a-vis gasesti vila www.turistinfo.ro/moeciu/cazare-moeciu/vila-elenalex.html" target="_blank">Elenalex, 800.000 pe noapte camera, super curata, super frumoasa, cu loc de joaca pentru copii, curte mare, gratar, pastravarie si tot ce-ti poti dori. Gazdele sunt foarte primitoare. Pe site ai si datele lor de contact.
Oricum e foarte mare oferta de cazare in zona - practic se bat in conditii si in confort, la aprox. aceleasi preturi.
Sorina Bangala e ok, doar ca n-are loc de joaca special amenajat pentru copii si vila inca nu e complet terminata.
Come to the dark side: we have cookies!!
Sunt o multime de site-uri de prezentare. Problema este ca una vezi pe site si alta e cand te duci acolo.
Deaceea parerea celor care au fost in zona este binevenita.
Daniela
Si noi am fost la mai multe pensiuni din zona - dar la Vila Rodica (Mama Cozonacilor) ne-a placut cel mai mult! Nu-ti spun cum e sa-ti miroasa a cozonaci aproape non-stop! Am plecat incarcati cu tot felul de bunatati (tot felul de cozonaci, rulade cu mac si miere etc.)
Catalina & Andrei (3ani si 9 luni)