Pensiune Moeciu Bran

Pensiune Moeciu Bran | Autor: Ana71

Link direct la acest mesaj

Buna,

As dori sa merg si eu (am doi copii de 6 ani si 1 an), prin iunie, la munte, in zona Moeciu Bran. Puteti sa-mi recomandati ceva pensiuni prin zona (ma intereseaza in special sa aiba o curte mare, loc de joaca pentru copii, sa se ajunga relativ usor, mancarea buna si sa aiba conditii decente-un raport pret/calitate bun).
Am gasit destul de multe cu ajutorul Internetului, dar ma intereseaza ceva verificat (de preferat verificat impreuna cu copiii).

Va multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ana eu pot sa-ti spun doar ca noi am fost in februarie la o pensiune gasita tot pe net, ne-a placut mult prezentarea si cand am ajuns ne-a placut si ceea ce am gasit! Este data in functiune in decembrie 2005, are 10 camere, sala mare gen restaurant, curte maricica (era zapada cand am fost noi dar spunea ca la primavara amenajeaza un loc de joaca pentru copii - propiretarul are in jur de 30 de ani si o fetitza de 7 luni). Totul foarte de bun gust. Toate conditiile, caldura, apa calda. Mincarea f buna, pe noi ne intreba cam ce am dori sa mincam si in functie de asta isi faceau si ei meniul zilei.
Pensiunea se numeste "Casa Serena" si este cam la 500 m de castelul Bran pe un drum lateral.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

DanaT, poti sa ne spui si cat a costat atunci cazarea?
Merci.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Noi am fost la Vila Moeciu Bucegi. O camera costa 800Ron/noapte,fara masa insa, cu bucatarie la dispozitie.
www.vila-moeciu-bucegi.com

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Iti recomand pensiunea "Mama cozonacilor" din Moeciu; este superba (cred ca are si site!), are curte de joaca pt copii, pastravarie si in fiecare zi coc cozonaci, paine si placinte poale-n brau...o bunatate. Dar trebuie sa rezervi cam cu 2 sapt inainte!

Succes!

Roxana Claudia

http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Multumesc mult de tot pentru raspunsurile voastre. Inca nu ne-am decis, am vizionat toate propunerile voastre (toate sunt super). Noi am fi interesati sa inchiriem un apartament (suntem 4 persoane si ma gandesc ca ne vom descurca greu intr-o camera) sau eventual 2 camere. Daca mai aveti propuneri/experinte placute, astept raspunsurile voastre. Luna asta sigur ne vom decide.

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Initial creeata de Ana71

Buna,

As dori sa merg si eu (am doi copii de 6 ani si 1 an), prin iunie, la munte, in zona Moeciu Bran. Puteti sa-mi recomandati ceva pensiuni prin zona (ma intereseaza in special sa aiba o curte mare, loc de joaca pentru copii, sa se ajunga relativ usor, mancarea buna si sa aiba conditii decente-un raport pret/calitate bun).
Am gasit destul de multe cu ajutorul Internetului, dar ma intereseaza ceva verificat (de preferat verificat impreuna cu copiii).

Va multumesc,

Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana71bara/my_photos

la ferma cu strutrzi era tare misto aucm vreo 2 ani. sper ca e din ce in ce mai bine acolo. cazarea e buna, papa si ea, au si o mica piscinutza pt copiii, un teren de tenis de camp...s-ar putea si unul mic de fotbal..nu mai retin exact. camera era cam un mil.

daca imi mai amintesc vre-o cazare buna iti spun.

pupi!
drum hun!!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Noi am fost la Vila Bianca. Are curte cu loc de joaca pt. copii si gratar. O gasesti pe net. De fapt sunt atatea pensiuni in zona ca nu stii ce sa mai alegi. In orice caz noua ne-a placut asta unde am fost conditii f. bune, baie proprie, apa calda permanent, televizor, terasa, bucatarie unde poti sa iti faci ce vrei, etc. etc. Singurul dezavantaj e ca de la drumul principal (din Bran) am urcat o panta destul de abrupta iar curtea lor poate sa cuprinda doar vreo 3-4 masini nu mai multe si daca e inghesuiala ...

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

noi mergem acum in weekend in zona aia nu am mai fost niciodata si abbia astept ...initial am vrut sa mergem la struti dar sunt facute rezervari pt urmatoarele weekenduri si am facut rezervari la o pensiune nu stiu cum se cheama ca au facut prietenii nostri stiu ca ne costa camera 700.000/noapte
cand ma intorc va zic mai multe si va dau si poze

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

noi mergem acum in weekend in zona aia nu am mai fost niciodata si abbia astept ...initial am vrut sa mergem la struti dar sunt facute rezervari pt urmatoarele weekenduri si am facut rezervari la o pensiune nu stiu cum se cheama ca au facut prietenii nostri stiu ca ne costa camera 700.000/noapte
cand ma intorc va zic mai multe si va dau si poze

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Nushulica, te asteptam cu poze si impresii. Sper ca v-ati distrat OK>

Oana, multumesc pentru ideea cu Bianca. Am vazut-o pe net si mi s-a parut OK. Dar chestia aia cu panta abrupta nu prea-mi place.

Roxanicea, multumesc pentru ideea cu Valea cu Struti. Si eu auzisem de pensiunea asta numai lucruri bune. Totusi, noi am prefera ceva mai micut, intre 4-6 camere. Mergem 2 familii cu copii destul de mici si daca ne nimerim in aceeasi perioada cu niste petrecareti mai galagiosi, cred ca vom avea probleme cu somnul lor.

De vila Millenium din Moeciu ati auzit ceva? Dar de Ovidiu din Bran?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Nota 10 pentru statiunea Moeciu Bran.
Zona superba, cazarea super, mancarea buna, o gramada de pensiuni cu locuri de joaca pentru copii.
O recomand cu caldura.

Mergi la inceput