Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -118

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

te gandesti deja la urmatorul fiv? Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

kla,,lachiii

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Lachi izvorul lui Eminescu stiu unde e. E perfect

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

lachi: as veni da' nu pot promite nimik acu'
pt ca al meu sotior vrea sa mergem la munte si nici asta nu mi-ar displacea deloc: da' nu stiu sigur pana vineri dim in functie de cum isi aranjeaza el intalnirile la birou: daca resuseste sa si le amane plecam la munte, daca nu si le amana - ne vedem in cismigiu la berica

bubuleana

Mergi la inceput

la suc bubule! ca m-am lasat de beut! si am slabit 7 kg in 14 zile! draga...de-aia v-am zis sa va uitati dupe lachione cutu' ca pe mine n-o sa ma mai recunoasteti, atat de mumoasa si supla sunt!

Mergi la inceput

moamaaaaaaaaaa lachi atat de mult in 2 sapt???
cum ai facut??????
ca vreau si io ca tare mareeeee sunt ete

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi felictitari!
Erai frumoasa si inainte.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

asi ce mai faci frumoaso??????Razvan ce mai zice??

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

merci asi! eu cea mai mumoasa am fost cand eram bebelush!

Liana, daca te intereseaza, uite:
N-am mai pus strop de alcool de 14 zile in gura;
n-am mai baut nimic decat apa plata la greu si ceai de soc, papadie, ceai verde, dar mult, nu o cana/doua pe zi.
in fiecare dimineata pe stomacul gol 500 ml de suc de telina, morcovi, patrunjel radacina, mere. dupa aia cafeaua cu indulcitor.
exclus: zahar, orice alte dulciuri, grasimi, sare, alimente prajite, carne de porc, mezeluri, branzeturi grase/sarate.
Ce mananc? zilnic o salata zdravana de cruditati: telina, morcovi, patrunjel, varza alba; o portie de pilaf cu legume fara vegeta, fara sare, cu sare pentru cardiaci (lo salt) si cu f. putin ulei; o portie de iaurt 0%grasime simplu, fara fructe in care bag musli cu fructe; o portie de branza de vaci 0% grasime cu putin lapte degresat si cu putine taratze inauntru; mere, portocale, grapefruit; piept de pui la gratar fara piele, cu legume fierte; peste alb fiert (nu pane) cu legume fierte; gratar de vitel cu legume fierte si cam atat!
Exclus paine de orice fel. Cand am pofta de ceva dulce bag un baton "fibrobar R" de slabit care are o "pacaleala" de cioco pe el si-mi piere cheful de dulce.

Acum suplimente nutritive: B complex, Omega 3, tablete de usturoi, tablete de multifibre.

Si ca sa fiu sigura ca slabesc, am luat si 4 tablete de Normoponderol (100% din plante) in fiecare seara la ora 19...ca sa am ora fixa de kk dimineata, ca ma cam dadusem peste cap de la regim.

Iau si 4 capsule de ulei de catina pe zi. 2 dimineata si 2 seara.

Cam asta-i tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi super regim!

Liana eu fac bine acum ma recuperez.Inca profit de pe urma laparoscopiei sa mi se faca poftele.Razvan e bine.Terorist ca de obicei.Zilnic imi face nervii cretzi da' trece.Acum doarme bustean ca m-a terorizat toata ziua cat am urlat dupa el si el imi zicea "Nu ude An-an"(adica nu aude Razvan).

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput