Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -118

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

moaamaaaaaaaaa lachi
ce tareee esti!!! eu nu sunt in stare sa tin nici un regim da' nici nu m-am chinuit prea tare; chiar esti de admirat!!! BRAVO!
oricum ar fi, eu la berica nu renunt: e pacat de soarele asta si de cismigiu! asa ca tu suc si io

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multumesc lachiii am notat..numai vointza batooo vina sa nu ma lase...gataaa de maine..ma apuc!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

ei lasa bubuleano, ca nu-s io chiar asa de admirat! Cum iti explici ca cele 8 kg luate in plus dupa fivul de anul trecut din iulie nu am reusit sa le dau jos pana acum? de ambitioasa ce sunt? nu! si bere obisnuiam sa beau la greu, cel putin la Praga a fost unicul lichid pe care il beam in afara de cafeaua de dimineata! au aia o bere acolo.... pe cinste! ca sa nu-ti mai spun ca-mi place si vinul si crema de wisky (na ca nu stiu cum se scrie) si mancarurile bune, stiu si sa gatesc si sunt mare gurmanda! Doar dulciurile nu ma atrag.

Regimul asta pe care il tin i l-am facut sotzului de fapt pt. ca i-au iesit niste analize fff proaste, s-a descoperit si ca a avut un infarct, colesterolul imens si multe alte bube pe langa cele 130 kg pe care le poseda! Si ca sa fiu sigura ca-l tine as fi in stare sa-l bag si pe lachione la regim. De aia tin eu regimul asta. Pana nu ajunge sotul la 100 kg, nu ii revine colesterolul la normal si nu se amelioreaza celelalte probleme, asta vom consuma!

Chestia e ca si el a dat jos tot 7 kg...sper doar sa nu slabim in acelasi ritm, ca io nu vreau sa dau jos 30 de kg!

si acum urmeaza sa ma las si de fumat, daca tot nu mai beau alcool, ca poate asa se va lasa si el care fumeaza enorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by Tabitha
Ieri dimineata sotul meu s-a trezit din cauza faptului ca pusesem ceasul sa sune sa-mi iau TB. S-a enervat rau de tot ca nu a mai putut adormi dupa aia. Dar azi dimineata m-a trezit si mi-a zis sa-mi iau TB. Eu i-am raspuns ca nu o mai iau, ca sa nu-l mai deranjez, dar el a insistat sa continui
Tabitha

Si maine e o zi

Ce dragut din partea lui. De pe 10 martie am incetat sa-mi iau TB iar al meu sot nu a intrebat nimic, probabil nu i-a suras idea, de a intreba. Intr-un fel imi pare bine ca nu a intrebat, chiar nu vroiam sa-i spun cat de stresata devin urmarind ovulatia fara rezultat, iar pe de alta parte ma intreb de ce nu a facut-o. Ei, femeile astea, nici ele nu stiu ce vor

Ia uitati ce am gasit ieri pe net:

Prietenia la femei: Sotia se intoarce dimineata acasa pretinzand ca a fost la o prietena, sotul se apuca sa sune 10 dintre cele mai bune prietene ale ei, nici una nu confirma.
Prietenia la barbati: Sotul se intoarce dimineata acasa pretinzand ca a fost la un prieten, sotia se apuca si suna 10 dintre cei mai buni prieteni ai lui, 8 din ei confirma ca a fost 2 inca pretind ca e acolo !!!

Ce ziceti, e adevarat?

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Miro;ioi mersi tare tare mult,si sa-ti creasca samburelul;am reusit sa-mi fac album si sa-l trec in profil;dar nu apare asa ca la voi cand scrieti un mesaj;ce mai trebuie sa fac??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Lachi,te pup dulce si sa ai parte numai fericire,ca ma faci mereu sa ma prapadesc de ras

Mergi la inceput

Bianca, tare faza cu prietenia... si cam asa e!
Eu inainte de sotul meu l-am mintit pe prietenul meu ca am fost la o prietena pe care bineinteles ca nu am apucat s-o pun in tema; era vorba de o dupa-amiaza, nu de o noapte! Nu m-am asteptat sa-l gasesc la mine acasa si am inventat ceva pe moment. El pune mana pe tel si o suna pe respectiva si o intreaba daca am fost la ea in dupa-amiaza respectiva iar ea...din exces de zel ii spune ' da, acum 2 minute plecat, i-am chemat io un taxi!" si eu eram acasa langa el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by lachione
Ei si acum i-am spus ca io nu mai pot sa dorm singura ca mi-a frica si visez urat in fiecare noapte (vrajeala binainteles) si a percutat urgent: nani, nani, nu-ti mai fie frica ca sunt aici cu tine... si daca tot era langa mine... a dat si atacul! si se pare ca functioneaza la fel ca inainte.

Lachione NOTA ++10
Kitta sa iasa cu ochisori data asta
Kla si io si io la petrecere de casa nou

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Bianca:
asa o fi???
hahahahahaha

bubuleana

Mergi la inceput

melutzico si eu te pup si ma bucur ca te fac sa razi!

Mergi la inceput