Simptome (de sarcina)!!! - 11
Raspunsuri - Pagina 7

Madana spune:
megbeng Ioana tin pumnii stransi pt. voi. Hai cu vesti bune fetelor
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Liana30 spune:
meluleeeee am muica..am..putere de da peste...dau la toata lumea...si mai ramane,,,ete
"Nimic nu-i imposibil!"

bubuleana spune:
HAI IOANA!!!!!!
HAI MEGBENG!!!!
Tzuca: nu prea sunt eu in masura sa-ti raspund insa e posibil ca totusi sa nu fi ovulat luna asta?? dar eu iti tin pumnii sa fdi ovulat si sa se fi prins un puishor acolo!
danotino: draguta, aici suntem: o varianta mai evoluata la cei trei muschetari- Cele cateva sute de muscheteritze: una pentru totae si toate pentru una!!!
carmencyta: bravooo! tin pumnii!!!
Liano: hai sa-ti trag un dans pentru ca mereu ma faci sa rad:
bubuleana

pusichet spune:
Salut
Am fost la dr. si a zis ca am lichid progestativ. Vreau sa va intreb ce inseamna si cum isi da seama ca e progestativ.
Facusem inainte cu 2 zile pregnyl. Am mai facut pregnyl apoi mergeam sa vada daca a avut loc ovulatia, dar niciodata nu mi-a zis ca as avea lichid de asta.
Daca stie cineva rog foarte frumos sa-mi raspunda.
pupici
ana maria

asi spune:
Cred ca lichid in sacul Douglas ceea ce inseamna ca ovulatia s-a produs.Daca ai facut un TPC si a studiat glera poate a iti spune ca e glera de dupa ovulatie mai ingrosta si opaca.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

pusichet spune:
Merci Asi, de raspuns.Mi-a facut echo endovaginal. Nu stiu ce e ala TPC.
Eu oricum am lichid in sacul Douglas, imi scosese ceva lichid la a 2 a operatie dar se formase la loc, si asa am de atunci.
ana maria

asi spune:
TPC e testul postcoital
Atunci unde a vazut lichidul?Chiar nu mai inteleg nimic.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

megbeng spune:
da ce galerie frumoasa ati orgamizat!! deocamdata sunt in z.26, si fiind primul CM dupa antibebe nu stiu exact daca o sa fie la 28 de zile sau la ceba mai mult...maine o sa incerc un test, barza, da si daca e negativ nu-mi pierd inca speranta
incerc sa-mi ocmpar simptomele cu cele din septembrie, desi stiu ca e posibil la prima saricna sa fie mai pronuntate decat la urmatoarelel,,ma rog..
comparam, zic:
1.ma balonez in ultima saptamana destul de serios(asta poate avea si explicatii digestive, ma rog)
2.obosesc repede daca merg mai mult sau urc scari-asta nu am mai patit-o decat atunci, in rest, merg si 10 km pe jos
3. sotul meu sustine ca mi-au crescut sanii, mie tot foarte mici mi se par, el zice ca au crescut de la "foarte mici" la "mici"..oricum, NU sunt in tensiune, dar nici asta nu e o regula, asa devreme, mai ales
4. s-a pigmentat usor si subtire linia alba.(de al pubis spre buric)..asta e o noutate absoluta, si ca sa nu zic ca am vedenii l-am pus si pe sot sa se uite, fara sa ii zic ce semnifica si cia "da, ma, de unde ti-a aparut linia asta?"
5. mi-e somn rau...acum duap ce termin de scris mesajul asta ma bag la un nani
6....am o stare special...sunt f f f calma, nespecific mie si....nu stiu sa explic..ma simt bine!
7. fac pipi mult mai des ca pana acum, asta e cat se poate de obiectiv-no comment!
cam atat! va mai tin la curent, dupa ce ma trezesc, acum pic de somn, pe bune!!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)