Simptome (de sarcina)!!! - 11

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

hai saluti...fetelor..
carmencytoooo..meriti aplauze..daca te-ai programat la medic!!
la care??
tinem pumnii sa fie bini!!!

am si io o intrebare pt voi...poate o sa sune cam stupida..da inca sunt la inceput cu observatiile asupra tuturor schimbarilor care se petrec de-a lungu unui cm....deci....intrebare...daca simtim niste dureri asa ca la cm ,dar mai mici in intensitate..si mucusul s-a schimbat din albicios si mai vascos in albicios-apos...inseamna ca se va produce ovulatia..asa-i???
si daca e asa ...cam in cat timp are loc procesu???24 de ore....sau chiar atunci cand simti durerile alea mici ???

si cat timp rezista ovulul???pana la 4 zile???sau e prea mult???

io..inca ma informez...citesc mult..si incerc sa fac o paralela intre informatii si ceea ce mi se intampla..da abia luna asta am urmarit asa...zi de zi tot..de aia intreb..pe voi poate stit mai multe decat mini...

hai..spor la bebei si la simptomeee...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

floare de colt: pe la mijlocul CM ai usoare dureri ca la CM, scurgeri de consistenta albusului de ou, lipicioase, alunecoase, usoare intepaturi in partea dreapta, sanii un pic mai mari/tari - toata astea sunt semne ale ovulatiei ... insa momentul exact cand are loc nu se poate determina.

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubule,te pup;cum mai esti??;e frumos tare la voi nu???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

floarea de colt:m-am programat la dr bostan.poate-mi da ceva sa-mi regleze ciclul ca e cam lung si neregulat,si poate din cauza asta nu am ovulatie.nu stiu .poate ma lamureste in cateva probleme.cat despre ovul eu stiu ca traieste aprox.24-48 de ore,timp in care treb sa la greu.
daca stii ceva de dr.bostan ,cum e ,cum se comporta poate imi spui si mie sa stiu la ce sa ma astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melu meu: daaaaa, e foarteeeeee frumos, cald, pasarele care canta, pomii infloriti, verdeata... este extraordinar!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubu meu,no fff fain ;si tu cum mai esti/in ce zi esti deja??cate teste ai mai facut/cum te simti?

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Floare de colt ovulul traieste putin 4-24 ore.Mucusul de ovulatie(albusul) se formeaza cu 2-3 zile inainte de ovulatie.
Perioada cea mai fertila e cea in care apare albusul pana la ovulatie.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Hai la un nou capitol:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72862

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput