Simptome (de sarcina)!!! - 11

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Da,carmencyta,inseamn ca esti pe drumul cel bun;da-i inate cu ;

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

melutzicascuze ca te bat la cap .sa nu te superi pe mine.eu vreau doar sa inteleg cum functioneaza testele astea.pe prospect am citit ca chiar daca apare a doua liniuta,daca e mai slaba decat prima inseamna ca testul este negativ.multumesc de raspuns.pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

carmencyta,da nu ma bati deloc la cap;eu le folosesc fff des testele de ovulatie,ma rog le foloseam,pt ca acum stiu exact cand si cum se produce treaba.Insa cand incep sa se pozitiveze slab,e prioada fertila deja,iti spun 99%

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

melutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

fetele am venit acu de la eco si nimic. Mi-a scris niste chestii acolo ca ma uit ca mata in calendar dar, nu sunt graviduta.Vineri am programare la doc. sa vedem ce spune si el...Temperatura bazala de azi dim e 37,2 asa ca sa mar daca mai inteleg ceva....
Hai sa va scriu ce mi-a scris la eco poate voi va pricepeti sa ma lamuriti si pe mine:
Uter: - AVF:7,4/4,2/3,8 cm
- liometru (parca asa scrie) omogen
- endometru: 3 mm
- cantitate uterina liniara
Ovar stang: 3,6/2,9 cm; ...structura (nu am inteles ce scrie la inceputul cuv) foliculara;
Ovar drept: 3,5/2,4 cm; ...srtuctura foliculara;
Fara lichid pleural, peritoneal.

Vezica: Repletie completa, pereti de grosime normala, continut trans...(aici iar n-am mai inteles).
Mi-a spus sa ma duc sapt viitoare la medic cu ecografia.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

carmencyta: draguta mea, la tine ovulatia se poate produce si in Z22 la cat e de lung CM-ul tau ... da-i inainte cu cu drag si spor esti pe drumul cel bun

annitha: imi pare rau ca nu e bebe eu nu ma pricep sa-ti interpretez ecografia ... sorry... insa iti tin pumnii sa fie de bine si sa ramai cu burticutza cat mai repede

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Bubuleana: si mie imi pare rau ca suntem tot aici si ca ne amaram sufletul dar sunt convinsa ca in curand toate o sa fiti pe acea lista de gravidute doar sa nu incetam sa speram si sa ne dorim caci Cel de Sus va avea grija de toate.
Pupici

Mergi la inceput

fetelor,ce stiti despre chist folicular de la ciclu(asa s-a exprimat dr.)?adica s-a format inainte sau dupa ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Chistul se formeaza dup aovulatie.E un folicul care nu s-a spart sa elibereze ovulul.
Mare atentie cu chisturile astea care se formeaza ca pot fi semne de endometrioza.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

fetele,mi-am luat inima-n dinti si m-am programat la dr.maine la ora 5:30.mult mi-a luat sa ma decid

Mergi la inceput