Simptome (de sarcina)!!! - 11
Raspunsuri - Pagina 13

megbeng spune:
da ce matinale sunteti, scumpelor! sa stiti ca am intrat special pentru voi, sa nu va dau prea amri emotii...am CEL MAI NEGATIV test pe care l-am avut vreodata (barza) azi, z.27, asa ca lucrurile sunt destul de clare....
ma duc pe peronul trenului "mamici de 2007", dar mai intai abia astept sa fac cu mana celor care o sa prinda expresul "mamici de 2006"...hai, ca mai erati cateva cu simptome!!!
va pup tare de tot! batalia mea abia a inceput!!!! absolut toate fetele!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

carmencyta spune:
bubuleana:pana acum nici untest de ovulatie nu a iesit pozitiv.am ineput sa le fac din ziua 11.nu sunt ele bune sau nu am ovulatie?sau e mai tarziu?nu mai stiu ce sa cred.

bubuleana spune:
megbeng: cand ar trebui sa vina rushii?? oricum si io mai sper la tine
carmencyta: testele mai dau si ele gres, dar in functie de cat de lungul e CM la tine se pozitiveaza in Z12, Z13 chiar si Z15... de cat ai CM? si nu observi daca ai mucus albus de ou???
bubuleana

annitha_cl spune:
Buna!
Sa o luam cu inceputul...
Liana 30: In februarie civlul mi-a venit pe 2 si a tinut pana pe 7 si am mai avut o mica sangerare pe 27-28 (ceva nesemnificativ).
Bubuleana:ciclul in martie nu a fost abundent si a fost mai inchis la culoare (daca stau sa ma gandesc bine si ma uit pe notite, a venit pe 28 seara si abia pe 29 a fost mai abundent iar pe 30 la pranz s-a oprit. De racit nu aveam cum sa racesc pentru ca am foarte mare grija in privinta asta. De durut, m-a durut putin mijlocul dar nu cred ca a fost de la ciclu ci de la o cazatura (am cazut ca in filmele cu prosti in cada, pe 26 martie, in timp ce-mi faceam - nici acum nu mi-au trecut vanataile iar mijlocul inca ma mai doare-). Ahh, si ar mai fi ceva...ca simptome menstruale pe mine ma doare doar burta si acum nu m-a durut de loc in plus in fiecare seara (cu o sapt inainte de a-mi veni si pana pe 27)m-a durut sanul stang ca la un moment dat credeam ca am ceva la san.
Cristina

megbeng spune:
daca ramane CM la 28 de zile cat a fost in cele 2 luni de AC, ar trebui sa vina vineri....daca revine la 29 cat era inainte...sambata..am sa incerc azi sa cumpar totusi un termometru...eu cred totusi in TB inainte de CM, singura luna in care a ramas crescuta a fost cea in care am ramas, in rest, scade cu o zi inainte
liano, sa vezi de nu pan' la urma mergi cu mine de manutza la mamici
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

carmencyta spune:
bubuleana:la mine cm este de peste 30 de zile.de exemplu luna asta a fost la 32 de zile,luna trecuta la 36.

carmencyta spune:
de mucus ca albusul de ou nici nu poate fi vorba.am avut ieri,mai precis aseara o scurgere mai apoasa.dar atat

melutzica spune:
carmencyta,daca ai un ciclu asa de lung,ovulatia la tine se produce atunci mai tarziu.Testele de ovu ,sunt de obicei concludente.In momnetul in care incep sa se pozitiveze slab(adica apare a 2 linuita mai slab definita),atunci incepe si ovulatia,in momentul cand cele 2 linute sunt la fel de intens colorate ,atunci are loc ovu proprizisa,este momentul cel mai propice pt cat mai mult;daca faci testele in continuare vei vedea ca dupa aceea devin din nou pale pana la aparitia numai unei singure liniute.
Sper ca te-am lamurit destul de clar.
In cazul tau ,as zice sa incepi cu testele de prin ziua 12, 13 .Mult noroc si sanatate
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

carmencyta spune:
multumesc melutzica.mie toate testele mi-au iesit cu a doua liniuta slaba,dar clar vizibila.inseamna ca se apropie,nu?